De EU . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “willem“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op De EU . . .

 1. Bas zegt:

  OM wordt bang….
  Inmiddels is de term “complotdenkers” newspeak voor iedereen die het hartgrondig oneens is met het build back better beleid van de overheid en dit uit op social media.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Iedereen weet wat je met parasieten moet doen !!

  Like

 3. Jean zegt:

  Die EU stal moet zo snel mogelijk gesloopt worden want die EU stal heeft geen enkele toegevoegde waarde en zit volgepropt met zakkenvullende leeglopers.
  Elk Europees land leeft naar zijn eigen identiteit & eigenheid, vreemdelingen hebben zich voor 100% aan te passen aan die identiteit en eigenheid met als hoofdzaak veiligheid, wie daar moeite mee heeft verlaat ons land dadelijk.

  Like

 4. karton zegt:

  Doorgaans deugen parasieten maar voor één ding : algehele uitroeiing cq. totale vernietiging,.

  Like

 5. Ravian zegt:

  Die parasiet is niet “totaal waardeloos”, die parasiet is levensbedreigend.

  Like

 6. Bob zegt:

  De EU is inningsmachine, een roulette
  zonder prijzen.

  Like

 7. Yvonne zegt:

  idd waar dient dat volgevreten zooitje voor, wat heeft het ons gebracht? Toto Cutugno een bekende Italiaanse zanger won een keer het songfestival met Insieme, = samen, onder dezelfde zon , dezelfde vlag , nou ik denk dat hij nu zijn haren uit zijn hoofd zou willen trekken
  werden een keer onnozele gansjes gevraagd wat zij daar deden, zeiden ze we lopen s avonds gratis alle feestjes af en kunnen overal drinken en eten, ze hadden 1 of ander stom baantje daar, gratis eten enz willen wij ook wel, eet smakelijk hoor dames wij mafklappers dokken wel en halen bij de supermarkt later op de dag afgeprijsde artikelen

  Like

 8. Julia zegt:

  De ongekozen dictators https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/06/eu-lidstaten-zijn-het-eens-met-elkaar-gevaccineerden-mogen-vrij-reizen-maar-ongevaccineerden-niet/ in Brussel hebben maling aan de democratie en hebben het voor elkaar met instemming van de verradende trekpoppen de democratie te vermoorden en discriminatie op hoog niveau in te voeren. De EU het vernietigend bolwerk van Europa dat meer en meer macht vertoont en een communistische en ondemocratische staat is vol van dictatuur. Het is een schande wat zij haar EU burgers aandoen verplichten een gifprik te nemen of uitgesloten worden pure dwang om van het miljarden verspillend onbewezen gif af te komen. Niets maar dan ook niets heeft tot op heden iets bewezen dan uitsluitend bijwerkingen. Het is een pure misdaad tegen de menselijkheid. Gewetenloos zonder schaamte en zelfs nu worden jonge kinderen het slachtoffer van het gif vaccin. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/06/eu-lidstaten-zijn-het-eens-met-elkaar-gevaccineerden-mogen-vrij-reizen-maar-ongevaccineerden-niet/ Nu mogen van minister onwetende onbenul bloemschoen iedereen het Jansen vaccin halen maar ondertussen https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5223473/15-miljoen-vaccins-johnson-leiden-jansen-prullenbak-vs-grijpt-bij Kortom die algehele vaccinatgie rotzooi is de grootste mislukking maar dat zal het najaar blijken. https://www.ninefornews.nl/800-gevallen-van-hartontsteking-na-coronavaccins-amerikaanse-rivm-houdt-spoedvergadering/ Daarbij heeft de corona gunstige invloed op het woningtekort dat is minder nou in de toekomst zeer zeker https://www.ninefornews.nl/uroloog-ziet-tekenen-van-onvruchtbaarheid-en-prostaatkanker-bij-gevaccineerde-mannen/ Kortom allen veel reisplezier.

  Like

 9. Jan zegt:

  Boris Johnson nog geschifter dan gedacht:

  UK Prime Minister Boris Johnson: G7 Nations Must Build Back in a Greener, More Gender Neutral and Perhaps More Feminine Way (VIDEO)

  video

  Like

 10. Bas zegt:

  Klimaathysterie

  ferdinand meeus
  Het gaat steeds beter met onze planeet.
  Aantal doden gelinkt aan klimaatverandering is fors aan het dalen. Minder doden door overstromingen, droogtes, stormen, bosbranden en extreemweer.
  Maar doemprofeten zijn van alle tijden. Die zijn blind voor feiten die niet passen in hun geloof

  https://pbs.twimg.com/media/E3mv52IXEAEy-vc?format=png&name=900×900

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s