LONGREAD: Meedogenloos opportunisme

(Door: Vicky Van Lommel)

Angstcreatie met behulp van een virus en gouvernementele dehumanisatie ten behoeve van de vierde industrialisatie die de mens zonder enige inspraak moet transformeren tot biologische machine.

Een virusinfectie is altijd van tijdelijke aard en gaat na een tijdje weer voorbij. Het is dan ook merkwaardig dat bedrijven en overheden nu bezig zijn met het nieuwe normaal‘: hybride werken. Nog niet zolang geleden gingen werkgevers geheel dwars liggen als je een dagje thuis wilde werken, maar nu dreigt totaal het omgekeerde te gebeuren: ‘bij voorkeur niet op kantoor’. Zo lijken we af te stevenen op een samenleving waarin het ook bij commerciële bedrijven niet meer draait om geld verdienen, maar wordt de gehele Nederlandse beroepsbevolking van circa 9 miljoen mensen veroordeelt tot dagbesteding. Binnenkort nog een universeel basisinkomen en dan is het plaatje compleet. De mens gereduceerd tot waardeloos iets, waarbij het niet meer uitmaakt of je iets relevants doet met je leven. Dat klinkt eerder als een perfect recept om zo meteen met zijn allen psychologen en psychiaters plat te lopen dan dat we er enigszins gelukkig van gaan worden. 

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op LONGREAD: Meedogenloos opportunisme

 1. Hovawart zegt:

  De wereldwijde vaccinaties zijn uitgelezen kansen om ongekende mogelijkheden en winsten te generen door farmaceuten die hun eigen virus loslaten en vervolgens vaccins verkopen aan de hoogste bieder, generaties jonge mensen in angst laten opgroeien…want we zijn werkelijk goed ingericht voor een kindveilige en jeugdvriendelijke maatschappij en we hebben een zekere toekomst in de Brusselse Unie, voor elke politieke dwaling is er immers een remedie……..een spuitje en een stempel in een gezondheidsbewijs….testje voor de geloofwaardigheid and “Bob’s your uncle”.
  De gelegenheid maakt de dief,…of dokter…..dat is ook de opzet van de strategie van het Lissabonverdrag.
  Onze gezamenlijke toekomst die, zo u wilt, in één zin kan worden samengevat: willen wij revolutionairen zijn of makke volgelingen die (take one’s medicine) alles klakkeloos maar blijven slikken en testen?

  Like

 2. Claudia Millenaar zegt:

  Q; “Mensen draaien al jaar en dag op voor de financiële gevolgen van onverantwoordelijk gedrag van anderen. De grens om dat nog langer te accepteren kan wel eens heel snel naderen.”

  Juist! Ik vind het niet erg belastingen/heffingen/verplichte verzekeringen te moeten betalen, maar het walletje moet wel bij het schuurtje blijven en daar is geen enkele sprake meer van!

  De boel staat schever dan de Toren van Pisa en lazert binnenkort gewoon om!

  Like

 3. Bob zegt:

  Vroeger was de angst factor god en
  duivel. dat werd later Rusland en een virus.
  Wat is het volgende waar men de mens
  bang voor kan maken?? Aliens, dreiging uit
  het heelal.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s