Vaccinaties, vaccinaties, vaccinaties . . .

(Door: “Elise Nijmegen”)

Het gaat al veel te lang alleen maar over corona, testen, besmettingen en natuurlijk de zo belangrijke vaccinaties die “zo goed zijn voor u”.  Ook in deze column gaat het over vaccinaties, maar dan niet over hoe “goed ze zijn voor u”.

In Engeland legt patholoog Dr. Roger Hodkinson van het “Western Medical Assessments” uit dat de synthetische “spike-eiwitten” die worden gegenereerd door de corona-vaccinaties niet alleen de voortplantingsorganen van vrouwen beschadigen, wat resulteert in afgebroken zwangerschappen,  maar ook de teelballen van mannen infecteert, wat het einde kan betekenen voor het krijgen van kinderen. Verder vindt hij, geheel terecht, het injecteren van kinderen een misdaad tegen de menselijkheid.(eutimes.net)

In onderstaande video hoort u over het verhaal van Britney Galvin, die, net zoals velen, ineens magnetisch is geworden. Dr. Ruby vertelt u in onderstaande video dat het opzettelijk is gedaan.

De neuroloog van Britney Galvin, een vaccinatieslachtoffer die in Florida in het ziekenhuis ligt,  zegt dat haar conditie een direct gevolg is van de Moderna vaccinatie. Zij en vele anderen hebben het “Guillain-Barré syndroom” gekregen van de vaccinatie, iets waaraan men uiteindelijk overlijdt. Slachtoffers kunnen nergens terecht en worden net zoals de waarheidsvertellers, de compleet-denkers en de klokkenluiders gecensureerd en gedemoniseerd; het is te bizar voor woorden als je het mij vraagt.
(odysee.com)

Nog steeds moeten we mijns inziens ook de focus blijven houden op de gevaren van 5G op onze gezondheid, iets dat de globalisten helpt bij het uitrollen van controleagenda 2030 van de Verenigde Naties.
(orgonisenederland.nl)

Er zijn 5 stappen om mensen ertoe te bewegen om de vaccinatie, beter gezegd, de experimentele injectie, te nemen, zo laat onderstaand artikel weten. Namelijk vrijwillig, met incentives, met straffen in de particuliere sector, met strafrechtelijke boetes of gevangenisstraffen of kinetisch, met behulp van militairen…
(naturalnews.com)

De uitleg van de Neurenberg-codes, die zijn ontstaan nadat er op grote schaal, mijns inziens net zoals nu, op mensen geëxperimenteerd  werd.
(bitchute.com)

Schending van de Neurenberg-codes; daar staat de doodstraf op. En aangezien er geen enkele grond bestaat voor het uitroepen van een pandemie, en er dus ook geen enkele juridische reden, wet of maatregel onderbouwd kan worden, zijn er heel wat mensenrechten en de Neurenberg- codes geschonden.
(bitchute.com)

Wat goed is voor u, dat weet u zelf het beste. En om de overheid te vertrouwen, nadat ze heeft laten zien dat ze niet in dienst is van ons, maar van dictatoriale mondiale instituten zoals het WEF, de EU, de VN, de WHO en andere organisaties die Agenda 2030, het wereldwijde communisme, ondersteunen en daar ook miljarden heen sluizen, zou het niet slim zijn om te doen wat “zo goed is voor u” volgens de overheid…

Wat goed is voor uw kinderen, ook dat weet u het beste. En gezonde kinderen inspuiten met een in mijn ogen levensgevaarlijke injectie, nog afgezien van het getest en de muilkorven, is krankzinnig gewoon, datzelfde geldt natuurlijk voor elke volwassene. 

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Vaccinaties, vaccinaties, vaccinaties . . .

 1. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Precies! Het betreft ALLEMAAL zèlf opgerichte NGO’s, ofwel niet-gouvernementele organisaties die naar vermeend onafhankelijk zouden zijn van de overheid maar die overheden inmiddels van binnenuit besturen. De EU is er een voorbeeld van. Niemand heeft erom gevraagd, niemand heeft ze nodig en ze presteren buiten het eigen zakken vullen ook niks (één Europa…?) maar ze parasiteren, net als ‘politici’ als Kaag, Rutte, Klaver en consorten, van en op úw belastinggeld, brengen ú op allerlei manieren in gevaar en treden de mensenrechten met voeten terwijl zij zelfs het wereldwijde westerse justitiële apparaat in handen hebben en ze afdekt. Alle verschillende NGO’s lijken eerder één onderdrukkende FACISTISCHE(!) beweging te zijn dan humane, mensenrechten nastrevende, onafhankelijke instituten. De verpakking is groen maar de inhoud Nazi-zwart en druipend van het bloed.

  Geliked door 2 people

 2. Bas zegt:

  Je kunt nog steeds ziek worden en overlijden aan Covid MET de vaccinatie.
  Uw kansen om GEEN Covid te krijgen verbeteren met minder dan 1%. Uit Pfizers eigen onderzoek.

  https://pbs.twimg.com/media/E3kNOZ9UYAMMFb4?format=jpg&name=medium

  Like

 3. Bas zegt:

  Hydroxychloroquine

  Ze hebben het karakter van deze vrouw vermoord.
  Haar naam door de modder gesleept.
  En nu weten we nadrukkelijk dat ze 100% gelijk had.
  De Democraten en de media zijn slecht en hun acties hebben geleid tot meer doden, niet minde

  Like

 4. Bas zegt:

  “Een hoger dan verwacht aantal jonge mannen heeft een hartontsteking ervaren na hun tweede dosis mRNA COVID-19-injecties van Pfizer/BioNTech & Moderna” volgens @CDCgov veiligheidsgegevens

  Voor de allerjongsten, moeten risico’s versus voordelen zorgvuldig worden afgewogen

  CDC: heart inflammation cases in ages 16-24 higher than expected after mRNA COVID-19 shots
  Preliminary findings from two vaccine safety monitoring systems suggest a higher-than-expected number of cases of heart inflammation after the second dose of mRNA COVID-19 vaccines in 16 to 24 year…
  reuters.com

  Like

 5. Ravian zegt:

  Yep, de Neurenberg code is heel duidelijk, en deze is met voeten getreden.
  Ook in Nederland stikt het momenteel van de lieden die dus een misdrijf tegen de mensheid begaan hebben, of er medeplichtig aan zijn.
  Een hoge boom, en een kort touw, dat is waar die allemaal dringend aan toe zijn.

  Geliked door 2 people

 6. Jan zegt:

  Slechts nieuws uit Israël

  Tucker Carlson: The vaccine, Israel, and heart problems in young men

  Like

 7. Bob zegt:

  Voor binnenkomst alle immigranten
  verplicht deze injectie geven tot
  het resultaat heeft.
  Probleem probleemloos opgelost.

  Geliked door 2 people

 8. leo1 zegt:

  Dit maar effe goed bekijken:

  Dr Reiner Fuellmich in interview

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Dr. Richard Fleming – scary if true…

  hoe waardeloos (en slecht) de troep is die ingespoten wordt

  Like

 10. Jan zegt:

  Nazi-Duitsland leeft voort in Australië
  [https://youtu.be/lwRm2pJQm8c]
  [https://youtu.be/61uxVWGAygs]

  Like

 11. Bas zegt:

  WTF!!!

  Like

 12. M. zegt:

  Nobelprijswinnaar Luc Montagnier heeft bevestigd dat er geen kans is op overleven voor mensen die het vaccin hebben gehad in welke vorm dan ook.
  In het schokkende interview, de werelds top viroloog liet ook nog weten dat er geen hoop is en er geen mogelijke behandeling is voor mensen die de spuit al hebben gehad.

  Dit is een top deskundige die er niet naast zit zoals al die tv deskundigen er altijd naast hebben gezeten en een top viroloog die veel WEL weet en niet zoals de tv viroloog die veel NIET weet.

  Sombere boodschap voor mensen die trots lopen te gillen dat ze hun spuitje gehaald hebben.
  Maar goed ze kunnen niet zeggen dat ze niet gewaarschuwd zijn.

  Ik zou deze meneer maar serieus nemen.
  Indien u uw hoop nog niet weg heeft laten spuiten.

  Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   De mens is de enige in zijn soort die vrijwillig in de rij gaat staan voor de eigen vernietiging en zich daar ook nog goed bij voelt.
   Onderzoek vinden ze niet nodig en iedereen die ze dwars wil zitten op de weg naar de eigen vernietiging verklaren ze voor gek.
   Omdat ze zelf geen donder om een ander geven dan zichzelf die door de tv totaal gehersenspoelde angstige spuitnarcisten kan men zich niet voorstellen dat er nog mensen zijn die wel om anderen geven dus die moeten wel gek zijn.
   Familie, vrienden of kennissen die nog wel zelfstandig na kunnen denken en niet compleet gehersenspoeld zijn verklaren ze liever voor gek.
   Zonder ook maar iets te willen bekijken of aan te willen horen.
   Ze geven nog meer om de leugens die ze op hun tv horen elke dag dan om de waarheid die hun familie, vrienden of kennissen ze komen vertellen.
   Dan ben je toch eigenlijk gewoon een narcistische viespeuk die geen familie, vrienden of kennissen waard is?

   Like

 13. Bas zegt:

  Liegbeest…

  Like

 14. Bas zegt:

  Even later…
  https://pbs.twimg.com/media/E3ooUIMXIAE5jak?format=jpg&name=large

  Like

 15. Jan zegt:

  Ai, ai, ai, Johnson&Johnson blijkt letterlijk rotzooi te zijn:

  FDA vertelt Johnson & Johnson 60 miljoen besmette covid-vaccindoses weg te gooien

  De Food and Drug Administration heeft Johnson & Johnson te kennen gegeven om ongeveer 60 miljoen doses van zijn Covid-19-vaccin weg te gooien die zijn geproduceerd in een fabriek in Baltimore met ernstige productieproblemen, volgens twee mensen die bekend zijn met de zaak.

  De FDA gaf opdracht om de vaccins weg te gooien nadat ze had vastgesteld dat ze “niet geschikt waren voor gebruik”, zei het agentschap vrijdag. Maar de FDA is van plan om Johnson & Johnson toe te staan 10 miljoen doses te distribueren die in dezelfde faciliteit zijn vervaardigd, volgens de twee mensen die bekend zijn met de beslissing.
  https://www.nbcnews.com/health/health-news/fda-tells-johnson-johnson-toss-60-million-covid-vaccine-doses-n1270521

  Like

 16. Blaffertje zegt:

  “het einde kan betekenen voor het krijgen van kinderen. ”
  Maar dit is ook precies de bedoeling, minder mensen.
  Dit behelst het hele plan.

  Geliked door 1 persoon

 17. Julia zegt:

  Het Neurenberg verdrag is gewetenloos en schaamteloos geschonden. Het moet eens meer en meer doordringen dat de schaamteloze en gewetenloze elitaire machtswellustelingen en al degenen die meewerken aan deze omvangrijke misdaad alle grenzen overschrijden Misdaden tegen de menselijkheid is de verzamelnaam voor een aantal verschillende zware misdrijven die deel uitmaken van een wijdverbreide of stelselmatige aanval tegen een burgerbevolking. Hoogste tijd dat elitaire tuig en politici te berechten en te veroordelen tot de zwaarste straf. Hoelang laten massa mensen zich nog misleiden en blijven zij blind voor de desastreuze gevolgen van de vaccinatie die nagenoeg nauwelijks is getest en in een sneltreinvaart is ontwikkeld. https://www.ninefornews.nl/uroloog-ziet-tekenen-van-onvruchtbaarheid-en-prostaatkanker-bij-gevaccineerde-mannen/ https://www.ninefornews.nl/800-gevallen-van-hartontsteking-na-coronavaccins-amerikaanse-rivm-houdt-spoedvergadering/ Hoe haalt een mens het in zijn hoofd om nu ook haar of zijn kinderen te laten vaccineren. Een kind dat zelf geen keuze kan maken hoe erg is dat. De eventuele gevolgen voor o.a. onvruchtbaarheid zijn nog niet bekend en Joost mag weten wat er de komende jaren nog meer aan bijwerkingen voor de dag komen. https://www.xandernieuws.net/algemeen/prognose-op-basis-van-pfizer-cijfers-468-nederlandse-kinderen-krijgen-zeer-ernstige-gevolgen-van-eventuele-vaccinatie/ Onbegrijpelijk hoe massa mensen zich hebben laten indoctrineren en hun gezondheid op het spel hebben gezet. Puur massa hysterie anders kan ik niet verklaren waarom mensen zo vreselijk kortzichtig en dom kunnen zijn. Hoe triest. Als men niet kan leven met het feit dat de dood bij het leven hoort heeft men geen leven. Leef zou ik zeggen zonder vaccinatie toon lef en pak uw vrijheid zonder al deze desastreuze waanzin terug.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s