Verraad in Den Haag . . .

Met voorbedachte rade en actief bij herhaling bemoeien om informatie omtrent #toeslagenaffaire voor 2e Kamer te verbergen, is, behalve de Kamer monddood maken door controlerende functie te ontzeggen, van zo’n anti-democratische orde dat dit niet zonder consequenties mag blijven.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Mark de Hollander“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Verraad in Den Haag . . .

 1. Bas zegt:

  Hoezo een incompetente bende…!!!

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/06/nederland-luilekkerland-overheid-gaf-per-ongeluk-sorry-70-miljoen-euro-aan-economische-gelukszoekers/

  Nederland luilekkerland: overheid gaf per ongeluk (sorry!) 70 miljoen euro aan economische gelukszoekers

  Waar Nederlanders systematisch de vernieling in worden geholpen door de overheid hebben immigranten het maar wat goed in ons land. Want het is vandaag naar buiten gekomen dat de Belastingdienst arbeidsmigranten (lees: gelukszoekers uit verre oorden) volkomen onterecht zomaar even 70 miljoen euro heeft gegeven. Foutje, bedankt!

  “Buitenlandse arbeiders maken gebruik van de inkomensafhankelijke combinatiekorting. Die is bedoeld voor ouders met jonge kinderen die allebei werken. Maar door een gat in de wet krijgen arbeidsmigranten met een gezin in het buitenland, vrijwel altijd deze korting. Ook als hun partner niet werkt,” aldus RTL. “Dat levert hen tot ruim 2800 euro per jaar op.”

  Like

 2. Bas zegt:

  O dertussen
  De Jonge sorteert alvast voor: bepaalde elementen coronawet kunnen na september ‘overeind worden gehouden’

  Like

 3. karton zegt:

  Steeds duidelijker blijkt door welke gore zooi wij “geregeerd” worden. Het hele zootje lijdt aan geheugenverlies (dementie); iemand die recht-door-zee is en hun falen blootlegt wordt “afgemaakt” door een stelletje zg. Charistelijke Henkies , wát een stelletje smeerlappen : voor de bühne héél vroom kijken én lullen maar áchter diezelfde bühne elkaar uitschelden en psychisch kapot maken ! Één groot open en stinkend riool , dat hele “Den Haag” !! Tuig van de richel o.l.v. een terror-lover en een zwaar dementerende Quasimodo Rutte. Zum kotzen !!!!!

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Politiek in Den Haag is een soapserie, over de perikelen rondom verschillende partijen met poseurs in het fictieve plaatsje Het Binnenhof……..maar al tien jaar geen volksvermaak.

  Like

 5. Bas zegt:

  Is er meineed gepleegd? “Als er echt is gelogen, staat daar ook straf op.”

  https://pbs.twimg.com/media/E3jjCDjWEAIP78c?format=jpg&name=medium

  Like

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Onder normale omstandigheden zou dat inderdaad niet zonder consequenties mogen blijven maar geloof me maar deze hel shit wordt weer weggemasseerd en met de mantel der liefde bedekt.
  Want geloof me maar dat de hele tweede kamer inclusief de eerste kamer hier allemaal bij betrokken zijn.
  Ze vinden de zogenaamde Rutte doctrine wel prachtig want weinig arbeid verzetten en toch de volle mep op strijken.
  En dat kan eindeloos zo door gaan want tja het volk is nou eenmaal te lui om na te denken over hetgeen aan de hand is.

  Like

 7. Ravian zegt:

  Het zijn inderdaad ordinare landverraders (en volksverraders, en cultuurverrader, en terroristen, en criminelen in het algemeen), tijd dat ze daar de rekening eens voor gepresenteerd krijgen.

  Like

 8. loNe zegt:

  helpt niet maar vond t wel grappig

  steponsocks.com

  StepOn Those Snakes
  Biden, Obama, Pelosi, Clinton, Fauci and Gates.

  They are liars, cheats, and poisoned the American dream, step on them with our exclusive socks.

  [grin]

  Like

 9. Edwin Vissers zegt:

  dat de technologische demonen de druk op de mens opvoeren, en de mensen willen beïnvloeden en overnemen. Mattheüs 23, vers 32 en 33 Maakt ook gij de maat uwer vaderen vol! Slangen, adderengebroed, hoe zult gij ontkomen aan het oordeel der hel? Deze gevallen engelen waren reeds actief in de tijd van Henoch, maar ook nu!

  Like

 10. Julia zegt:

  De hele corrupte Haagse maffia clan, volks- en landverraders heb ik helaas nog maar één woord voor over namelijk het is een grote stinkende beerput waar ik geen enkel respect voor heb. Er komt nog heel veel meer drek voor de dag als de deksels van de Haagse beerput verder open gaan. Tijd voor nieuwe verkiezingen waar post stemmen strikt verboden is en elke stemmer tevens een kopie van zijn of haar stem door stuurt naar de partij waar hij of zij op heeft gestemd. Zolang dit niet gebeurt zijn de uitslagen van de verkiezingen onbetrouwbaar en stellen verkiezingen niets meer voor omdat het tot op heden puur een schijn democratie is waar de grootste linkse rotte appels en schaamteloze leugenaars het voor het zeggen houden. Zie de resultaten waar die linkse bull shit op uitdraait in ieder geval niet veel goeds. Het is een schande voor onze democratie en een grove belediging hoe de huidige Haagse bende de kiezers totaal negeert.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s