Discriminatie (straf) op medische gronden

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Het is erdoorheen; binnen Europa en straks aangewezen vakantiebestemmingen mag u tijdens de zomermaanden vrij reizen als u volledig (!) bent gevaccineerd. Hoera… Discriminatie op medische gronden derhalve!

Anderhalve maand geleden heb ik na een gesprek met iemand mijn zorgen al eens geuit omtrent de mensen waarvoor vaccineren gewoonweg gevaarlijk kan zijn en de eerste problematiek komt al naar boven. Naast de door de overheid en media verzwegen (!) RUIM tienduizend overledenen (!) na vaccinatie (die uiteraard allemaal aan onderliggende ziekten zijn overleden) en de MEER (!) dan vierhonderdduizend mensen die blijvend letsel hebben overgehouden na vaccinatie, blijken de vaccins nu bij een deel van de mensen zelfs helemaal NIET te wèrken. Die mensen zijn nu al TWEE keer gevaccineerd zonder positief resultaat. De Jonge denkt er nu over om die categorie in Nederland óók voor een derde maal te laten vaccineren en “voor die mensen is het belangrijk dat iedereen zich laten vaccineren” hoort u ze nu zeggen op de NOS/NPO. Overigens is De Jonge, als u de foto’s van zijn vaccinatie moet geloven, óók al minimaal DRIE keer gevaccineerd… Net echt…!

Anderhalve maand geleden had ik namelijk een toevallige ontmoeting (met een hond heeft u in het park al snel aanspraak) met iemand met een spierziekte die zich ernstig zorgen maakte. De dame in kwestie heeft een neurologische aandoening, waarvan nieuwe aanvallen geactiveerd kunnen worden door onder andere… vaccinaties! Tenminste, dat staat al een paar jaar op de site van haar UMC. TÒCH neemt het betreffende UMC het advies van de stichting Spierziekten over om u WÈL te laten vaccineren…

Ze vertelde mij dat haar aandoening haar zenuwen zeer ernstig heeft aangetast en wel in zo’n dergelijke mate dat zij blijvend gehandicapt is gebleven. Elke nieuwe aanval kan, naast wekenlang hevige zenuwpijn, zelfs nieuwe blijvende uitval betekenen, dus zij is, lijkt mijns inziens volledig terecht, bang om zich te laten vaccineren met de mogelijkheid om daar nòg verder door gehandicapt te raken. Ik vroeg haar toen of ze ziek is geweest en of dat mogelijk óók kan leiden tot nieuwe aanvallen. Ze was afgelopen oktober een beetje verkouden geweest zei ze, maar verder heeft ze nergens last van gehad. Echter zowel van virussen als andere infecties kan ze ook nieuwe aanvallen krijgen zei ze, dus wat is dan wijsheid…? Ik heb toen geopperd om mogelijk middels de poli van het betreffende UMC een bloedonderzoek te laten doen op resten van Covid-19 om erachter te komen of ze mogelijk Covid heeft gehad (‘doorgemaakt’ heet dat tegenwoordig) en of haar natuurlijke afweersysteem feitelijk sterk genoeg was/is.

Afgelopen dinsdag kwam ik haar en haar beagle weer tegen in het park en vertelde ze me opgelucht dat ze een paar weken geleden (na bijna ACHT maanden!) het bloedonderzoek had laten doen waarin inderdaad is aangetoond dat ze Covid-19 heeft gehad/‘doorgemaakt’. ** Er stond echter bij vermeld dat “er niets aangetoond kan worden over mogelijke immuniteit”. Dat lijkt mij gezien de inmiddels verstreken tijd enerzijds logisch… anderzijds echter is haar overactieve afweersysteem in dezen erg functioneel gebleken en kan het niet anders of zij heeft zèlf genoeg afweerstoffen aangemaakt. Zeker het feit dat ze er nauwelijks meer van gemerkt heeft dan een verkoudheidje (zo voelde het voor haar zei ze) en óók geen restklachten heeft ervaren, toont mijns inziens aan dat haar immuunsysteem sterk genoeg is.

Vaccinatie ‘bewezen’…

Maar nu komt het; aan de hand van die test heeft zij contact opgenomen met de stichting Spierziekten en heeft zij aangegeven Covid-19 te hebben gehad, zij uit zichzelf voldoende afweerstoffen heeft aangemaakt, verder geen restklachten te hebben ervaren, dus waarom zou ze dan het risico moeten lopen om via vaccinatie mogelijk nieuwe aanvallen en derhalve mogelijk meer blijvende schade op te lopen, zoals dat al jaren op de website van het UMC staat beschreven…!  “Dat is NIET wetenschappelijk aangetoond”, krijgt zij tot haar ontzetting te horen en haar aandoening is niet dodelijk, dus het advies om zich te laten vaccineren blijft voor wat betreft de stichting Spierziekten gewoon staan. Dus het UMC heeft dit al jarenlang op de website staan, maar volgens de stichting Spierziekten is het ‘niet wetenschappelijk aangetoond’…? Op de vraag of de werking van vaccins dan WÈL is aangetoond, is het antwoord kort; ja… En dat is knap (!), want het vaccin is er in no time doorheen gejast, is absoluut NIET uitgebreid getest ÈN daarvan weet men hooguit over tien jaar pas wat het voor gevolgen heeft, maar is de werking TÒCH ‘bewezen’…? Sowieso hadden ALLE grote (concurrerende!) farmaceuten, naar vermeend, ALLEMAAL in exact dezelfde week (!) het eureka-moment… waarom is dit voor mij toch NIET geloofwaardig…?

Is hier de conclusie dat het UMC maar een eind aan kloot en zelf verzonnen dingen op haar website plaatst? Of is hier de conclusie dat de telefoniste van de stichting Spierziekten niet eens weet waar ze het over heeft en de situatie van patiënten – waar de stichting voor in het leven geroepen is – niet eens serieus neemt? Vanwaar die drang tot vaccineren? ZÈLFS voor mensen waarvoor het uitermate gevaarlijk kan zijn!? En al HELEMAAL voor mensen die aantoonbaar (middels een bloedtest!) Covid-19 hebben ‘doorgemaakt’ en uit zichzelf volledig zijn hersteld? Sterker nog; die er zelf niets of nauwelijks iets van gemerkt hebben? En waarom worden mensen die bewezen (middels een bloedtest!) op een natuurlijke manier voldoende afweerstoffen hebben opgebouwd wèl gedwongen zich elke keer te laten testen om te kunnen reizen.
** Diezelfde vermelding dat er NIETS aangetoond kan worden over mogelijke immuniteit geldt namelijk ÓÓK voor mensen die WÈL gevaccineerd zijn!  Want ook die kunnen nog altijd Covid krijgen, drager zijn en Covid doorgeven! En nogmaals: dat u er ZÈLF door een vaccinatie mogelijk minder last van heeft, zegt NIETS over of het virus dan ook op halve kracht wordt doorgegeven! Sterker nog: de werking van een virus wordt bij doorgeven NIET verminderd of gehalveerd door een vaccinatie! Zó werken virussen nu eenmaal niet!

Het gaat nu derhalve over discriminatie (straf) op basis van medische gronden en beloning voor slaafs gehoorzamen aan de leugenachtige staat. Het gaat ze helemaal niet om immuniteit (!), het gaat om zoveel en zo vaak mogelijk vaccineren! Met welk werkelijke doel…? Zegt u het maar…

Klaarblijkelijk bent u, als u in een dergelijke risicogroep valt, voor het grote geld volledig van ondergeschikt belang en interesseert het ze geen bal of u daar (nòg meer!) blijvend gehandicapt van kunt raken. Groeps‘immuniteit’ boven alles…!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Discriminatie (straf) op medische gronden

 1. Monalisa zegt:

  Dat zat er in. Dus wij kunnen weer reizen Gr uit zuid Duitsland 🇩🇪

  Like

 2. Cathja zegt:

  Nederland, een land vol leugenaars! Je kunt nu misschien zelfs je eigen arts niet meer vertrouwen, want de meesten doen klakkeloos wat hen wordt opgedragen.
  Het beste is om je eigen gevoel te volgen en je niets aan te laten praten. Ik laat me NIET vaccineren voor MIJZELF, en al helemaal niet VOOR EEN ANDER.
  Ik ben niet asociaal; dat zijn de mensen die anderen beschuldigen van asociaal gedrag wanneer die de prik weigeren.

  Geliked door 4 people

 3. Julia zegt:

  Voor mijn gevoel is discriminatie bij Wet verboden. Nou het blijkt dat ook deze Wet de nek is omgedraaid.

  Like

 4. bobzelf zegt:

  achhhhh
  je moet je om dat slappe vaccineer gelul , ook helemaal niet druk maken !!

  als ik personnlijk , dus 1 x een longembolie tegen het lijf liep …..
  ze kunnen de oorzaak ,zelden of nooit vinden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  wel dat 70 % bij de eerste aanval gewoon binnen enkele seconden overlijdt
  en
  de dokter in het ziekenhuis mij gewoon open en bloot vertelde, dat !!
  AL STA JE HIER VOOR ME , IN HET ZIEKENHUIS , EN ZO’N BLOEDPROPJE
  KOMT CENTRAAL BINNEN IN JE LONGEN , JE HIER DOOD VOOR MIJ NEER VALT
  EN
  NIEMAND HELEMAAL NIEMAND JE KAN HELPEN !!! ook ik niet !!!!!!!!

  Met de mededeling ga jij nou maar lekker hardlopen, dat heeft er n.l. geen fuck mee te maken , je gaat een uurtje eerder dood dat is alles !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  WHAHAHAHA
  KIJK DAAR HOUD IK NOU VAN . DUIDELIJKHEID IN JE LEVEN
  EN ALTIJD VRAGEN NAAR DE WAARHEID DE ECHTE WAARHEID ..

  hallo klaas !!!!!!!!!!!!

  MAAR NIET GETREURD , neemt u ome bob gewoon iedere dag een asparientje
  en
  dat werk hardstikke goed. ??????????????

  dus 22 maanden later , alsof in een kogel binnen hoorde suizen . dat zoefffffffffffffffffffffffffffffffffffff geluid, en gelijk niet meer kunnen ademhalen

  dus in de auto , koffertje mee. Bravis ziekenhuis Roosendaal auto op de oprit EHBO
  SPOED AFDELING ..
  WAT KOMT U DOEN ?
  IK HEB EEN LONGEMBOLIE !!
  HOE WEET U DAT ?
  ALS JE ER OOIT 1 GEHAD HEBT. WEET JE HET GELIJK !
  BENT U BIJ UW HUISARTS GEWEEST ?
  BENT U GESCHIFT LIEVE DAME , IK BEN NET NIET DOOD GEGAAN
  EN STIK ZOWAT
  je vertelt dat dus alsof je net 1500 meter sprintend af hebt gelegd ,SNAPPIE ??
  DUS IK BLIJF HIER, EN GA ALLEEN WEG ALS U ME DOOR DE POLITIE WEG LAAT HALEN
  GESNOPEN DAME ??
  OGENBLIKJE !!
  2 DOKTOREN RENNEN BINNEN BINNEN DE MINUUT
  BLOECDAFNEMEN EN SNEL
  IN MIJN GEDACHTEN BINNEN 5 MINUTEN RENT DE VERPLEEGSTER BIJNEN EN LAAT DE TEST ZIEN AAN DE 2 DOKTOREN
  1 KIJKT MIJ AAN EN ZEGT, IK WEET NIET OF U EEN LONGEMBOLIE HEEFT ?
  MAAR VAN DEZE TEST KLOPT GEEN REET IN UW LICHAAM
  DAT STAAT VOLLEDIG OP TILT AAN UW BLOED TEST TE ZIEN

  BRENG HEM MAAR NAAR BOVEN !!

  DUS INJECTIES IN MIJN NAVEL , MARCOUMAR TABLETTEN 3 MG

  DE VOLGENDE DAG NA ALLERLEI TESTEN, NA INGESPOTEN TE ZIJN !!!!!!!!!!!!!
  WHAHAHAHHA
  MET EEN RADIOACTIEF SPUL , EN WAT GOUD ????
  KOMT DE DOKTER MIJ VERTELLEN
  U LEEFT NOG EN IK MAG ZEGGEN DIT IS EIGENLIJK EEN MIRACLE
  U HEEFT N.L. NIET 1 MAAR 2 LONGEMBOLIEN !!
  GEFELICITEERD !!

  EN IK LEEF NOG . ZITTEND GESLAPEN ALS IK GING LIGGEN STIKTE IK .

  EN NU AL 2 X KRIJGT MIJN ZOON MIJN UITNODIGINGEN VAN MIJN HUISARTS
  BINNEN ????????????????????????????????????????????????

  BESTE OME BOB , U BENT ALS ZIJNDE IN DE GEVAARLIJKE ZONE MET UW GESCHIEDENIS EN LEEFTIJD

  DUS U KUNT LANGSKOMEN VOOR UW VACIN TEGEN CORONA

  DUS ?? IK ?? GA ?? EEN VACCIN ?? ONGETEST ?? IN ? LATEN ?? SPUITEN ? MET ? DE ? BIJWERKINGEN ?/ VAN EEN ?? LONGEMBOLIE ???

  WHAHAHAHAHAHA . DIE DEKSELSE OME BOB TOCH WHAHAHAHAHA

  DUS IK KOM ?? IJS EN WEDER DIENENDE EFFE NAAR UW KUT LAND TERUG . OM DE ROTTERDAM MARATHON AF TE LEGGEN VOOR D BEZEMAUTO , LA VOITURE BEZEM IN A.B. ROTTERDAMS WHAHAHAA OOK WEL JOGGEN GENOEMD
  WHAHAHHAHA

  ALS DE WINTERGRIEP NIET HEEFT TOEGESLAGEN EN U ALLEN WEER THUIS ZIT ONDANKS UW 2. 3 .4. 5. VACCINS DIE NIET WERKEN …
  MET 481.719 BIJWERKINGEN EN TEGEN DIE TIJD 40.000 DODEN ???

  EN LOOP DAN EVEN BIJ DIE HUMORVOLLE DOKTERES NAAR BINNEN
  DAT IS IETS WAT ZEKER IS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  DUS RENNEN MET JE STIJVE PIK NEDERLANDERS. ANDERS IS UW VACCIN MISSCHIEN WEL OP . MET AL DIE BELANGSTELLING ERVOOR
  WHAHAHAHAHA

  p.s. is het U misschien opgevallen, dat het russische gewone anti griep vaccin , geen bijwerkingen heeft en geen doden en 481.00 bijwerkingen “”SPUTNIK V “”

  ZOU OOM VLADIMIR MISSCHIEN TEGEN HET UITMOORDEN VANDE BEVOLKING OOK DAAR NEE TEGEN HEBBEN GEZEGD ??

  TEGEN DE UITROEIEN VAN DE MENSHEID DUS ???

  ja DE USA HEEFT GROOTSE PLANNEN MET U , WHAHAHAHAHAHA

  GO FOR THE VACCIN LOSERS.

  IK GA NU ZONDER MONDKAPPIE, !!!!!!!! ZONDER 1 METER 50 !!!! BIJ EEN HEERLIJK ZONNETJE, EEN STRAKBLAUWE LUCHT EN EEN ?? 32 GR …. LEKKER LANGS HET STRAND HOBBELEN MET THE OUEEN VOOR EEN KLEINE 3 UUR . EN NAAR DE POLITIE ZWAAIEN OP DE BOULEVARD
  SOORT GOEIE BOA’S WHAHAHAHAHA . DEZE ZWAAIEN N/L/ TERUG !!

  HET GAAT U GOED . IQ 17.5 DROEFTOETERS

  OOM PHEIDIPPIDUS REMEMBER 490 bc the battle of marathonas !!

  hoezo ?/ NOU TOEN BEGON DE ECHTE DEMOCRATIE .. DE STEM VAN HET VOLK .

  BESTE NONONONONOOOOOS

  Geliked door 2 people

 5. Anneke zegt:

  De aftakeling van Nederland.
  Legio mensen die om medische reden niet gevaccineerd mogen worden,
  worden nu (weer) gepakt.
  De Covid-19 vaccins zijn overigens véél te vlot op de markt gekomen, dus eveneens risicovoller dan men beseft. De mens als proefkonijn

  Geliked door 1 persoon

 6. Anneke zegt:

  De gevolgen van de al jarenlange marktwerking in de zorg, zijn steeds duidelijker in beeld aan het komen. Althans voor de mensen, die nog ziende ogen hebben en horende oren.
  En wat is het belachelijk dat we een minister van Volksgezondheid hebben die nimmer op de medische werkvloer werkzaam is geweest, noch enige medische studie heeft genoten.
  Vakmensen hebben we nodig, in/op het Haagse Binnenhof.

  Like

 7. droevige mof zegt:

  Het emiraat Dubai streeft ernaar alle 3,3 miljoen inwoners tegen de herfst twee keer te laten vaccineren. De vaccinatie is verplicht.
  Zoals mondeling meegedeeld door Duitsers die in Dubai wonen en werken, moet het vaccinatiebewijs worden getoond voordat winkels en openbare gebouwen worden betreden. Ten minste één vaccinatie moet worden aangetoond. Mensen die niet gevaccineerd zijn, kunnen niet langer deelnemen aan het openbare leven.
  Tot nu toe kon ik deze mondelinge mededelingen op het internet niet verifiëren. Misschien is er meer mondelinge informatie van Nederlanders en Belgen.

  Like

 8. htskday zegt:

  Ik heb het hier wel vaker gezegd,..
  1000mg. Vitamine C 2x (of 3x) per dag, en je bent beschermd tegen vele ziekten en aandoeningen, ook verkoudheid, griep en kroña!..
  Het is heel duidelijk weerstand verhogend.

  En natuurlijk nooit laten prikken..
  Men zou onderhand moeten weten hoe gevaarlijk het is, en dat het helemaal nérgens tegen helpt..

  Dus, gewoon rustig afwachten,.. dan maar even niet op vakantie..
  Het tij kan zomaar ineens keren..
  Er zijn al berichten dat gevaccineerden binnenkort misschien niet meer mogen vliegen..

  Als het er eenmaal in zit krijg je het er nooit meer uit!..

  Geliked door 4 people

 9. Henkie zegt:

  @ htskday zegt:

  12 juni 2021 om 12:11

  Iedere dag neem ik 1000 mg vit c. Het zal vast een hoop doen, maar helaas wil het toch zo zijn dat iedere keer als ik direct of indirect met geprikte mensen contact heb gehad, ik ofwel spierpijn en verkouden ben, ofwel verga van de jeuk aan huiduitslag. Wellicht ben ik gewoon vatbaar voor die krengen, want afgezien van hooikoorts, ben ik gewoon gezond. En de ellende is, je kan ze steeds minder ontlopen…
  Misschien zijn er meer die dit herkennen of ben ik een uitzondering. Uiteindelijk gaan ze er ook niet allemaal dood aan of krijgen ernstige bijwerkingen

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Henkie.Volgens de informatie die ik gelezen heb doen de corona gevaccineerden de niet gevaccineerde mensen besmetten,dit noemt men shedden.

   Geliked door 1 persoon

  • htskday zegt:

   @Henkie,

   Dan heb je blijkbaar last van het zg shredden, dat schijnt te komen van de pas gevaccineerde mensen..
   Ik heb daar de laatste tijd wel het een en ander over gelezen, maar tot nog toe had ik mijn twijfels over het bestaan daarvan.
   Maar als jij daar last van hebt….

   Het enige wat je daar aan kan doen is contact zoveel mogelijk vermijden.. de beruchte 1.5 meter..

   En wat ik, zeker in dit geval, zou doen als ik jou was, is véél meer vitamine C slikken..
   Maak er voorlopig maar minstens 3 of 4x 1000mg per dag van, meer mag ook.

   Ik ben benieuwd of dat helpt, het zou me niet echt verbazen.
   En baat het niet, dan schaad het niet.

   En wees niet bang om teveel vitamine C te slikken.
   Overdosis is haast niet mogelijk..
   En als je daarvan aan de schijterij raakt, gewoon iets minderen.

   Geliked door 2 people

 10. Bob zegt:

  De opgelegde reisbeperkingenzijn
  democratische dicriminatie.

  Like

 11. bobzelf zegt:

  htskday zegt:
  12 juni 2021 om 12:11

  BEST 7 UUR VROEGER DAN WEL LATER. “”HATSIEKEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  OME BOB , IS HET EIGENLIJK NIET MET WERKENDE HERSENS GAAN DOEN
  WHAAHHA
  IK BEN WAT JAARTJES ZONDER EEN VASTE !!!!!!!!!! DAME GEWEEST ..
  HET WIPPEN GING WEL DOOR . MAAR DE DAMES WAREN STEEDS ANDERS
  MOET ZEGGEN EEN MOOIE HOBBIE WHAHAHA
  DAT 52 X PER JAAR OP ZATERDAG NAAR DE BYENKORF EN MARCCAIN
  EN VERDER EEN LEGE PHILIPS DOOS WHAHAHAHA KWAM MIJN OREN EN NEUS UIT

  DUS NAM IK MIJN AVONDETEN MEE BIJ DE JUMBO EN APPIE HEYN

  DUS UIT DE VRIESKASTEN , 5 TOT 7 PAKKETTEN INGEVROREN
  MET DINGEN DIE IN DACHT ,,,,DAT IK WEL ZOU LUSTEN

  EN DAN GOKKEN , WAT ETEN WE VANDAAG ???

  DUS VRIESVAK DEUR OPEN ………………….. NIET KIJKEN
  1 PAKKET ER UIT
  MET DE VORK WAT GAATJES IN DE FOLIE PRIKKEN
  EN IN DE MAGNETRON FLIKKEREN EN OP 3 A 4 MINUTEN
  EN DAN NA 2 MINUTEN RADEN ??????
  WAT ETEN WE VANDAAG ??
  WHAHAHAH
  DUS
  TOEN BEN IK AAN DE VITAMINE PILLEN GEGAAN ,
  ZEKERHEID VOOR ALLES
  HELEDAGEN WERKEN
  5 X MARATHON TRAINING IN DE WEEK
  BEETJE WIPPEN
  JE BENT TENSLOTTE GEEN KONIJN
  DUS JE VALT ANDERS AF ALS EEN IDIOOT MET DIE LEEFWIJZE …
  EN
  AANGEZIEN IK ME VOOR GENOMEN HEB
  OM 114 TE WORDEN
  AL IS HET MAAR OM RUTTE TE ZIEKEN
  EN MIJN AOW LANGDURIG OP TE EISEN WHAHAHAHA
  1000 MG vitamine C 3 X
  MULTIVITAMINE 1 X
  MAGNESIUM 2 X
  EN
  VISOLIE 2 X
  IEDERE OCHTEND VOOR THE QUEEN EN DIE OUWE LUL 2 VOLLE GLAZEN
  VERS GEPERST SINAASAPPELSAP
  EN 1 UITGEPERSTE CITROEN IN GLAS VAN 250 CC MET WARM WATER

  DUS 1 BERG VITAMINE c EN CITROEN GLAS MET WARM WATER, NOOIT GEEN
  BRANDEND MAAGZUUR MEER . IK HERHAAL NOOIT MEER

  DUS OP JE NUCHTERE MAANG

  OOM DE WONDERDOKTER IS ER WEER

  Geliked door 2 people

  • htskday zegt:

   @bobzelf,

   Wahahaa,..
   Bij mij precies het zelfde verhaal..
   Het eerste stuk wat jij schrijft, is helemaal precies hetzelfde als mijn vroegere leven, ook jaren alleen geweest, veel vrouwtjes, eten uit de diepvries, veel patat rotzooi, shoarma, en afhaal chinees..
   En dat de laatste 15 jaar voordat ik naar hier vertrok, in rotterdam!..
   Ben ik jou daar nooit tegengekomen?
   Misschien hebben we daar wel ooit de vrouwtjes gedeeld…
   Waahaahahaa…

   Maar sinds 12 jaar, 7 uur tijdverschil doe ik het een stuk rustiger aan.
   Ik heb een geweldig vrouwtje hier, dat wil ik graag zo houden..

   Ik neem ook precies net als jou elke dag
   1000mg vitamine C 3 X,
   Multivitamine 2 X
   Magnesium 1 X
   Visolie 3 X (neem ik nu z’n 2 jaar, eigenlijk voor de reumatiek, en geloof het of niet,…. voor 95% verdwenen!)

   Je lijkt gvd wel een kopietje van mij…
   Wahahahaaa..

   Like

   • bobzelf zegt:

    htskday zegt:
    12 juni 2021 om 19:38

    WHAHAHAHA . IK ZOU HET AAN MIJN VADER MOETEN VRAGEN
    DAT WAS OOK WEL EEN DEUGNIET ,
    KAN IK NIET BEWIJZEN
    MAAR DIE LUSTTE ER WEL PAP VAN .. WINKIE WINKIE WINKIE

    ROTTERDAM VERTEL OF JE IETS HERKENTTTTTTTTT ??

    1965 – 1977
    STADHUISPLEIN
    HET FUST
    STADSCAFE
    BACK TO THE SIXTIES
    LE BATEAU
    HILTON HOTEL
    STRAND HOEK VAN HOLLAND
    LEKKERE WIJVEN
    VOETBAL HERMES DVS SPARTA FAAAAAIENOORD EXCELSIOR ROTTERDAM
    CRICKET EXCELSIOR ’20 HERMES DVS

    VERTEL ZAL EL NIET . MAAR IS WEL GEINIG LUL VERHAAAL TOT NU

    OOM BOBZELLUF

    Like

 12. Jan zegt:

  ‘Dringend’ Brits rapport roept op tot volledige stopzetting van COVID-vaccins bij mensen

  “Het is nu duidelijk dat deze producten in de bloedbaan giftig zijn voor de mens. Een onmiddellijke stopzetting van het vaccinatieprogramma is vereist, terwijl een volledige en onafhankelijke veiligheidsanalyse wordt uitgevoerd om de volledige omvang van de schade te onderzoeken, waarvan de Britse Yellow Card-gegevens suggereren dat ze trombo-embolie, multisystemische ontstekingsziekte, immuunsuppressie, auto-immuniteit en anafylaxie omvatten, evenals als antilichaamafhankelijke verbetering (ADE).”
  ….
  https://americasfrontlinedoctors.org/frontlinenews/urgent-british-report-calls-for-complete-cessation-of-covid-vaccines-in-humans/

  Geliked door 1 persoon

 13. Jan zegt:

  Ophoepelen!

  Geliked door 1 persoon

 14. Henk der Niederlánder zegt:

  Nou en dan maar denken dat hier de gekte in alle hevigheid is losgebarsten.
  New Hampshire.

  School in New Hampshire nummert kinderen zoals concentratiekampgevangenen om de covid-vaccinatiestatus te volgen

  Om dit jaar hun schoolbal bij te wonen, moesten ouderejaarsstudenten van de Exeter High School in New Hampshire worden gemarkeerd en gevolgd op basis van hun Wuhan coronavirus (Covid-19) “vaccinatie” -status als onderdeel van een bizar Tony Fauci-massaaanbiddingsritueel.

  Volgens rapporten werden niet-gestoken studenten op de school gedwongen “genummerd” met Sharpie-markeringen zoals vee, en de hele avond gevolgd door verklikkers die blijkbaar probeerden te observeren of het Chinese virus al dan niet rond hun lichaam zweefde.

  https://outbreak.news/2021-06-11-nh-school-numbering-children-concentration-camp-covid-vaccination.html

  Geliked door 1 persoon

 15. Jan zegt:

  De ware aard van Fauci

  Fauci heeft een lange geschiedenis van het bedreigen van wetenschappers en belooft hun carrière te vernietigen als ze zijn verdraaide verhaal over infectieziekten niet volgen

  Het blijkt dat Fauci het een en ander weet over aids, nadat hij er in de jaren tachtig intensief mee heeft gewerkt bij het zoeken naar een aids-vaccin. Door de jaren heen heeft Fauci veel andere vaccins gepusht, allemaal mislukt, en doet hij opnieuw hetzelfde met het Chinese virus.

  Toen duidelijk werd dat het plan-epidemie verhaal scheuren begon te vertonen dankzij het werk van externe onafhankelijke onderzoekers, kwam Fauci in actie en maakte er een einde aan. Fauci staat met andere woorden niet aan de kant van de wetenschap, maar is eerder vastbesloten om zijn eigen snode agenda op te dringen.

  “Vorig jaar ontdekte een groep Indiase wetenschappers dat het coronavirus was ontwikkeld met aids-achtige invoegingen”, tweette Prashant Bhushan, een advocaat en activist van algemeen belang die zijn leven heeft toegewijd aan het doen van wat rechtvaardig, eerlijk en in het algemeen belang is, “ongeacht van onmiddellijke uitval.”

  “Nu onthullen Fauci’s-emails dat het Dr. [sic] Anthony Fauci zelf was die de Indiase wetenschappers bedreigde en hen dwong hun studie terug te trekken!”

  Fauci verdient een lange gevangenisstraf voor zijn misdaden tegen de menselijkheid
  De wetenschappers die door Fauci werden bedreigd onthulden dat de Wuhan-griep met opzet door Fauci en zijn volgelingen was ontwikkeld om te worden losgelaten als een biologisch wapen. Fauci wilde natuurlijk niet dat die informatie openbaar werd.

  De Franse Nobelprijswinnaar Luc Montagnier bevestigde dat het Chinese virus AIDS-achtige toevoegingen bevat die nooit op natuurlijke wijze hadden kunnen ontstaan. Ze zijn daar hoogstwaarschijnlijk neergezet door onderzoekers van het Wuhan Institute of Virology (WIV), die door Fauci met Amerikaanse belastingdollars werden betaald om illegaal onderzoek te doen.

  “Batwoman” Shi Zhengli, een van Fauci’s mede-samenzweerders, was ook zichtbaar ontdaan over de onthullingen, en had ook de wetenschappers bedreigd om “hun stinkende mond te houden” of anders een prijs te betalen.

  We hebben nu ook bewijs in de vorm van een andere e-mail waaruit blijkt dat Fauci afgelopen maart precies is verteld hoe het Wuhan-coronavirus (Covid-19) “is ontstaan”. Een onderzoekspartner genaamd Adam Gaertner gaf Fauci een stuk voor stuk over hoe gestoorde wetenschappers het allemaal samenvoegden, en toch stond Fauci voor de wereld en loog een heel jaar lang over alles.

  Fauci kreeg ook te horen van de vooraanstaande expert op het gebied van infectieziekten, Kristian Andersen, dat de Indiase studies die de AIDS-achtige kenmerken van de Chinese griep aan het licht brachten, in feite een sterk argument maakten over de biotechnologische aard ervan. Fauci negeerde beide mannen terwijl hij het valse verhaal vertelde dat het virus afkomstig was van vleermuizen op een natte markt.
  https://freedomfirstnetwork.com/2021/06/fauci-has-a-long-history-of-threatening-scientists-promising-to-destroy-their-careers-if-they-dont-follow-his-twisted-narrative-on-infectious-disease

  Geliked door 2 people

 16. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/06/duitse-ziekenhuizen-manipuleerden-ic-bezetting-om-meer-geld-van-de-overheid-te-krijgen/

  ‘Duitse ziekenhuizen manipuleerden IC-bezetting om meer geld van de overheid te krijgen

  Er is een schandaal losgebarsten in Duitsland. Het is daar namelijk bekend geworden dat ziekenhuizen de bezettingsgraad van de intensive care bewust manipuleerden. De reden: ze kregen daar een vergoeding voor van de staat. En het ergste is dat de federale overheid geleid door Angela Merkel daar al maanden van op de hoogte was, maar de informatie verzweeg voor de bevolking.

  Like

 17. Jan zegt:

  Er zijn in 2021 in minder dan 5 maanden meer Amerikaanse sterfgevallen als gevolg van vaccins dan in het hele afgelopen decennium.

  Het aantal sterfgevallen als gevolg van vaccins is dit jaar absoluut omhooggeschoten. Volgens de eigen gegevens van de CDC registreerde de VAERS-website in 2021 en de eerste 3 maanden meer dan 1.750 sterfgevallen als gevolg van vaccins in de VS.

  Dat aantal staat nu op 5.997.

  VAERS COVID-vaccingegevens (rapportagesysteem voor bijwerkingen van vaccins, VS)

  329.021 meldingen tot en met 4 juni 2021
  OVERLIJDEN 5,888
  HOSPITALISATIES 19.597
  Spoedeisende zorg 43,891
  Doorverwijzingen 58.800

  ANAPHYLAXIS 1,459
  BELL’S PALSY 1,737
  Levensbedreigend 5,885
  Hartaanvallen 2190
  Myocarditis/pericarditis 1,087
  Trombocytopenie/Laag bloedplaatjes 1,564
  Miskramen 652
  Ernstige allergische reactie 15,052
  Verlamd 4.583
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/shocking-jump-vaccine-deaths-reported-week-cdc-linked-vaers-tracking-website/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s