G7-mirakel!

Het is een mirakel. Geen mondkapjes, geen afstand, geen quarantaine. De rijken zijn immuun voor het virus! De Heere zij geloofd!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Right Said Fred“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op G7-mirakel!

 1. Jade zegt:

  Nou, dan kunnen wij ook wel zonder.
  De corona-hoax heeft lang genoeg geduurd.

  Geliked door 1 persoon

 2. Zeeuwse Babbelaar zegt:

  Weer een bewijs dat de leidinggevenden niet het goede voorbeeld geven.
  Géén smoele pampers meer op ons gezicht. Weg, met die muilkorven !

  Like

 3. R Thomasson zegt:

  Deze mensen leven in hun eigen Fata Morgana; heel ver weg van onze wereld vandaan. Zij hebben niet enkel alle eigenschappen verloren die van hen mensen maken, maar tevens zijn hun gedrag instincten gedegenereerd. Een kat of hond weten, meestal, instinctief wat ze beter niet kunnen doen. Maar onze “politieke leiders” samen met hun globalistische bazen weten niet meer hoe menselijke gedragscodes werken. Zodoende, verzinnen ze primitieve doorzichtige leugens, en maken idem besluiten. Zij denken dat wij te dom zijn, en niet kunnen inzien wat waar is of niet.

  Like

 4. htskday zegt:

  Nou ze toch allemaal zo gezellig bij elkaar zijn…..
  Vliegtuigje over laten vliegen, laat per ongeluk expres een pakketje vallen..

  Geven de russen de schuld..

  Klaar..

  Geliked door 3 people

 5. Monalisa zegt:

  Worden we bedondert. Of waren zij allang ingeënt voor het klootjes volk de prik kreeg.

  Like

 6. droevige mof zegt:

  Stom en schaamteloos, in het Duits dummdreist, is dit gedrag. Ze zijn er zeker van dat ze onaantastbaar zijn, dat zij beschermd zijn tegen verkiezingsuitslagen, dementie en inflatie , daar zorgen hun staatsmedia en een geavanceerd bewakingsapparaat wel voor. Maar als ik naar de Duitse trut kijk, dan heb ik het gevoel Sie schaffen es nicht.

  Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @Droevige Mof. Daar kan jij wel gelijk hebben. De Duitse Stasi-heks weet dat het spel begint anders te lopen dan verwacht. De omgekochte geschreven media en de PRAVDA-TV doen hun best om het nieuws zorgvuldig te selecteren…Er wordt ervoor betaald. Maar mensen die ietsje meer op het internet wroeten, zien dat Duitse blogs net als Politiekstube, PI, de wekelijke video’s van Dr. Nikolaus Fest enz. geven een ander beeld van dat land.

   Like

 7. Verwardeman zegt:

  Let op !
  Dit zien we om 20.00 uur op het NOS journaille .
  Ja toch , niet dan ?

  Geliked door 3 people

 8. Julia zegt:

  Gewoon massaal die mondkap afdoen. Maar ja de elitaire machtwellustelingen hoeven zich blijkbaar geen zorgen meer te maken want zij hebben toch allemaal het placebo vaccin toegediend gekregen. Ik geloof er niets van dat die elitaire machtswellustelingen het daadwerkelijke vaccin hebben laten toe dienen. Biden de linkse democraat zou zich maar eens meer zorgen moeten gaan maken over zijn eigen land waar tweedeling de boventoon viert en velen onder de armoedegrens leven in plaat de populaire clown uit te hangen die denkt de wereld te kunnen verbeteren. Daar kan hij alleen maar van dromen. Die algehele G7 is het elite uitje en pure geldverspilling.

  Like

 9. Bas zegt:

  Joe Biden lijkt moeite te hebben om de G7 bij te houden

  Senior momentje…

  Joe Biden lijkt te verdwalen op de G7-top in Engeland, Jill komt te hulp

  Ryan Fournier
  @RyanAFournier
  According to my sources, many jokes are being made about Joe Biden at the G7.
  They don’t take him seriously

  ▪Volgens mijn bronnen worden er op de G7 veel grappen gemaakt over Joe Biden.
  Ze nemen hem niet serieus

  BREAKING: Labour Party member comments “At least Trump was attentive,” says Biden can’t keep up with G7 events or follow note cards, per WH official to @HumanEvents

  ▪BREAKING: Labour Party-lid merkt op: “Trump was tenminste attent”, zegt dat Biden de G7-evenementen niet kan bijhouden en notitiekaarten niet kan volgen, volgens WH-functionaris aan @HumanEvents

  Like

  • Bas zegt:

   Wat een totale afgang is deze man. Waar zijn al die mensen die elke dag bergen kritiek hadden op de kleinste futiliteiten rondom #Trump. Waarom horen we die hypocrieten nu niet? Hoe is deze demente deur in hemelsnaam op deze positie gekomen?

   Like

 10. Bas zegt:

  The 95yr old Queen today with world leaders who entered the UK without quarantine, no social distancing, no masks, less than 8 weeks after she sat alone in a mask burying her husband of more than 70yrs… Are you still buying this BS?

  De 95-jarige koningin vandaag met wereldleiders die het VK binnenkwamen zonder quarantaine, geen sociale afstand, geen maskers, minder dan 8 weken nadat ze alleen in een masker zat en haar man van meer dan 70 jaar begroef …Geloof je deze Bull Shit nog ?

  https://pbs.twimg.com/media/E3sx8x_XEAQB52Z?format=jpg&name=large
  https://pbs.twimg.com/media/E3sx4IqWYAMB2dS?format=jpg&name=small

  Like

 11. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/06/filmpje-freek-jansen-fvd-sloopt-build-back-better-een-schimmige-agenda-die-onze-hele-maatschappij-wil-veranderen/

  Filmpje! Freek Jansen (FVD) sloopt Build Back Better: ‘Een schimmige agenda die onze hele maatschappij wil veranderen’

  Deze week wilde FVD-Tweede Kamerlid Freek Jansen graag een debat over het Build Back Better-plan van het World Economic Forum. Want dit plan wordt overduidelijk onderschreven door regeringsleiders, de VN, en zelfs door onze eigen premier Mark Rutte. Helaas wilde de Kamer zijn vingers niet branden aan zo’n debat

  Hier de hele spreektekst van Jansen. Hij werd afgekapt door de commissievoorzitter waardoor hij het korter moest houden, maar omdat de héle tekst belangwekkend is druk ik het hier helemaal af.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s