Nordrhein-Westfalen: Al-Zein-clan keert terug in zijn villa

(Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

Met veel mediale tamtam bestormde op 8 juni 2021 een speciaal commando van de politie de miljonairsvilla van de Al-Zein-clan in Leverkusen. Daarbij werd zelfs een pantservoertuig ingezet. De toegangsdeur van de villa werd op Rambo-achtige wijze open geramd en iedereen die zich in het huis bevond, werd gearresteerd. Zelfs een papegaai werd door de politie meegenomen.

De actie hield verband met een internationale serie doorzoekingen, die tot ongeveer 800 arrestaties leidde en als grote doorbraak in de strijd tegen de georganiseerde criminaliteit door de politiek en de media werd bejubeld. Ook de minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Nordrhein-Westfalen, Herbert Reul, grijnsde die dag in iedere beschikbare camera en liet zich als overwinnaar in de strijd tegen de misdaad vieren.

Slechts één dag later keerde de Al-Zein-clan terug in zijn villa in Leverkusen, waarin hij sindsdien weer op grote voet leeft. Dat bericht de “Bild-Zeitung”. Volgens de beschikbare informatie bevinden zich nog maar drie clanleden in voorarrest.

Graafwerkzaamheden van de politie in de tuin van de Al-Zein-clan leverden niet het gehoopte succes op. De agenten hadden gehoopt daar geld te vinden, maar bleven met lege handen staan. Blijkbaar weten de rechercheurs op dit moment niet waar zich het vermogen van de Al-Zein-clan bevindt.

Bij de Al-Zein-clan gaat het om een grote Arabische familie, die uit Zuid-Anatolië in Turkije afkomstig is. Veel clanleden reisden om tactische redenen via Libanon Duitsland binnen, deden zich voor als “vluchtelingen” en trokken elk zo lang mogelijk een Hartz-IV-uitkering. Tegen meerdere clanleden lopen in Duitsland strafprocessen wegens drugshandel, toebrengen van lichamelijk letsel, roofachtige diefstal, bedrog en afpersing.

Bron:
pi-news.net
Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Nordrhein-Westfalen: Al-Zein-clan keert terug in zijn villa

 1. droevige mof zegt:

  Voordat ik me opwind, de politie kan ook tactisch te werk gaan om te zien wat er gebeurt als de papegaaien terug in de kooi zijn.
  Maar als het anders is, dan zou ik ook niet verbaasd zijn. Noordrijn-Westfalen, mijn thuis, is een kalifaat.

  Geliked door 3 people

 2. pepo Copyright zegt:

  Ja dit is bewust gedaan.
  Want kinderen, dronken mensen én papagaaien staan er om bekend dat ze de waarheid spreken. 😜

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s