Viktor Orbán: Twee jaar lang geen immigratie naar Hongarije

(Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán wil de immigratie twee jaar lang volledig stoppen. Hij spreekt van “legers migranten” die op de poorten van Europa zouden kloppen.

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán wil de immigratie in zijn land volledig stoppen. “Migrantenlegers kloppen op alle poorten van Europa”, verklaarde de 58-jarige politicus.

Migratie in tijden van de coronavirus pandemie is volgens hem bijzonder gevaarlijk. Migratie zou van nature uit slecht zijn, aldus de Hongaarse minister-president verder. De mensen zouden daar gelukkig moeten zijn waar ze “volgens God´s wil” geboren werden.

Zijn voorstel zorgt voor pure woede bij immigratievoorstanders. De “Spiegel” spreekt in een reflex van “hetze” en citeert de Luxemburgse minister van Buitenlandse Zaken Jean Asselborn. Die zou “verontwaardigd” zijn met het oog op de uitlating en vindt Orbán “een aanfluiting voor de EU”. “Hoe lang houdt de EU het nog vol om deze ballast van Orbán mee te slepen?”, vraagt Asselborn zich af. Orbán zou “verraad aan de EU en haar waarden” plegen, bijt de 72-jarige minister voor Immigratie en Asiel verder. De grote lidstaten – zoals Duitsland – zouden “eindelijk een eind moeten maken aan de manier van doen van Orbán”, eist Asselborn ongegeneerd. Of dat een openlijke oproep tot de val van de door zijn burgers gekozen Hongaarse minister-president is, blijft onbeantwoord.

Volgens de nationale statistiek woonden er in het begin van het jaar 2021 ongeveer 194.000 buitenlander smet een legale verblijfsstatus in Hongarije. Onder hen bevinden zich volgens het persagentschap dpa meer dan 57.000 EU-burgers, ongeveer 32.000 Oekraïners, 18.000 Chinezen en 35.000 andere staatsburgers uit andere Aziatische landen.

Mocht het immigratieverbod van Orbán in werking treden, dan zouden alle buitenlandse werknemers, ondernemingen en hun families hier door getroffen worden. Met het oog op de voorschriften die de vrije vestiging tussen de lidstaten mogelijk maken, gelden de nieuwe immigratieregels niet voor EU-burgers.

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Viktor Orbán: Twee jaar lang geen immigratie naar Hongarije

 1. karton zegt:

  Geweldige leider deze Viktor Orbán. Keer op keer maakt hij duidelijk dat WIJ zitten opgescheept met weekdieren als Rutte, Quag, Hoekstra, Seegers, de Jonge enz.

  Geliked door 5 people

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  @ Karton.
  Het creatuur Quag is geen weekdier dat is een vieze gore rat die aangestuurd wordt door haar vent .
  Dir soort ratten leven van subsidies die door Nederland en de EU betaald worden.
  Het zou een zaak zijn voor follow the money om eens uit te zoeken hoeveel geld er in de zakken verdwijnt in de familie Quaq

  Geliked door 3 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Overigens denk Ik niet dat men bij follow the money zich daar hun vingers aan willen branden.

   Like

  • karton zegt:

   @ Henk der N. op 12-6-2021 om 33.10 u. Helemaal met u eens, maar dan moet ik voor elk Haags zwijn een kwalificatie bedenken en ik wil niet nóg meer tijd en moeite in dat zootje investeren, rioolratten zijn het, allemaal !!

   Geliked door 1 persoon

 3. hebk zegt:

  Heerlijk dat er nog Leiders bestaan die voor hun land OPKOMEN ipv het aan Gelukszoekers en Profiteurs weg te geven !

  Geliked door 1 persoon

 4. Jade zegt:

  Zet die Jean Asselborn even op de lijst a.u.b.

  Like

 5. vangie1206j zegt:

  Die zieke geest Asselborn moet zijn/haar grote muil houden.
  Orban spreekt aan de poorten van EUROPA dat zijn volgens mij de buitengrenzen van de EU.
  Die ratten wil hij gewoon niet hebben en heeft daar groot gelijk in.
  Dat vulles geeft overal alleen maar ellende en kost ons ook nog eens goud geld.
  Hij had nog beter kunnen zeggen de EU in Brussel opdoeken.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hans M zegt:

  Een man naar mijn hart. Ze zullen hier ongetwijfeld wel weer snel met het vermanende vingertje klaarstaan.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Hans M. op 13-6-2021 om 01.39 u. Óók met het berucht “vermanende vingertje” loop Nederland voorop in de wereld, maar……….het zorgvuldig omgaan mét en het bezorgen ván poststukken wil nog niet écht lukken in dit piepkleine landje. (Poststukken van en voor examenkandidaten raken zomaar zoek !)

   Geliked door 2 people

 7. Astrid zegt:

  “Hoe lang houdt de EU het nog vol om deze ballast van Orbán mee te slepen?”

  Dit is de omgedraaide wereld, mensen, want het zou moeten zijn:
  “Hoe lang houden de Europese landen het nog vol om deze massale, door het dictatoriale EU-monster opgedrongen, islamitische immigratie-ballast mee te slepen?”

  Typisch voor narcisme is om de schuldvraag altijd om te draaien en geen enkele verantwoordelijkheid te nemen. De EU is een traag, geldverslindend, links project dat sinds haar bestaan de Europese landen knevelt. De EU als instituut moet dan ook zo snel mogelijk verdwijnen, het is slechts een machtsuitbreiding voor de supernarcisten, die niks goeds met ons en de wereld voor hebben.
  Het referendum in Nederland werd gewoonweg afgeschaft, dat herinnert u zich toch nog wel? D66 stond vooraan om onze laatste rechten af te pakken. Toen hadden we meteen uit onze luie stoelen moeten springen.
  Vanaf de dag van haar bestaan erken ik de EU niet. Dus Orban, houd vooral je poot stijf en heb schijt aan de EU, zoals zij schijt heeft aan alle Europese volkeren.

  De EU is sowieso gedoemd om uiteen te vallen, want de Europese volken zijn de betuttelingen en hoge kosten waarmee zij ons opzadelt meer dan zat. Het is een opgedrongen project. Ware veranderingen komen altijd en alleen van binnenuit.

  Geliked door 2 people

 8. Julia zegt:

  Top leider om jaloers op te zijn. Wat zitten wij hier toch opgescheept met een stel ruggengraatloze nietsnutten. Geen enkele daadkracht, eigen volk discrimineren, dictatuur van ongekende vorm, weg smijten van miljarden, ondermaatse gezondheidszorg en niet te vergeten een zooitje onbenullen binnen de politiek gesplinterd in vele nietszeggende partijtjes. Maar het is al gebleken hoe voormalig Nederland verder ten onder gaat aan de invasie van zwarten en woestijnratten en maar door gaan om dat ongecontroleerde zooitje gelukzoekers binnen te halen.

  Like

 9. Eppo zegt:

  wat een visie heeft deze man en dat Land .
  Hier in Nederstan heeft die PvdA en VVD er een Murkenghetto van Nederstan gemaakt .
  En nog maar binnen blijven halen .

  Geliked door 1 persoon

 10. Orbán onderbreekt het perpetuum mobile…
  je verzetten is haat zaaien je moet de feiten verdraaien, meisjes opwachten en verkrachten, bij tegenspartelen martelen, met zuur gooien naar de hele mooie, kechs levend begraven en stelen als de raven, ja alles mag de koran heeft gezag, er staat geschreven laat ze niet leven, ongelovigen zijn horigen, ook als de stad brandt wees welkom in mijn land, je moet zwijgen als ze je bedreigen, wees inclusief en altijd lief, tegen haatbaarden met zwaarden, granaten en pistolen alles wordt gestolen, een boek vol haat roept op tot kwaad, en de EU-politici waarschuwen de critici: je verzetten is haat zaaien je moet de feiten verdraaien…

  Geliked door 2 people

  • bobzelf zegt:

   YIPPOOOOOOOOOOOOOOOO
   YIPPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
   DE GOEIE SNAAR GERAAKT
   EN
   JE MAG DOOR VOOR DE KOELKAST
   ….
   ALS MONALISA ER SOMS 1 AANBIEDT !!!!!!!!!!!!!!!

   WEIGEREN, !!!!!!!!!! ZIT ALTIJD EEN DEUKIE IN , BIJ MIJN VRIEND

   OOM DE SJACHERAAR

   Like

 11. Republikein zegt:

  https://www.nu.nl/buitenland/6139169/tienduizenden-fransen-demonstreren-tegen-extreemrechts.html

  Hoe we door de maffia worden voorgelogen.
  Achterlijkheid regeert!

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Republikein.Kwaadaardigheid en de leugen regeert,extreem rechts bestaat niet.Wel extreem links sinds de jaren 70 en niet alleen in nederland.

   Like

 12. Verwardeman zegt:

  Een kerel naar mijn hart !
  Het zou mij niet verbazen als blijkt dat hij op de
  Hoogte is van het Kalergiplan , de basis van die
  Verrotte EU .

  Geliked door 1 persoon

 13. Ter informatie: Wat Orbán er niet bij vermeld is de deal die hij met China heeft gesloten om duizenden Chinezen de kans te geven zich sinds 2010 in Hongarije te vestigen. Velen hebben al de Hongaarse nationaliteit en worden dus niet in de bovengenoemde cijfers van 18000 Chinezen meegenomen. Je ziet deze groep overal in b.v. Boedapest. De laatste jaren steeds meer. Dit laatste geldt ook voor de zwarte Afrikanen. Zo begon het decennia terug ook in Nederland. Orbán heeft twee gezichten hij zegt het een en doet het ander. Dit is wat veel Nederlanders niet begrijpen door gebrek aan kennis van wat er werkelijk in Hongarije speelt. Als Hongaar heb ik die kennis wel. Daarnaast de verkiezingen staan voor de deur en de ware nationalisten krijgen steeds meer aanhang.

  Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   LEUK DAT U DIT EVEN MELDT HOOR ..

   MAAR WAT IS ER MIS MEE ???

   KIEZEN VOOR DE ISLAM ??? EN UW VERNIETIGING ??
   OF
   KIEZEN NET ALS GRIEKENLAND . VOOR RUSLAND EN CHINA

   DE NIEUWE LEIDERS VAN DE WERELD ??

   MAAR U WILT UW KINDEREN LIEVER UIT ELKAAR ZIEN TREKKEN ??

   DOOR 16 BOOSLIMS. EN DAN ROEPEN TEGEN UWDOCHTER ??

   HAD JE MAAR NIET ZO’N KORT ROKJE MOETENDRAGEN

   IK KEN GEEN CHINEZEN , DIE DIT DOEN
   IK KEN OOK GEEN RUSSEN DIE DAT DOEN

   DUS . WORDT EENS WAKKER , WERKT UW MAN BIJ DE EU ??

   WHAHAHAHA . IK VRAAG DIT VOOR EEN VRIEND . n.l. KLAAS WHAHAHAHA

   DAN LIKED HIJ U GELIJK

   OOOM WHAHAHAHAHAHA .

   Like

 14. john van antwerpen zegt:

  Een verdediger des volks

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s