Bedrog met bezetting op intensieve: Duitse ziekenhuizen manipuleerden bezettingsgraad

Een rapport van de Federale Rekenkamer (BRH) onthult een van de grootste schandalen tijdens de coronapandemie in Duitsland. Duitse ziekenhuizen manipuleerden de bezettingsgraad op intensieve zorg, zodat ze financiële steun van de overheid zouden krijgen. De federale regering was naar verluidt al maanden op de hoogte van de fraude, maar hield het geheim. Dat bericht de Duitse nieuwswebsite Bild.

Bondskanselier Angela Merkel waarschuwt in oktober vorig jaar dat “het gezondheidssysteem binnen enkele weken zijn grenzen zou kunnen bereiken. “De Vereniging van IC-artsen (DIVI) heeft zojuist gewezen op de verslechterende situatie”, luidde het toen. Amper een week later waarschuwt ook minister van Volksgezondheid Jens Spahn dat “het te laat is als de IC-afdelingen vol liggen met coronapatiënten.”

Lees verder>>>
(h/t Rients Hofstra)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Bedrog met bezetting op intensieve: Duitse ziekenhuizen manipuleerden bezettingsgraad

 1. Rien E zegt:

  Het vuil komt langzaamaan bovendrijven of zoals mijn moeder altijd zei “al moeten de straatstenen het uitschreeuwen, de waarheid komt altijd boven”

  Geliked door 3 people

 2. droevige mof zegt:

  *De federale regering was naar verluidt al maanden op de hoogte van de fraude, maar hield het geheim. Dat bericht de Duitse nieuwswebsite Bild.”

  Leugen. De bezetting van Duitse ziekenhuizen kon en kan door iedereen en op elk moment online worden bekeken.
  De journalisten hebben de andere kant opgekeken en spelen nu de rol van verlichters. Hypocrieten.
  Hier is het DIVI intensive care register.
  https://www.intensivregister.de/#/intensivregister

  Geliked door 2 people

 3. htskday zegt:

  Nu ook in VS en Groot Brittannië explosie sterfgevallen, zieken en gehandicapten na vaccinaties..

  In één week 700 Amerikanen dood na vaccinatie tegen Covid-19; 2190 hartaanvallen, en al 4.583 mensen gehandicapt na hun vaccin; 652 vrouwen kregen miskraam – Delta variant Groot Brittannië: percentueel ruim 2x zoveel doden onder gevaccineerden als onder ongevaccineerden – ‘Amerikaanse bedrijven rekenen erop de komende 3 jaar de HELFT van hun gevaccineerde werknemers te verliezen’

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/nu-ook-in-vs-en-groot-brittannie-explosie-sterfgevallen-zieken-en-gehandicapten-na-vaccinaties/

  Geliked door 2 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   En dan nog zo iets.

   Een provincie in Californië heeft het dodental door covid-19 met 25 procent OVERNACHT verlaagd nadat ze zich realiseerde dat de “sterfgevallen” door covid enorm overdreven waren.

   Alameda County California heeft onlangs het dodental door covid-19 met 25 procent verlaagd . Uit een onderzoek bleek dat deze dodelijke slachtoffers geen “direct gevolg” waren van SARS-CoV-2. Het vorige dodental van 1.634 werd teruggebracht tot 1.223 dodelijke slachtoffers OVERNACHT. Zo gaven gezondheidsautoriteiten toe dat zij wijdverbreide medische fraude hadden gepleegd bij het maken van een definitieve vaststelling van 411 sterfgevallen in één provincie alleen. Deze plotselinge herziening van honderden overlijdensakten zou elk rationeel persoon ertoe moeten brengen de diagnose van een arts in twijfel te trekken en twee keer na te denken over het officiële verhaal achter de dood van hun geliefde(n). Deze seismische vermindering van covid-19-sterfte rechtvaardigt zogenaamde “samenzweringstheoretici” die begrepen dat het medische systeem het publiek al die tijd oplichtte en er niet in slaagde om patiënten naar behoren te diagnosticeren en te behandelen.

   https://outbreak.news/2021-06-11-californian-county-reduced-covid19-death-toll-25-percent-overnight.html

   Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  Mensen,neem die corona vaccinazi,s niet ze zijn dodelijk.En voor de mensen die zich hebben laten hersenspoelen dat je meer vrijheden krijgt na vaccinazi,s en op vakantie kan.Ja je kan op vakantie naar het kerkhof of crematorium.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s