Kickl over de Identitairen: “Waard om te ondersteunen – een echte NGO”

(Vertaling: E.J. Bron)

De gedoodverfde partijchef van de Oostenrijkse FPÖ, Herbert Kickl, maakt van zijn hart geen moordkuil: in een interview met de zender “PULS 24” heeft hij de Identitairen vergeleken met andere NGO´s en als “waard om te ondersteunen” verklaard. Letterlijk: “De Identitairen zijn voor mij zoiets als een NGO van rechts. Zo´n echte NGO, die deze naam ook verdient, omdat ze namelijk geen geld van de staat krijgt.”

En verder: “Ik beschouw het bijvoorbeeld als een interessant en ondersteuningswaardig project, zoals dat in het verleden het geval is gewest, wanneer hier een groep optreedt en zich tegen de waanzin van het VN-migratiepact uitspreekt. Er zijn immers duidelijke inhoudelijke overlappingen – ja, waarom eigenlijk niet?”

De politieke concurrentie was uiteraard direct “geschokt” en onthutst – de Identitairen worden in Oostenrijk door de binnenlandse veiligheidsdienst geobserveerd. Minister Edstadler van de ÖVP bijvoorbeeld vreesde: “De koers van de FPÖ onder Herbert Kickl wordt steeds radicaler.” Met zo´n openlijke toenadering tot de Identitairen zou “heel duidelijk een grens overschreden zijn”.

Dinsdag echter had Kickl nog nadrukkelijk verklaard dat de functieblokkade in de FPÖ voor leden van de Identitaire Beweging ook onder hem zal blijven bestaan.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Kickl over de Identitairen: “Waard om te ondersteunen – een echte NGO”

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Ik denk dat de Identitairen niet in de worst moeten happen die op deze manier wordt bereid.
  Het is namelijk een gegeven dat elke NGO die gesubsidieerd wordt zich te houden hebben aan een politieke agenda en op het moment dat daar vanaf geweken wordt de subsidiekraan stukje bij beetje dicht gedraaid wordt.
  De meeste zo niet alle gesubsidieerde NGO’s zijn verworden tot lobby clubs die politieke belangen pushen.
  Het mooiste voorbeeld in Nederland is wel de Urgenda shit die bezig is de agrarische sector de nek om te draaien met het smoesje van stikstof crisis, maar in werkelijkheid de weg plaveit voor meer windmolenparken en hele weilanden vol met zonnepanelen en het vol bouwen van landbouwgronden.

  Geliked door 3 people

 2. Totaal met Herbert Kickl eens!

  Like

 3. ronjaspers zegt:

  Henk.De extreem linkse facisten van antifa worden ook achter de schermen gesteund en gefinancierd door de NWO kliek.Extreem links sloopt hun geboortelanden van binnenuit,het zijn de stoottroepen van de satanische globalistische elite.Ze werken bewust/onbewust mee aan de oprichting van een communistische NWO.

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  Henk.De extreem linkse facisten van antifa worden ook achter de schermen gesteund en gefinancierd door de NWO kliek.Extreem links sloopt hun geboortelanden van binnenuit,het zijn de stoottroepen van de satanische globalistische elite.Ze werken bewust/onbewust mee aan de oprichting van een communistische NWO.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s