Klimaatpolitiek en Jodenhaat

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

De schrijfster en journaliste Carolin Emcke (foto) heeft onder applaus van de deelnemers aan het partijcongres van de Duitse Groenen beweerd dat de Jodenhaat vervangen zou kunnen worden door haat op klimaatonderzoekers. Het is weliswaar meer dan onwaarschijnlijk dat de hoofdzakelijk geïmporteerde Jodenhaat uitgerekend in de kringen, die hem verbreiden, door een bijzonder uitgesproken afkeer tegen klimaatonderzoekers zou kunnen worden afgelost.

Omdat voor Habermas-leerlinge Emcke echter Jodenhaat alleen een Duitse, dus een rechtse aangelegenheid is, schuift zij de meerderheid van haar volk, die klimaatonderzoekers in een betreurenswaardige verblinding echter bijna als onfeilbaar beschouwt, een verandering van overtuiging in de schoenen, waarvoor op dit moment en in de nabije toekomst überhaupt niets spreekt.

Dat weet de spreekster uiteraard ook, die zichzelf ziet als onverschrokken rationaliste, in werkelijkheid echter alleen maar een intellectuele linkse demagoge is. Ze wil namelijk met deze verbinding van Jodenhaat en Groene klimaatpolitiek op elke vorm van kritiek op de laatste als verdenking van antisemitisme een taboe leggen. Dat is net zo dom als kwaadaardig. Maar het is geheel in de zin van een partij, die geen middel uit de weg gaat om tegenstanders en critici te discrimineren.

De Groenen zijn een totalitair aangelegde, dus gevaarlijke partij. Daarom hebben ze voor hun partijcongres exact de juiste gastspreekster uitgezocht. En wie met bijna 100% van de stemmen de “volkenrechtdeskundige” als kanselierskandidaat nomineert, is ook nog een grootheidswaanzinnige partij. De mengeling van totalitarisme en grootheidswaan kennen we uit de Duitse geschiedenis, de gevolgen ook.

Bron:
pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Klimaatpolitiek en Jodenhaat

 1. Rien E zegt:

  Groen en logica gaan niet samen. Wat wel een merkwaardige overeenkomst is dat lokale politie-eenheden die de dagelijkse politietaken moest uitvoeren in nazi-Duitsland tussen 1936 en 1945 door het gebruik van groene uniformen (net als bij de Duitse politie tot uiterlijk 2018) ook bekend stonden als Grüne Polizei.

  Geliked door 2 people

 2. karton zegt:

  Ik heb extreem links gajes wel vaker de grootste onzin horen uitkramen maar deze “vrouw” , Emcke, staat m.i. in de top-5 van onzin kletsende extreem links gajes.

  Geliked door 2 people

 3. leo1 zegt:

  Schrijfster ??

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   Michelle Obama heeft ook een boek geschreven.

   Like

   • ronjaspers zegt:

    droevige mof.U bedoelt michelle “big mike” obama,die heeft een grote zwarte knuppel tussen zijn benen.Het is een omgebouwde man.

    Like

  • Blaffertje zegt:

   👍🏻
   🤣🤣

   Like

   • karton zegt:

    @ Blaffertje op 14-6-2021 om 08.33 u. Goed dat ik u ff tref. (off topic). Ik hoorde het grote nieuws vanuit Den Haag. Het heeft de Hoge Heren behaagd om een voorstel in te dienen teneinde de BLAF-TAKS af te schaffen; dat zal u ongekende mogelijkheden bieden om volledig “uit uw dak te blaffen”. Ik vond dit nieuws té leuk om niet te reageren !

    Like

   • Blaffertje zegt:

    👍🏻👍🏻👍🏻

    Like

 4. Lee zegt:

  Dit is geen vrouw, just saying.

  Geliked door 1 persoon

 5. droevige mof zegt:

  Het Boekenweek cadeautje, dat deze weken duizenden keren wordt verspreid, maakt gebruik van dezelfde framing techniek: Hanna Bervoets, Wat wij zagen, Boekenweek 2021.
  Sociale media en de censuur ervan, Platte Aarde, Soros, Jodenhaat, Holocaust ontkenning, verheerlijking van geweld, migranten, lesbische relatie.
  Alles goed gemengd. En op het einde, komt eruit wat eruit moet komen: Politieke correctheid.
  Met één uitzondering: de negatieve heldin draagt de Germaanse naam Sigrid. Wat wil de auteur ons daarmee zeggen? Of hebben de censoren dat gemist?

  Like

 6. Verwardeman zegt:

  Is dat een zij ?
  Je moet toch wel van vreselijke zelfhaat vervuld zijn
  om er zo bij te willen lopen , triest geval.

  Geliked door 2 people

 7. Bob zegt:

  Als je geen jodenhater mag zijn
  zoek dan een synoniem.
  Een ander synoniem is BDS, Israel apartheid
  staat, alle Joden zijn rijk, enz.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s