Peiling Israël: Regering van de “verandering”, maar niet van de “stabiliteit”

Naftali Bennett (links) en Yair Lapid.

(Vertaling: E.J. Bron)

Maar heel weinig Israëli´s verwachten dat de nieuwe regering langer dan twee jaar zal zitten. De nieuwe regering, die vandaag beëdigd moet worden, is er inderdaad eentje van de “verandering”, omdat de Israëli´s de langst zittende Israëlische minister-president afgezet, partijen uit het hele politieke spectrum hebben samengebracht en voor het eerst überhaupt een onafhankelijke Arabische fractie omvat.

Maar of het een regering van de “hoop” is, moet afgewacht worden. Voor de helft van de Israëlische kiezers was het niet de hoogste politieke prioriteit om Benjamin Netanyahu uit zijn ambt te verjagen. Voor een veel groter percentage van de Israëli´s wordt de politieke hoop door stabiliteit vertegenwoordigd, een regering die een volledige periode uitzit en een staatsbegroting kan aannemen.

Uit peilingen blijkt nu dat de meeste Israëli´s van de nieuwe regering niet verwachten dat ze dit soort hoop zal vervullen.

Uit de door “Channel 12 News” gehouden peiling blijkt dat maar 11% van de Israëli´s verwacht dat de door Naftali Bennett en Yair Lapid geleide regering de volledige ambtsperiode van vier jaar zal doorstaan. 43% denkt dat de nieuwe regering relatief snel in zal storten, terwijl 30% denkt dat ze het iets langer, maar niet de volledige ambtsperiode, zal volhouden.

Minder dan de helft van de geënquêteerden verwacht dat Naftali Bennett zich houdt aan zijn overeenkomst met Yair Lapid en de functie van minister-president na de eerste twee jaar aan hem afstaat. Bijna 30% zegt dat dit een heikel punt zou zijn, omdat de regering sowieso binnen de periode van twee jaar zal vallen.

Bron:
israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Peiling Israël: Regering van de “verandering”, maar niet van de “stabiliteit”

 1. Bob zegt:

  De nieuwe regering van Israel moet worden
  gezien als een regering zoals in NL of als Democraten
  in Amerika.
  Er komt veel steun uit Europa en Amerika, omdat
  deze regeringen Israel van de kaart proberen te
  krijgen.
  De massale en vaak nazistische demonstraties
  werden en worden toegelaten.
  Een demonstratie van Pediga wordt verhinderd
  voordat deze is begonnen.
  De regeringen tonen aan dat ze Israel willen
  vernietigen. Dwz ze wille de wereld Joden
  Rein hebben.

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @Bob. De Europese regeringen en de EU zijn papier-tijgers zonder enkele betekenis. Zij zijn nu de nietige vazallen van de Democraten en de Biden administratie. De Biden administratie hoort is een poppenkast waar de marionetten worden bespeeld door de globalistische geldmonsters. Het is nu duidelijk dat het mooie leven van de monsterclub veranderd langzaam van een mooie zomerdag naar een hevige onweer aan de horizon. Een alles slepende tornado is in zicht. Zij krijgen steeds minder tijd om hun prachtige plannen uit te voeren. Plannen zoals de Kalergi-Plan waarin zij, via tsunami van menselijk afval uit moslimlanden en Afrika, een selectieve genocide onder de (west)Europese bevolking kunnen bewerkstelligen. Niet te vergeten de pandemie-plan van de VN en WHO o.l.v. Bill Gates, Klaus Schwab en andere NWO en WAF-gajes. Israël kan geen deel nemen in deze spelletje. Zij staat aan de eerste lijn van de front, en kan zich niet veroorloven aan zulke spelletjes deel te nemen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s