CITAAT Viktor Orbán

Dit is ons vaderland, ons leven. En aangezien we geen ander hebben, zullen we er tot het bittere eind voor vechten en zullen we het nooit opgeven.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op CITAAT Viktor Orbán

 1. Verwardeman zegt:

  Kijk , slappe Haagse drek , dat is nou een
  LEIDER !

  Geliked door 1 persoon

 2. Klaas zegt:

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Een leider met juiste Volksgeest. Ik gun het de Hongaren van harte. Als ik dan naar onze leiders kijk die alleen maar oog hebben voor het absolute uitschot wat Nederland alleen maar overbevolkt ben ik echter ontzettend jaloers. Dat imbeciele gedrag maakt de strijd die ons nog te wachten staat alleen maar zwaarder.
  Maar ook ons Nederland is ons heilig. Ook hier geldt, opgeven, nooit. Niet handelen zoals Jurgen Conings, maar pas de straat opgaan als het collectieve saamhorigheidsgevoel enkele miljoenen van ons de straat de wijken in jaagt om Nederland te bevrijden.

  Like

 4. Julia zegt:

  Mag hopen dat heel veel Nederlanders deze uitspraak tot zich nemen. Wat een daadkrachtig leider is de man in plaats van die zanikers waar de mond van overstroomt over diversiteit. Ploumen, Kaag en Simons zijn hier de toppers het gaat ze niet ver genoeg om de linkse waanzin door te drammen en eigen land en volk hiervoor te verraden onder toeziend en goedkeurend oog van Rutte.

  Like

 5. karton zegt:

  Wat vervelend nou , de heer Orbán noemt steeds “dingen” op als “volk , vaderland enz.” En dat zijn woorden die men in Brussel miet graag hoort ; landen moeten verdwijnen en één groot onbestuurbaar gebied worden (zoals nu reeds is te merken binnen de EUSSR), volkeren moeten uit elkaar gespeeld worden door de import van miljoenen z.g. hoogopgeleiden uit landen waar géén scholen/opleidingen bestaan, zodat de ban oudsher bestaande volkeren géén binding meer hebben en makkelijk kunnen worden gemanipuleerd door de Brusselse dictators.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s