Meesters & slaven . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Meesters & slaven . . .

 1. waarom droegen de G-7 deelnemers geen mondkapje ? omdat ze weten dat deze niet helpen

  Like

 2. Hovawart zegt:

  De EU probeert de Chinese overhand op de wereldeconomie te bezweren door Europa om te vormen in een communistische staat, de natte droom van elke rijke socialist, en daar lopen er in de Brussel duizenden van……..het volk steeds armer met minder vrijheden, maar de salonsocialisten alsmaar rijker……….. `Arbeid adelt`…. maar adel arbeidt niet.

  Like

 3. Julia zegt:

  De G7 elitaire machtswellustelingen gaan verder en verder en zullen blijvend het gif blijven toedienen. Wat komt er in de herfst voor een nieuw vaccin in ieder geval wordt voor de ontwikkeling hiervaqn er van meer en meer vaart gezet om door te gaan met de misdaad tegen de menselijkheid https://www.ninefornews.nl/g7-bij-nieuw-virus-moet-vaccin-binnen-100-dagen-ontwikkeld-zijn-het-wordt-nog-waanzinniger/ Is de massa nu werkelijk zo gek om nog langer onder dit elitair tuig door te gaan of wordt er massaal een einde aan gemaakt.
  Zelfs de linkse media gaat nu eindelijk publicaties publiceren met betrekking tot de desastreuze bijwerkingen https://www.ad.nl/binnenland/annemiek-overleed-na-haar-vaccinatie-neem-ons-verhaal-serieus-scheep-ons-niet-zomaar-af~a2766c44/
  Wie is er zo onderdanig en goedgelovig om zelfs hierdoor alle risico’s te nemen en eigen gezondheid of van hun kinderen op het spel te zetten. https://www.ad.nl/binnenland/annemiek-overleed-na-haar-vaccinatie-neem-ons-verhaal-serieus-scheep-ons-niet-zomaar-af~a2766c44/
  https://www.ninefornews.nl/1500-medisch-specialisten-in-brandbrief-aan-kamerleden-geef-jonge-kinderen-geen-experimenteel-coronavaccin/ Ik zou adviseren gooi massaal die mondmuilen bij het grof vuil en doe zo snel mogelijk eindelijk eens die blinddoek af en kom tot de realiteit en doe zelf vooral eens onderzoek wat de effecten van deze misdaad tegen menselijkheid zijn . Uiteindelijk een gewaarschuwd mens telt voor twee. Onbegrijpelijk dat miljoenen mensen geloof hechten aan het smerige politieke spel en nog langer de kop in het zand blijven steken.

  Geliked door 2 people

 4. Julia zegt:

  Die schurken hebben heel wat vernietigende plannen https://www.frontnieuws.com/spaanse-media-het-zijn-schaamteloze-en-gewetenloze-schurken/ Ook onze garnalenvissers worden naar de uitkeringsinstantie gedwongen gevolg een garnaal wordt straks onbetaalbaar net als vlees, vis, boter, zuivel en eieren. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/06/de-eu-zet-de-aanval-in-op-nederlandse-garnalenvissers-we-jagen-vissers-de-bijstand-in/ Het wordt voor de massa in de toekomst nog een bordje pasta met een beetje tomatensaus en niet te eten vegetarische gehakt. Alles wat goed, gezond en lekker is wordt de nek omgedraaid maar geloof mij maar het elitaire tuig blijft heerlijk genieten an zeebanket, vlees en een goed wijntje zelfs op onze kosten. Een goed voorbeeld was weer het G7 festijn dat door de slaafse belastingbetalers is bekostigd maar ondertussen onze verdere ondergang in werking hebben gezet. Ongelooflijk dat een klein landje voormalig Nederland de grootste bijdrage aan de EU levert maar op de G7 party niet is vertegenwoordigd.

  Like

 5. Bas zegt:

  Mr Dementia

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s