VIDEO Prof. Dr. Pierre Capel: “Syncytium here we come”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “” Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO Prof. Dr. Pierre Capel: “Syncytium here we come”

 1. htskday zegt:

  Nieuw forum waar medische beroepsbeoefenaars onvoorstelbare berichten hebben over de COVID-19 injectie

  https://www.frontnieuws.com/nieuw-forum-waar-medische-beroepsbeoefenaars-onvoorstelbare-berichten-hebben-over-de-covid-19/

  Like

 2. J.A. Kapteyn zegt:

  Nee, echt lachen is het niet. Het is om te huilen dat onze overheid doof en blind voor kritiek de agenda van Claus Schwab, Bill Gates en de farmaindustrie uitrolt. Een vaccin promoten dat geen vaccin is maar een genetisch gemanipuleerde injectievloeistof, waarvan de effecten niet voldoende bekend zijn. Die zoals veel experts benadrukken levensgevaarlijk kan zijn. Dit is misdadig.

  Hoe komt het dat er niet geluisterd wordt naar mensen als Capel, naar een organisatie als het Artsen Collectief (www.artsencollectief.nl) die hiertegen waarschuwen. Kijk ook eens naar Robert Jensen (www.jensen.nl). Denk vooral zelf goed na EN WORD WAKKER !!

  Laat je niet bang maken voor uitsluiting als je de prik weigert. Het vaccinatiepaspoort is een schandelijke manier om mensen indirect de prik op te dringen. Kom in verzet tegen de dwingelandij van de vaccinatie-idioten. Liever een wappie met gezond verstand dan een angstige willoze meeloper in deze zwaar over de top getilde coronagekte.

  Geliked door 1 persoon

  • Eric zegt:

   Tegen het virus kan je je beschermen door je immuniteit te versterken en voorzichtig te zijn, niet met een troep mensen in een kleine ruimte te resideren. Maar eens het vaccin in je zit krijg je het er niet meer uit. Momenteel blijkt dat zeer veel topsporters plots aan hartkwalen lijden, al waren daar geen cardiologische indicaties voor. Zou het niks met het vaccin te maken kunnen hebben? En wat indien dat wel zo blijkt? Dan lopen plots al die gevaccineerden met de daver op het lijf. Ik wens het hen niet toe, maar als dat zo is is het hun eigen stomme schuld (en die van de regeringspropaganda, die als een onophoudelijke stroom dagelijks over ons uit wordt gestort).

   Like

 3. Harrie Vaes zegt:

  Wie zou je nu geloven….Een hoogleraar…..Pierre Capel die zijn hele leven lang wetenschap en kennis heeft vergaard in de nu belangrijke items over virussen en immuniteit…e.d……of …..dierenartsen die ook wat van virussen afweten en kakelen als kippen en hun kennis baseren op cijfers en onbetrouwbare en gefantaseerde statistieken…..waardoor ze zich ook nog verrijken dmv….propaganda over spuiten met een vooralsnog onbekende kennis van de gevolgen van de inhoud.

  Like

 4. Gerrit zegt:

  De vaccinatie was vrijwillig. Maar de overheid heeft nu een database in handen waarin alle mensen staan die GEEN vaccinatie hebben gehaald. Wat gaan ze daar mee doen??

  Like

 5. Jan zegt:

  De rotzooi die Astra-Zeneca heet

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s