Corona-uitbraken na vaccinatie – één op de tien na “vaccinatiedoorbraak” dood

(Vertaling: E.J. Bron)

Nu gebeurt datgene wat “samenzweringstheoretici” voorspeld hebben: namelijk dat al gevaccineerde personen absoluut niet veilig zijn voor corona-infecties en Covid ziekte-uitbraken. Het tegendeel lijkt het geval te zijn: zoals onze redactie al berichtte, is bijvoorbeeld in Keulen de helft van de daar gemelde corona-infecties te herleiden tot gevaccineerde personen. En dat hoewel niet eens de helft van de inwoners van Keulen werd gevaccineerd! Het waren midden mei in Keulen 1800 nieuwe infecties bij zogenaamd immune personen!

Nu zou het interessant zijn om te weten bij hoeveel procent van de ondanks de vaccinatie geïnfecteerde personen daarna de ziekte uitbreekt? En hoeveel van deze betreurenswaardige vaccinatieslachtoffers daarna ook sterven. Natuurlijk zal men er van de kant van de politiek geen belang bij hebben om hier alarm te slaan. Het zou immers ook goed mogelijk zijn dat men gevaccineerde personen daarom ook niet meer in grote omvang test.

Bij 80 corona-uitbraken buitenproportioneel veel doden

Een voorproefje van wat gevaccineerde personen te wachten zou kunnen staan wanneer zij ondanks “immunisering” (om bij de leugenachtige bewoordingen van de corona-hysterici te blijven) Covid oplopen, bood ons een artikel op krone.at. De online versie van de grootste krant van Oostenrijk berichtte drie weken geleden al iets verontrustends: het sterftecijfer bij corona-uitbraken in Oostenrijk bedroeg bij al gevaccineerde personen 10%! Daarentegen liegt men ons in diverse media constant voor dat de vaccinaties een minder zwaar verloop garanderen, mocht de ziekte ondanks “immunisering” toch uitbreken.  

Om niet opnieuw door “onafhankelijk fact-checkers” te grazen te worden genomen, citeren we letterlijk uit de online versie van de genoemde krant:

“Vaccinatiedoorbraak: Corona: na de 2e vaccinatie tot nu toe 80 zieken

Volgens het actuele bijwerkingenrapport werden tot nu toe in totaal 80 Covid-19 gevallen bij volledig gevaccineerde personen geregistreerd, dus bij mensen die hun tweede vaccinatie of bij het vaccin van Johnson&Johnson de enige noodzakelijke vaccinatie hebben gekregen. In 20 gevallen daarvan verliep de ziekte zwaar. Acht mensen overleden, één persoon bevond zich in levensgevaar, elf moesten voor behandeling naar het ziekenhuis.

Wanneer men ondanks een volledige immunisering toch ziek wordt aan Covid-19, en wel wanneer na de tweede dosis een periode van zeven dagen respectievelijk na de ene dosis van het Johnson&Johnson vaccin een periode van 28 dagen of meer is verstreken, noemt men dat een zogenaamde vaccinatiedoorbraak – echter alleen maar wanneer de betrokkene positief getest is en symptomen van een Covid-19 ziekte laat zien.”

Waarmee ook duidelijk wordt dat de huidige vaccinatiepropaganda er helemaal niet op is gericht om mensen uit gezondheidsredenen te laten inenten, maar alleen maar omdat de overheid het verlangt om een enigszins normaal leven te mogen leiden. Enkele maanden geleden. Nu al worden voor de gevaccineerde personen de derde vaccinatie voor de herfst aangekondigd: men spreekt van “Booster Shots”.

Ondanks vaccinatie overleden mensen verzwegen

Hoe manipulatie door verzwijgen plaatsvindt, willen we in dit verband ook niet weglaten. Over de vaccinatiecatastrofe berichtte ook oe24.at, een andere grote Oostenrijkse krant. Daar was te lezen:

“Experts gaan er van uit dat ettelijke mensen ondanks de vaccinatie geen voldoende immuun bescherming hebben.

De in de EU toegelaten coronavaccins zijn allemaal zeer effectief tegen zware gevallen van Covid-19. Net als bij vaccins tegen andere ziektes is er echter geen bescherming van 100% mogelijk. In Oostenrijk werden tot nu toe ongeveer 80 Covid-gevallen bij volledige gevaccineerde personen gemeld, 20 personen werden zwaar ziek.

Ettelijke mensen getroffen

De vaste vaccinatiecommissie (Stiko) in Duitsland gaat er van uit dat er ettelijke mensen zijn die geen of slechts een ontoereikende immuun bescherming opbouwen. […]”

Dat klopt weliswaar allemaal, alleen waarom werden de acht doden onder het tapijt geschoven? Vermoedelijk omdat daar in de geprinte editie bijna dagelijks paginagrote advertenties geplaatst worden, die voor de lezers de voordelen van het gevaccineerd zijn aantrekkelijk moeten maken.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Corona-uitbraken na vaccinatie – één op de tien na “vaccinatiedoorbraak” dood

 1. ronjaspers zegt:

  Neem de corona vaccinazi,s niet ze zijn dodelijk.Voor de mensen die ze wel nemen om op vakantie te kunnen,jullie gaan dan op vakantie naar of het kerkhof of crematorium.

  Geliked door 4 people

  • apollonia652014 zegt:

   Zou zomaar eens hun laatste vakantie kunnen worden. Ze hebben het alleen zelf nog niet door.

   Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   ronjaspers Inderdaad zeer triest als je zonder meer blind, bezeten van angst en niet goed geïnformeerd en vooral gelooft in de propaganda vaccinatie een injectie neemt terwijl men gezond is en dit alleen al doet voor een paar weekjes zon. Dus het is een bewuste eigen keuze wel is het een grote misdaad om kinderen aan dit gif bloot te stellen een jong lichaam in ontwikkeling met grote kans op schadelijke gevolgen in de toekomst zoals o.a. onvruchtbaarheid. De volwassenen die hieraan meewerken moeten de ogen uit het hoofd schamen om zo met een kostbaar bezit als een kind om te gaan en ze hieraan bloot te stellen. Harteloos en gewetenloos. In ieder geval kunnen we er nu al vanuit gaan dat in het najaar de corona terreur wederom van kracht wordt met dank aan al degenen die hier onderdanig aan hebben meegewerkt. Daarbij is het pure discriminatie en uitsluiting van ingezetenen van Europa om een corona paspoort te verplichten. De EU is voor elke Europeaan vrij reizen. Allen die tegen het gif zijn en nu niet naar het buitenland kunnen omdat zij niet in het bezit zijn van een corona paspoort de handen ineen te slaan en naar het hoogste Europese Hof te gaan vanwege discriminatie. Uiteindelijk komen er dagelijks invasies gelukzoekers binnen zonder corona paspoort die te voet vrij door de EU trekken. In wat voor een walgelijk wereld zijn wij beland en dat opgelegd door een aantal Elitaire machtwellustelingen die uitsluitend denken aan macht en geld en het volk onderdrukt voor het voltooien van de great reset. Ongelooflijk hoe dat elitair tuig en haar trekpoppen in de politiek binnen een jaar tijd miljoenen mensen de duim aan kunnen schroeven en vrijheden ontneemt. Het feit is gebleken een onderdanig en laf volk is een verloren volk.

   Geliked door 2 people

 2. Andre zegt:

  Leipzig oudjes huis.

  https://www.bild.de/adblockwall.html

  En dan Hamburger Morgenpost had een artikeltje wat natuurlijk weer foetsie is. Artural Vido (ex Bayern) kreeg na vaccinatie (28 mei, Am Freitag wurde die komplette Manschaft geimpft) corona en de rest bleef gezond daarna stortte Christian Eriksen neer en kan nooit meer voetvallen. Hoi Marion Koopmans en Ab Osterhaus en daaaag Mark Rutte, Hugo de Jonge, stom wijf Kaag en Fopke Hoekstra.

  Geliked door 2 people

 3. Bas zegt:

  https://www.ninefornews.nl/autopsie-onthult-spike-eiwitten-komen-na-coronavaccinatie-in-vrijwel-elk-orgaan-terecht/

  Autopsie onthult: spike-eiwitten komen na coronavaccinatie in vrijwel ELK orgaan terecht

  In Duitsland is onderzoek gedaan naar een man die gevaccineerd was tegen corona en enkele weken later stierf. Uit het onderzoek blijkt dat er viraal RNA aanwezig was in vrijwel al zijn organen. Dat betekent dat het vaccin ineffectief is of dat het coronavirus zich sneller verspreidt bij gevaccineerde mensen.

  De gevalsstudie is deze maand gepubliceerd in het International Journal of Infectious Disease. Het gaat om een 86-jarige man die zijn eerste vaccinatie had gekregen, maar vier weken later is gestorven nadat hij – zo denken de artsen – in het ziekenhuis door een andere patiënt was besmet.

  Geliked door 2 people

 4. Qvic zegt:

  Was een paar jaar terug niet een mazelen uitbraak in de bibelt gebieden. Daar kregen de ongevaccineerde ook de schuld van, terwijl er driftig gevaccineerd werd door de GGD. Toen de vaccinatie campagne stopte, stopte ook ineens de uitbraak. En niemand zou dan het idee kunnen hebben, dat juist het vaccin de oorzaak is van de uitbraak? Het zelfde gebeurt nu met het covid-19 vaccinatie campagne. En weer niemand die het verband legt tussen het vaccin en de ziekte, zijn we nou zo blind en dom of willen we domweg het niet erkennen of zien. Want dat schaadt de handel in de vaccins en het vertrouwen van de bevolking in de vaccins.
  Zo ook tientallen jaren terug een enorme polio uitbraak in Indië, laat toen net toevallig er een vaccinatie campagne bezig te zijn tegen polio.

  Geliked door 2 people

  • htskday zegt:

   @Qvic,

   Hier wat meer over meneer gates en zijn geweldige vaccinatie campagnes tegen polio:

   Met 1,2 miljard dollar beloofde Gates aan Indiase kinderen hen te vrijwaren van Polio.

   Via India’s National Advisary Board (NAB) regelde Gates mandaat voor 50 poliovaccinatie verspreid over vijf jaar voor elk kind in India tot aan hun vijfde levensjaar.

   Hierdoor raakten tussen het jaar 2000 tot en met 2017 volgens Indiase artsen 467.000 kinderen permanent verlamd.
   De polio-epidemie was veroorzaakt door de Bill Gates campagne en daarom draaide de Indiase regering het Bill Gates programma terug en gooide hem en zijn kameraden uit de NAB (National Advisary Board).

   Pardoes daalde het aantal polio gevallen drastisch.

   In 2017 gaf de WHO schoorvoetend toe dat de mondiale explosie toe te schrijven was aan het vaccin-regime van Bill Gates.

   Dit was af te lezen aan de polio-streng die voornamelijk uit vaccin-strengen bestond afkomstig van Gates’s vaccinaties.

   De meest beangstigende polio epidemieën ontstonden in Congo, op de Filippijnen en in Afghanistan, deze worden allemaal, via de polio-streng, gelinkt aan de polioprikken van Bill Gates.

   Lees verder:
   https://commonsensetv.nl/bill-gates-een-kwaadaardige-levensgevaarlijke-psychopaat/

   Geliked door 2 people

 5. BigLJohn zegt:

  En zoals ik in een ander blog van E.J. Bron al schreef; In het najaar en in de winter wanneer een nieuwe griepgolf zijn opwachting komt maken, zullen er plotseling veel mensen sterven. Aan die Coronaspuit wel te verstaan. En de on-gevaccineerden zullen de schuld krijgen en vervolgd worden. Daarenboven zal men steeds meer spuiten gaan zetten en zullen diegenen die er aan sterven niet meer te tellen zijn. Want de Corona spuit schakelt je immuun-systeem uit. Kranten met extra pagina’s voor diegenen die zogenaamd aan de Corona gestorven zijn….

  Geliked door 4 people

 6. Edwin vissers zegt:

  Ze gaan allemaal dood
  Monolith Zombification Apocalypse by Cell Phone ???

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 8. Bob zegt:

  Onze regering liegt met een eerlijk
  gezicht en geweten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s