Onderzoek, nu!

(Door: “bozeoudeman”)

Amateurclown De Jonge stelde 2 oktober 2020 dat het een kwestie van tijd was voordat Nederlanders het advies (lees de eis) zou worden opgelegd om in alle openbare gebouwen een mondkapje te moeten dragen. Als het nodig bleek op enig moment, dan kon het advies altijd nog een meer verplichtende vorm krijgen: ”Maar laten we het eerst eens op deze manier doen”, aldus de ‘minister’ over het advies.

Hoezo? Eerst was men het eens dat die mondkapjes geen enkel effect hadden. Maar toen kwam de verandering. Waarom? Omdat een CDA-manneke uit ‘het CDA ons kent ons clubje’ zijn kans zag om miljoenen binnen te harken? Wat moet ik denken van een hypocriet die zelf geen mondkapje wenste te dragen, maar die in de Nederlandse Kamer gevuld met vooral veel dementen stelde: Ga je zonder mondkapje een hotel, supermarkt, of museum in? Dan gaat dat je vanaf 1 december € 95,- kosten.

Vijfennegentig euro, hetzelfde bedrag als de boete voor het niet houden van die absurde 1,5 meter afstand. Dit en andere gewoonweg terreurvoorstellen kwamen begin november 2020 uit de koker van ‘minister’ Grappenhuis en hadden betrekking op alle publieke binnenruimtes. Men dacht zelfs ook al over de mogelijkheid dat deze terreurwet in de eigen woning diende te worden nageleefd. Vanwege de moeilijkheid van handhaving werd dit (voor dit moment, BOM) nog niet uitgevoerd?

Wat nu door het wellicht bewust geschapen ‘Omtzigt-schandaal’ vergeten dreigt te worden en straks dan helaas ook volkomen ten onrechte volledig overschaduwd dreigt te worden, is dat er absoluut een strafrechtelijk onderzoek moet komen naar de handel en wandel van die twee CDA- ‘ministers’ inzake eventuele kennis van of deelname aan het eventuele corrupte of zelfs diefachtige karakter van het bedrijf van dat CDA-manneke die mondkapjes ging leveren na een vorstelijk voorschot hiervoor te hebben gekregen.

Hoe zit het met deze twee ‘ministers,’ die waarschijnlijk samen met dat ook CDA-geval Bruls opeens eisten dat alle Nederlanders dat eerst totaal onnodige mondlapje moesten gaan dragen op straffe van eerst nog hogere boetes. Boetes, die later werden verminderd nadat ‘minister’ Grappenhuis zelf was gekiekt uitgebreid maling te hebben aan zijn eigen wet en dus een strafdossier diende te krijgen. Dat laatste kon natuurlijk niet, dus werd de boete naar beneden toe bijgesteld.

Jammerpers houd eens op met klagen hoe zielig jullie als collaborateurs wel niet zijn en doe in plaats daarvan jullie werk eens, zodat burgers weer respect voor jullie kunnen hebben. Zoek eens uit hoeveel miljoen wellicht door wie precies is opgestreken: Die Grappenhuis? Die De Jonge? Die Van Dissel? Die Koopmans? Die Rutte? Kom eens met een echte scoop, niet eentje die wellicht voorgebakken is vanuit weer die inmiddels totaal onbetrouwbaar ogende politiek!  

Het spijt me, maar ik vertrouw die Omtzigt ook niet zomaar. Eerst jarenlang braaf zich in dat CDA omhoogwerken om dan in de bankjes op het pluche te kunnen zitten en dan, als je jezelf gepasseerd voelt, in opstand komen? Nee vriend, ik geloof ook jou niet. Jij hebt altijd bij die club gehoord en nu dan opeens niet meer? Bewijs dat dan eerst maar, wees dan straks eerst maar eens jarenlang een echte luis in de pels van dat Haagse zooitje!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Onderzoek, nu!

 1. Ruud van Hagen zegt:

  Zo schofterig zooitje heb ik in 79 jaar nog niet meegemaakt, ik denk dat het steeds smeriger word.

  Geliked door 5 people

 2. leeuw7 zegt:

  Deze twee satanische gestoorde psychopaten Ferdinand G,en Hugo de J.horen in de gevangenis thuis en het liefst levenslang !Wat zij willens wetens een ander aandoen zal hun ook overkomen,deze gestoorde vervloekte psychopaten!!!

  Geliked door 5 people

 3. BigLJohn zegt:

  Citaat;…. Nee vriend, ik geloof ook jou niet. Jij hebt altijd bij die club gehoord en nu dan opeens niet meer?….En Geert Wilders dan ? Altijd bij de VVD geweest totdat hij er genoeg van kreeg. En dan die basisregels; mondkapjes en de 1,5 meter regeling, ik moet nog zien dat ze voorgoed gaan verdwijnen. En als in het najaar het griepseizoen weer begint en velen gaan sterven, krijgen de on-gevaccineerden daarvan de schuld, maar niet die uiterst giftige spuit. Net als tijdens de Spaanse griep zal men steeds meer spuiten gaan zetten om zogenaamd het tij te keren maar waardoor steeds meer mensen zullen sterven.

  Geliked door 2 people

 4. Andre zegt:

  Er ligt een tikkende corona bom onder Rutte en het koninkrijk der Nederlanden. Omtzigt is een oud trucje van Adolf Hitler, het uitspelen van politici tegen elkaar. En Goebbels die half NL was liet ook per ongeluk de microfoon open staan na hij de totale oorlog aankondigde en er 20 minuten nep en fop gejuich was te horen. Ollongren en de zichtbare “functie elders” zijn hetzelfde.

  Hier wat naslag.
  https://www.absolutefacts.nl/wo2/data/dagboek-joseph-goebbels.htm

  Geliked door 1 persoon

 5. Blaffertje zegt:

  Uit mijn hart gegrepen bozeoudeman 👍🏻👍🏻👍🏻.

  Geliked door 3 people

 6. Svalbard zegt:

  Het meest krankzinnige is dat mondkapje, waar door de poriën dat virus met gemak doorheen kan.
  Ze zijn even effectief tegen virussen als kippengaas tegen muggen.
  Zelf draag ik nooit een mondkapje, onder geen enkele voorwaarde, maar dat is vanwege een medische reden.
  Dan maar niet met het vliegtuig of het OV.
  Ga ik wel met de fiets of de auto.

  Like

 7. Knalkopje1 zegt:

  De media! O, wat erg, de mondkapjesplicht ligt onder vuur! ‘Mondkapjesplicht mogelijk eerder afgeschaft: Zal in straatbeeld blijven!’. De ‘Mondkapjeskonng’ uit Rotterdam hoopt dat mensen ze blijven dragen, hij verkoopt ze namelijk. Het artikel stelt ook dat we er grotendeels aan zijn gewend, m.a.w. dat het mondkapje is ingeburgerd. Is dat zo? Zo ja, dan zijn we de vrijheid niet waard. Zo’n draconische maatregel hoort NOOIT in te burgeren, net zomin als de 1,5 m, die mensen uit elkaar drijft. Ik ben er van overtuigd dat de 1,5 m heel wat leed heeft aangericht. Sommige bange mensen zullen mondkapjes blijven dragen, zelfs op straat. Vrijheidslievende mensen doen die dingen zeker af! Als op het Leidseplein de lichtjes weer eens branden gaan (liedje uit de Tweede Wereldoorlog), dan is daar geen plaats meer voor mondkapjes en 1,5 m afstand houden!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/mondkapjesplicht-mogelijk-eerder-afgeschaft-zal-in-straatbeeld-blijven/ar-AAL4xPV?ocid=msedgntp
  Een liedje tegen de 1,5 m: ‘Anderhalve meter, het nieuwe abnormaal’: https://www.youtube.com/watch?v=sfUfHELQSyw

  Like

  • Cathja zegt:

   Die mondkapjes beroven ons van onze vrijheid, en dat is uiterst kwalijk! Elk levend wezen moet vrijelijk zuurstof kunnen inademen, en die inname mag niet belemmerd worden door van die gore lappen.
   Kijk eens om je heen op straat. Achteloos weggegooide kapjes ‘voor eenmalig gebruik’…! Milieuvervuiling! Kijk eens in de buurt van supermarkten. Op de parkeerplaatsen treffen we dagelijks van die smerige rotdingen aan. Er zijn prullebakken, maar men heeft daar geen boodschap aan. Gewoon autodeur open en lozen dat kapje. Net zoals vroeger de asbakjes met peuken. Deur open en leegkloppen. Ziezo, daar zijn we vanaf. Zo gaat het nu net zo met die mondkapjes.

   AFSCHAFFEN die troep! Ik heb nooit puistjes in mijn gezicht, maar nu de ene na de andere. ‘Bedankt’ overheid!

   Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Knalkopje1.Mondkapjes zijn zeer slecht voor de gezondheid,mensen krijgen te weinig zuurstof binnen en lopen luchtweg infecties op.De slavenmaskers hebben ook een symbolische functie voor de satanische globalistische elite,macht,controle,onderdrukking.De anderhalve meter afstand heeft alles te maken met gezichtsherkenning,camera,s in lantaarnpalen i.c.m. het 5G netwerk.

   Geliked door 1 persoon

 8. Henk der Niederlánder zegt:

  Ik denk niet dat er ooit een onderzoek gaat komen en mocht dat wel zo zijn kan Ik op voorhand zeggen dat het hele onderzoek gebruikt gaat worden om de nodige zaken nog verder onder de mat te vegen, Want hoeveel onderzoeken zijn er al geweest die duidelijke daders opleverden en geen gevolgen hadden.
  Bijna allemaal dus.

  Geliked door 2 people

 9. vangie1206j zegt:

  In
  In lichaam zal zolang ik leeg geen covid19 20 of 21 spuit komen.
  Ik laat mij niet vergiftigen door die haagse schurken nu niet en nooit niet.

  Geliked door 2 people

 10. vangie1206j zegt:

  Leeg = leef.

  Like

 11. Julia zegt:

  Het hele zooitje puinbak in Den Haag is een groot debacle. Vol mislukkelingen, fraudeurs, corruptie en miljarden verspillers. Vooral al die rotte appels die binnen het CDA zitten De Jonge, Grapperhaus, Hoekstra zijn de grootste mislukkelingen. Het een grote asociale corrupte bende De Jonge de flaterschoen die niet weet waar miljoenen zijn gebleven en miljoenen wegsmijt aan zijn nu al mislukt testbeleid wordt niet gestopt. De matennaaier en gladde aal Hoekstra deugt voor geen meter https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/06/wanstaltige-wopke-hoekstra-deelt-medische-gegevens-omtzigt-met-honderden-cdaers-hij-zoekt-medische-hulp/ dan niet te vergeten de minister van veiligheid van Justitie de arrogante zelfingenomen kwast die geen enkele tegenspraak duldt en alleen in zichzelf gelooft maar niets presteert dan meewerken aan het binnenhalen van IS tuig. Op justitie en veiligheid is het een grote chaos en wanorde. Hoe kan een Nederlander nog geloven in de rechtstaat als er zo een arrogante kwast minister van dit departement is. Corruptie en discriminatie viert hoogtij binnen onze rechtstaat en politiek. Kortom ik heb van al die onbenullen meer dan mijn neus vol en het blijft een wonder dat zij dankzij de goedgelovige kiezers nog in de blauwe zetel zitten Het enige wat zij verdienen is snel de politiek uitgetrapt te worden uiteraard zonder wachtgeld ze hebben met hun blunders en verraad al genoeg hun zakken gevuld. Ik geloof niet meer in de Nederlandse politiek en rechtstaat zolang dit gespuis in de politiek de scepter zwaaien. t.https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/06/cda-kreeg-forse-donaties-via-achterdeurtjes-partijbestuur-niks-aan-de-hand-want-niet-illegaal/ Succes de komende jaren we worden allemaal besodemieterd en kaal geplukt.

  Like

 12. Julia zegt:

  We weten allemaal dat onderzoek in Nederland geen enkel resultaat heeft. De grootste politieke misdadigers en verraders met medewerking van leugenaar Rutte gewoon ongestraft op hun post zitten en weten van geen ophouden zolang het volk nu niet massaal het heft in handen neemt.

  Like

 13. Julia zegt:

  https://www.ninefornews.nl/nieuw-initiatief-ruim-50-juristen-en-advocaten-gaan-strijden-voor-jouw-vrijheid/ Laten we onze hoop vestigen op deze juristen en advocaten en het resultaat positief uitpakt zodat al de grote politieke misdadigers tegen de menselijkheid flink kunnen worden afgestraft. Tijd voor rechtvaardiging en volledige teruggave van onze vrijheden voor iedereen zonder testen, zonder vaccinaties, zonder mondmuilen, politiek terreur en niet te vergeten dat walgelijk corona paspoort snel bij Wet wordt verboden. Het is uiteindelijk het recht van elke Europese burger om vrij te kunnen reizen zonder discriminatie en uitsluiting.

  Geliked door 1 persoon

 14. Bob zegt:

  De nederlandse regering heeft mij
  al eens proberen te vergassen.
  Nu zou ik mij vrijwillig moeten laten
  vergiftigen.

  Geliked door 2 people

 15. Julia zegt:

  De dictators kennen geen grenzen meer alles maar dan alles tot pleziertjes aan toe wordt verboden. Nu weer de aanbiedingen alcohol worden ingedamd mag per 1 juli niet meer. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1540008477/kratjes-bier-voor-weinig-op-de-kop-tikken-voor-een-feestje-dat-kan-vanaf-1-juli-niet-meer Afschaffen mondkapjes laat me niet lachen je kunt zien dat de politieke criminelen over een privé chauffeur beschikken en zelfs niet weten hoe het OV er van binnen uit ziet en maar doorgaan met de besmettelijke mondmuilen die niets uithalen dan uitsluitend als onderdrukkingsmiddel worden gebruikt. https://www.telegraaf.nl/nieuws/196988238/mondkapjesplicht-mogelijk-volgende-week-afgeschaft-maar-blijft-gelden-voor-ov Kortom ik zou zeggen haal zoveel mogelijk alcohol, boodschappen en tank vervolgens de tank in Duitsland vol waar de boodschappen en brandstof inmiddels veel goedkoper zijn terwijl hier in Nederland het vel over onze neus wordt getrokken. Wanneer wordt het volk nu eens wakker en gooien we ook in het OV massaal de mondmuilen af. Uiteindelijk droegen de politieke criminelen op de G7 party ook geen mondmuil en afstand houden nimmer van gehoord ik zie niet in waarom het elitaire dictators niet en het klootjesvolk wel. We zouden nu allen de handen ineen moeten slaan om te laten zien dat we al de verstikkende maatregelen die nergens meer op slaan aan onze laars lappen. Massa maakt macht. De zieke doorgeslagen geesten in Den Haag moeten worden gestopt willen wij nog enigszins van ons leven genieten. Het is na ruim een jaar meer dan genoeg geweest.

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @Julia

   Een volle tank benzine is inmiddels bij onze oosterburen al gauw een paar tientjes goedkoper dan bij ons. Ik woon ca. 20 km van de Duitse grens, dus mocht het nog veel gekker gaan worden met die prijzen, dan ga ik daar ook maar tanken. Op de A28 kost de benzine al bijna 2 euro de liter. En dan staat er triomfantelijk bij dat de overheid er wel bij vaart. Natuurlijk. Eerst ons hele land naar de duivel helpen, de bevolking de stuipen op het lijf jagen, en als alles kapot en/of verzwakt is, de prijzen opschroeven zodat we weinig plezier meer hebben met dat wat we nog ‘mogen’ houden van ons loon…..
   Het ergste is, dat er nog zoveel onverschillige mensen rondlopen, die menen dat zij er toch niks aan kunnen veranderen. Met dat soort figuren kan ik echt geen normaal gesprek (meer) voeren, dus het kringetje gelijk gestemden wordt kleiner en kleiner.

   Wat is er nog leuk? Waarop kan ik me nog verheugen?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s