Test . . .

Corona is een intelligentietest. Wie zakt, wordt gevaccineerd.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op Test . . .

 1. Andre zegt:

  Kommt eine genderbewusste Frau in eine Kneipe unde bestellt “eine Radlerin” Tut mir leid sagt der Wirt Die Zapfhenne ist kaputt!

  Geliked door 3 people

 2. Cathja zegt:

  Vele miljoenen zijn al gezakt… Zij hadden het verstand dus op nul staan.

  Geliked door 3 people

  • droevige mof zegt:

   Wat eerlijk gezegd moet worden, is dat veel mensen door hun werkgever worden gechanteerd om zich te laten vaccineren. Anders wordt hun tijdelijk contract niet verlengd. Dit betreft vooral werknemers in de horeca.
   Er zijn ook al de eerste uitspraken van arbeidsrechtbanken over ontslagen wegens niet-vaccinatie. Zoals verwacht, zijn de ontslagen legaal. Dit betreft voornamelijk de openbare gezondheidsdienst.

   Geliked door 2 people

   • Cathja zegt:

    Dit is een ernstige vorm van chantage, droevige! Een mens is feitelijk geen ‘baas’ meer over zijn/haar eigen lichaam. Werkgevers mogen toch geen mensen ontslaan die wellicht kerngezond zijn, maar zich alleen niet willen laten vaccineren? Werknemers hebben door deze dwangmaatregelen in feite geen keus. ‘De spuit’…., of geen werk meer.
    Hopeloos…, en triest!

    Like

 3. Jan zegt:

  Breng een virus in de wereld en wordt rijk

  Wuhan Lab-partner Dr. Ralph Baric beoordeelde het coronavirusvaccin in december 2019 – na plannen in 2018 over hoe hij geld kon verdienen met een pandemie

  On DECEMBER 12, 2019 an agreement was signed (pg 105) that Dr. Ralph Baric of the University of North Carolina would receive “mRNA corona virus vaccine candidates developed and jointly-owned by NIAID and Moderna”

  https://www.documentcloud.org/documents/6935295-NIH-Moderna-Confidential-Agreements.html

  Het Moderna mRNA-vaccin wordt nu aan mensen over de hele wereld gegeven. Pfizer heeft ook een mRNA-vaccin. Ralph Baric is een lange tijd coronavirus-onderzoeker met nauwe banden met de vleermuisvrouw en het Wuhan Institute of Virology, zoals hierboven vermeld in onze post van april 2020. 12 december 2019, is heel vroeg in de COVID-19-uitbraak voordat het werd gemeld in het Westen. Baric zou een logische persoon zijn om de werkzaamheid van een mRNA-vaccin te testen.

  Wat dit ons vertelt, is dat dokters Baric en Fauci mogelijk op de hoogte waren van wat er in China gebeurde en dat Fauci en Moderna waarschijnlijk aan coronavirusvaccins werkten voordat COVID-19 in het Westen werd aangekondigd. Het Moderna-vaccin was zeer snel klaar voor menselijke tests.

  Baric – die het opheffen van verboden op gain-of-function-onderzoek als “kritiek” beschreef – voorzag het Wuhan-lab ook van gehumaniseerde muizen om waarschijnlijk de controversiële vorm van onderzoek uit te voeren met SARS-achtige coronavirussen …

  …Tijdens zijn toespraak in 2018 “Imagining the Next Flu Pandemic – and Preventing it!” hij presenteert een dia met de titel ‘Global Catastrophe: Opportunities Exist’. De dia schetst welk type aandelen en industrieën tijdens de ebola-uitbraak zijn gestegen, die hij gebruikt om financieel advies te extrapoleren over hoe “geld te verdienen in de volgende pandemie”.

  ‘Ik wilde je goed nieuws brengen. Er zijn winnaars, toch? Dus als je ooit voorbereid wilt zijn en geld wilt verdienen in de volgende pandemie, als dat is wat je wilt doen, koop dan aandelen in beschermende kleding of bedrijven die antivirale medicijnen maken voor die specifieke pandemie”, merkt hij op.
  https://thenationalpulse.com/breaking/wuhan-lab-partner-scheming-on-pandemic-profits/

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/wuhan-lab-partner-dr-ralph-baric-reviewed-coronavirus-vaccine-december-2019-scheming-2018-make-money-pandemic/

  Like

 4. Jan zegt:

  Het aantal sterfgevallen als gevolg van vaccins is dit jaar absoluut omhooggeschoten. Volgens de eigen gegevens van de CDC registreerde de VAERS-website in 2021 en de eerste 3 maanden meer dan 1.750 sterfgevallen als gevolg van vaccins in de VS
  Het aantal is nu 5997.

  Dr. Seneff ging uitgebreid in op hoe giftig het spike-eiwit is en hoe het vaccin het lichaam dwingt om veel van het spike-eiwit aan te maken: “[De vaccins] maken een spike-eiwit dat is bewerkt … het is geen normale versie van het spike-eiwit, het is gemodificeerd.”

  De arts legde de mogelijke langdurige ziekten uit die kunnen optreden door het vaccin te krijgen, van een ontsteking in de hersenen tot hartproblemen.

  De arts voorspelde een toename van de ziekte van Parkinson, Alzheimer en andere neurodegeneratieve ziekten.

  Interview met Dr. Stephanie Seneff
  https://rumble.com/vijpsh-wore-than-the-disease-the-unintended-consequences-of-the-jab.html
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/worse-disease-dr-stephanie-seneff-sounds-off-covid-jab-shocking-jump-vaccine-deaths-reported-vaers-tracking-site-audio/

  Geliked door 2 people

 5. Jan zegt:

  Mondkapje-dode

  Like

 6. Jan zegt:

  Rutte-maffia geeft toe, mondkapjes dienen nergens tegen

  Amerikaanse mondmaskerfabrieken sluiten door kelderende vraag • ‘OMT overweegt sneller einde mondkapjesplicht’
  https://www.volkskrant.nl/?referrer=https%3A%2F%2Fduckduckgo.com%2F

  Nederland mogelijk sneller verlost van mondkapjesplicht
  De kans is reëel dat Nederland sneller dan verwacht afscheid neemt van de mondkapjesplicht in publieke ruimten. Verschillende OMT-leden zien het wel zitten en ook in kabinetskringen ligt de optie op tafel. ,,Van die mondkapjes wil je in principe het liefst als eerste weer af.”
  https://www.ad.nl/binnenland/nederland-mogelijk-sneller-verlost-van-mondkapjesplicht~ac3360d2/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.volkskrant.nl%2F

  Gisteren liep ik zonder dat ding voor mijn mond de winkel van een Turkse eigenaar binnen nadat ik zag dat 4 Turkse meiden die uit de winkel kwamen en geen op hadden. Egenaar stond mij gewoon te woord, had zelf ook geen voor, was er ook wel zat van denk ik en zeker in die vieze hitte.

  Like

 7. droevige mof zegt:

  Dit gemene grapje circuleert al een paar dagen op de Duitse en Oostenrijkse sociale media, en slechts een paar uur op Facebook. Nu wordt het overal waar de censuurautoriteiten kunnen verwijderd. Blijkbaar voelen ze zich aangesproken en beledigd.

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  https://radar.avrotros.nl/nieuws/item/nieuwe-bijwerking-astrazeneca-lekkende-adertjes-en-haarvaten/

  Nieuwe bijwerking AstraZeneca: lekkende adertjes en haarvaten

  Het coronavaccin van AstraZeneca kan in een enkel geval leiden tot lekkages in haarvaten, kleine adertjes. Mensen die daar al eerder last van hebben gehad, mogen dit vaccin dus niet krijgen. Dat heeft de Europese toezichthouder EMA vastgesteld.

  Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) deed al onderzoek naar de mogelijke bijwerking en concludeert nu dat er waarschijnlijk een verband is. De bijwerking moet daarom op de bijsluiter komen te staan.

  6 op 78 miljoen mensen getroffen door leksyndroom
  Meer dan 78 miljoen mensen in Europa hebben het vaccin van AstraZeneca gekregen. Zes van hen hebben last gekregen van het zogeheten systemisch capillair leksyndroom. Het gebeurde vooral bij vrouwen en binnen vier dagen na vaccinatie. Drie van de zes mensen hadden al eerder last gehad van dezelfde klachten. Een van die drie is overleden.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Het geeft heel goed het IQ weer van het Nederlandse volk.

  Like

 10. Bas zegt:

  Grootste cover-up ooit!!!

  EXCLUSIEF WERELD: Beelden bewijzen dat er vleermuizen werden gehouden in het laboratorium van Wuhan
  Het Wuhan Institute of Virology hield levende vleermuizen in kooien, nieuwe beelden van binnen in de faciliteit zijn onthuld, wat de ontkenningen van de Wereldgezondheidsorganisatie weerlegt…
  youtube.com

  Like

 11. Bas zegt:

  Al is de leugen nog zo snel/groot/schandalig….
  https://www.nationalreview.com/the-morning-jolt/yup-the-wuhan-institute-of-virology-kept-live-bats-within-its-walls/

  Yup, the Wuhan Institute of Virology Kept Live Bats within Its Walls

  Vandaag op het menu: Nieuw bewijs toont aan dat ondanks de beweringen van Peter Daszak, het Wuhan Institute of Virology inderdaad levende vleermuizen binnen zijn muren had; een spectaculair onnauwkeurige opinie over een poging om de lab-lektheorie te verdrijven; en waarom zoveel mensen willen dat de term ‘gelekt’ ‘ontwikkeld’ betekent.

  Sky News Australia heeft een officiële video van de Chinese Academie van Wetenschappen van mei 2017 onthuld, die de lancering markeert van het nieuwe laboratorium voor bioveiligheidsniveau-4 van het Wuhan Institute of Virology. Misschien wel de meest intrigerende onthulling in de video is de afbeelding van vleermuizen die in een kooi in het Instituut worden vastgehouden, samen met een scène van een wetenschapper die een vleermuis voedt met een worm.

  Een groot deel van 2020 hield Peter Daszak – voorzitter van EcoHealth Alliance, al jarenlang partner van het Wuhan Institute of Virology, en een van de meest fervente en uitgesproken critici van de laboratoriumlektheorie – vol dat er geen levende vleermuizen in het instituut waren. Hij twitterde in december dat “er geen BATS ‘naar het laboratorium van Wuhan zijn gestuurd voor genetische analyses van virussen die in het veld zijn verzameld’. Dat is niet hoe deze wetenschap werkt. We verzamelen vleermuismonsters en sturen ze naar het lab.

  Like

 12. bobzelf zegt:

  NOU DACHT IK DAT DESTIJDS ??? MAART /APRIL 2020 !!!!

  UW KOMISCHE DUO “” TISTOCHWAT “” EN UW GELIEFDE OME BOB !!!!!!!!!!!!!!

  DIT AL IN HUMOR VORM HADDEN UITGELEGD ..

  WUHAN LABORATORIUM , SPONSOR KILL BILL GATES ..

  HET WAS EEN ONGELUKKIE,

  EEN ZIEKE VLEERMUIS SOEP

  EN NIET TE VERGETEN , HET DOOR EEN PER ONGELUK OPENSTAAND
  BOVENLICHT !!
  VAN DE PLAATSELIJKE SNACKBAR, OOK MET BERENKLAUW EN MET PINDASAUS VAN DE LIDL

  NAAR BINNEN WAS GEFLIKKERD .DAN WEL GEPLEURD !!

  IK ZOU ZEGGEN …… EEN 10 MET EEN GRIFFEL, EEN ZOEN VAN DE JUFFROUW EN U MAG 1 BANK VOORUIT

  EN KUNT DOOR VOOR “”DE KOELKAST “” MONA KOM ER MAAR IN WHAHAHAHA

  IK WEET HET HET IS EEN GAVE ,,, HET HEET WERELDWIJSHEID !!

  DAT KAN JE NIET KOPEN , STAAT OOK NIET IN EEN BOEKIE …

  LETS GO QUICK , BEFORE IT IS FINISHEN THIS HOLIDAY VACCIN !!!

  OOM LONGEMBOLIE

  p.s. tering wat bent u dom he !!!

  Like

 13. Bas zegt:

  BREAKING: De CDC ‘manipuleert gegevens’ om ouders te overtuigen hun kinderen te laten vaccineren.

  Like

 14. Mr Dummass zegt:

  over intelligentie gesproken:

  Like

 15. Bas zegt:

  Fleur Agema
  @FleurAgemaPVV

  Uitnodigingsbrief vaccinatie RIVM versus standpunt Gezondheidsraad over transmissie na vaccinatie.
  Wees eerlijk als je mensen wilt overhalen tot vrijwillige vaccinatie ⁦
  @rivm

  https://pbs.twimg.com/media/E35-KkVWUAAuOm7?format=jpg&name=large

  Like

 16. Julia zegt:

  Hoogste tijd om meer gifprikken toe te dienen aan de doorgeslagen waanzinnige politici. Blijkbaar hebben velen in Den Haag een groot gebrek aan intelligentie en gezond verstand. Minister schoenen clown mag mee op staatsbezoek met Willem en vrouw naar Duitsland daar kan hij blijkbaar overdragen hoe miljoenen belastinggeld te verspillen. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/06/testen-voor-toegang-een-grote-flop-belastingbetaler-spoelt-dankzij-hugo-elke-dag-half-miljoen-euro-door-de-plee/ Deze onbenul slaat flater op flater te triest voor woorden en absoluut zijn functie niet waardig. Zo zijn er nog een aantal.

  Like

 17. Bas zegt:

  GEZAKT VOOR DE TEST, eigenlijk voor elke test…

  Like

 18. Bas zegt:

  Heathrow
  Dit is een verplicht ‘quarantaine hotel’ als je uit een land komt dat op de Britse rode lijst staat. De kosten van het 10-daagse verblijf zijn £1750.

  Like

  • Vrijheid zegt:

   Dit raakt mij persoonlijk heel erg. Je kan nog beter een moord plegen, dan heb je gratis kost en inwoning. Hoe kwaadaardig is dit om mensen voor hun eigen gevangenschap te laten betalen. Ze willen mensen echt helemaal leeg stelen. Zelfs een stuiver gunnen ze ons nog niet. Het is hoog tijd de heersende politici in het gevang te gooien. Op water en brood. Gratis.

   Like

 19. Bas zegt:

  Geld graaien

  Like

 20. Bas zegt:

  Israël meldt verband tussen Pfizer 2e injectie en hartproblemen bij mannen onder de 30 jaar

  Bijwerking van myocarditis is uiterst zeldzaam en in de meeste gevallen mild; experts zeggen dat het onwaarschijnlijk is dat de beslissing over het vaccineren van 12- tot 15-jarigen van invloed is
  timesofisrael.com

  Like

 21. Julia zegt:

  Sorry maar volgens mij hebben VVD-ers en Mark Rutte teveel vaccinaties gehad die totaal verkeerd zijn uitgepakt. Wat een idioot die Rutte moet deze doorgeslagen idioot wederom MP van ons land worden en moet voor het kinderlijke zielige spelletje de belastingbetaler wederom opdraaien https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/06/wat-mark-rutte-en-bente-becker-kondigen-heel-trots-infantiel-vvd-stickeralbum-aan-en-jij-kan-m-winnen/ Deze doorgeslagen idioterie komt in een bananenrepubliek nog niet voor. Triester kan het in de Haagse politiek niet meer worden en heeft de Nederlandse politiek toch nu echt wel tot het absoluut dieptepunt gedaald. De kiezers zijn volkomen genaaid en in de maling genomen en blijken nu beschouwd te worden als een stel kinderen. Maar ja wat moet Rutte en de rest van de kliek nog anders en is het puur machteloosheid omdat zij de daadwerkelijke problemen en essentiële dringende zaken niet meer aan kunnen. Wat mij betreft die algehele Haagse clan er morgen nog uittrappen en nieuwe verkiezingen. Welke kiezers hebben geen spijt op wat voor een incapabel zooitje ze hebben gestemd.

  Like

 22. ronjaspers zegt:

  Ik ben een simpele boerenlul niet intelligent of slim.Ik waarschuw mensen al een jaar 12/13 dat de werkelijke machthebbers op deze aarde 90% van de wereldbevolking wil uitmoorden voor een NWO.Daar zijn ze nu druk mee bezig met de dodelijke corona vaccinazi,s evt.i.c.m. oorlog.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s