Toch nog een lichtpuntje

(Door: “bozeoudeman”)

Twee types die bij een bepaalde groep een wit voetje wilden halen, hebben iets bereikt waarvan zij niet in staat zijn de consequenties te overzien. De Belastingdienst valt niets te verwijten: die heeft gedaan wat de dienst diende te doen, pakweg 11.000 burgers met een tweede nationaliteit extra controleren, omdat het meer dan enkel een publiek geheim is dat velen uit die groep onroerend goed in hun thuisland bezitten dat zij niet aan de belastingdienst opgeven.

Van een bij deze groep allochtonen wit voetje haalster van de SP is/was dit collaboratiegedrag wel te voorzien en de ‘heilige’ Omtzigt gezien zijn wellicht familie van zijn Turkse vrouw ook? Wie zoekt dit eens uit? Jarenlang braaf omhoog klauteren om op een leuk plekje te kunnen zitten en dan opeens een terriër worden? Zou het kunnen? Of speelt direct of anders wellicht indirect eigenbelang mee? Sorry, ik loop lang genoeg op deze aardkloot rond om te weten dat wonderen nooit zomaar gebeuren en er geen heilige mensen bestaan.

Nederland heeft weer een schuldgevoel extra aangepraat gekregen dankzij de SP en een wellicht schijnheilige uit het CDA. Wat deden dit soort ooit voor anderen, zo stel ik de vraag. Nu strooit de regering met bedragen van tienduizenden euro’s, wat ze nooit eerder heeft gedaan! Waarom? Heeft het iets te maken met het feit dat het om onder andere 11.000 allochtonen handelt die allen staan te brullen dat zij onheus zijn bejegend…

Stel je voor dat BLM en We Are Here samen met extreme moslimbroeders en -zusters de straten opgaan om hun grieven te uiten. Die clubjes durft geen enkele driehoek van straat te laten vegen met grof politiegeweld. Dat geweld is een privilege enkel voor autochtonen. Net als schade door politiek misbakselbeleid als bijvoorbeeld door vooral dat linkse gedoogbeleid van junkies, krakers en andere hufters die het woongenot van gewone huurders soms ofwel heel vaak met de grond gelijk maakten.

Wanneer zouden die eens tienduizenden euro’s aan schadevergoeding krijgen voor vaak jarenlang geleden stress en ziekmakende ellende, voor financiële schade na uiteindelijk maar voor dat door links gesteunde tuig maar te zijn verhuisd. Oh ja natuurlijk. Nooit, want dat leeuwendeel van die slachtoffers is autochtoon, dus geen BLM, geen We Are Here en zeker geen extreme moslimbroeders en -zusters die voor hen de straat opgaan.

Hun lot is bezegeld als zij zelf de brutaliteit hebben op straat hun woede te laten horen. Hele meutes ‘dappere’ ME’ers staan dan bij voorbaat gereed om hen van straat te knuppelen of door honden te laten bijten, door paarden onder de voet te laten lopen, met waterstralen tegen muren aan te laten spuiten, zodat ze dan een schedelbasisfractuur als hun beloning oplopen.

Maar toch is er één ding bij dit alles dat mij nog een beetje prettig gevoel geeft: al dat vuile, vieze, stinkende met name ‘links’ politieke collaborateurtuig zal straks ook zijn terechte beloning krijgen zo gauw ze klaar zijn met onze landen in handen geven van zwarten en islamieten: de kromzwaarden en de machetes zijn al geslepen, want niemand houdt van vieze, gore, stinkende verraders! Boontje komt om zijn loontje, stinkend neplinks! 

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Toch nog een lichtpuntje

 1. Monalisa zegt:

  Nu is de Koninklijke Marechaussee aan de beurt ze controles te veel gasten van buiten af.
  Weet wat je in Nederland 🇳🇱 binnen haalt.

  Like

 2. Marijke zegt:

  Het etnisch profileren was vanaf het begin af aan al nonsens, want er waren ook blanke gedupeerde Nederlanders bij de toeslagenaffaire.

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Poetin mag dan een dictator genoemd worden, maar wel eentje die zijn volk niet verneukt zoals de hoge heren in Nederland doen. Een oogje dichtknijpen voor buitenlands tuig van de richel, en tegelijkertijd onschuldig demonstrerende burgers zwaar mishandelen met de knuppel, diensthond en het waterkanon. De hele infrastructuur in Nederland is nog rotter dan een mispel. De vrijheid van meningsuiting is alleen voorbehouden aan Marxisten maar niet aan ons. Als wij daarmee aan de slag gaan ben je op zijn minst een complotdenker, of erger een racist of een Nazi. Bovendien loop je het risico een proces aan je broek gesmeerd te krijgen.

  Geliked door 3 people

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Poetin mag dan een dictator genoemd worden, maar wel eentje die zijn volk niet verneukt zoals de hoge heren in Nederland doen.”

  Oh, nee? Moet je eens aan Navalny vragen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s