Aan Wopke Hoekstra

(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer Hoekstra,

Ooit hoopte ik dat u zich kandidaat zou stellen voor het lijsttrekkerschap van het CDA, omdat ik dacht dat Mark Rutte dan eindelijk serieuze concurrentie zou krijgen van iemand die een minder slecht mens was. How wrong could I be?

Ik zat er compleet naast over uw concurrentiepositie. U scoorde bij de potentiële kiezer als enige van de lijsttrekkers inderdaad in uw rol als ‘family-man’, met die ooit door PvdA-leider Wouter Bos bedachte kleffe inkijkjes in uw gezinsleven en het op straat gooien van de medische  gegevens van één van uw kinderen. Maar verder: drama.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Aan Wopke Hoekstra

 1. Julia zegt:

  De glibber aal en matennaaier binnen de Haagse Maffia ik kan deze hypocriet en huichelaar niet meer aanzien of aanhoren.

  Geliked door 3 people

 2. leeuw7 zegt:

  Misschien moet deze psychopaat eens een keer naar de psychiater om zijn geestelijk onvermogens te laten testen !!Deze jongen heeft werkelijk een enorme plaat voor z’n kop!Misschien kan deze plaat medisch verwijderd worden!!

  Like

  • Julia zegt:

   leeuw7 Niet alleen Hoekstra veel psychopaten binnen de politieke Haagse ziekelijke clan zouden eens onder curatele van zeer goede psychiaters moeten worden gezet.

   Like

 3. karton zegt:

  Ik kan maar één berichtje aan Flopke Hoekstra zenden, met als inhoud :
  “Flopke, flikker op uit Den Haag en neem dat hele zootje van verderfelijke CDA-figuren aub mee !
  Jij en dat z.g. “vrome” clubje zijn volkomen ongeloofwaardig. Probeer ergens ouderling o.i.d. te worden , maar probeer niet langer te doen alsof je politiek bedrijft. Er deugt geen ene reet van jou, je hebt je bewezen als smerige huichelaar én landverrader”. (Einde bericht)

  Geliked door 3 people

 4. wim zegt:

  Anders dan Jan had ik vanaf het eerste optreden van Flopke mijn bedenkingen. daar kwam nog bij dat de media hem zo nodig steeds ‘super intelligent’ noemden. Volgens mij moet je dan de boel heel erg gaan wantrouwen… Zoiets als het talenwonder Timmermans en die ook al zo intelligente Samsom. Allemaal lieden die alleen maar met zichzelf bezig zijn…

  Like

 5. Verwardeman zegt:

  @karton
  U bent mogelijk wat ouder dan Biden , maar u heeft ze volledig op een rijtje !
  KARTON FOR PRESIDENT !
  👍👍👍👍👍

  Like

 6. Bob zegt:

  Er zijn politici betrouwbaar.
  Macht is nog geen gezag.
  Gezag moet je verdienen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s