EU en homolobby´s razend: Hongaars parlement neemt anti-pedofilie-wet aan

(Vertaling: E.J. Bron)

Duidelijker kan het nauwelijks: met slechts één tegenstem heeft het Hongaarse parlement gisteren de anti-pedofielen-wet aangenomen. De oppositie bleef echter demonstratief weg van de stemming – met uitzondering van de rechtse partij Jobbik, die eveneens voor stemde.

De wet verbiedt ook boeken en films voor kinderen en jongeren, waarin seksualiteit wordt gepresenteerd die afwijkt van de heteroseksuele.

Vooral in het EU-buitenland is men nu hevig verontwaardigd over de wet, die zogenaamd tegenstrijdig zou zijn aan de veel bezworen “Europese waarden”. De commissaris voor de mensenrechten van de Raad van Europa, Dunja Mijatović, had voor de stemming in een persverklaring de Hongaarse parlementariërs ertoe opgeroepen om niet voor de wet te stemmen.

Deze zou niet alleen een aanval tegen de rechten en de identiteit van LGTBIQ-mensen zijn, maar tegelijkertijd de vrijheid van meningsuiting en het onderwijs van elke Hongaar beperken. De wet zou lijnrecht tegenover de internationale en Europese mensenrechtennormen staan, verklaarde de commissaris voor de mensenrechten. In werkelijkheid is het afzienbaar dat de EU vanwege de “omstreden” wet weldra een nieuwe procedure tegen Hongarije zal starten.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op EU en homolobby´s razend: Hongaars parlement neemt anti-pedofilie-wet aan

 1. karton zegt:

  Door de Hongaren te veroordelen maakt de EUSSR helemaal duidelijk waar zij (EUSSR) voor staat ; nl. gore smeerlapperij.

  Geliked door 3 people

  • htskday zegt:

   Hier, nog meer gore viezigheid..

   Blijf van onze kinderen!

   Nickelodeon is een zgn. kinderprogramma. Kijk even mee hoe de makers proberen het kinderpubliek warm te maken voor het geslachtencircus volgens het motto:

   “Working to heal the world…”

   We moeten immers “genezen” worden van onze bekrompenheid, van onze ouderwetse maatschappelijke normen en waarden, van onze verwerpelijke mama-papa-kindjes-gezinssamenstelling. Er bestaan immers xxx aantal geslachten – dagelijks worden er nieuwe varianten ontdekt.

   https://www.golfbrekers.be/blijf-van-onze-kinderen/

   Geliked door 3 people

   • karton zegt:

    @ htskday 17-6-2021. op om 04.36 u. Omdat wij een aardig buufje hebben dacht ik : “Kom op karton : ten strijde ! Buufje wilde wilde óók wel van haar bekrompenheid af en werkte volledig mee aan haar overgave. Mooi toch ? Achter een zg. prikhaag (what’s in a name ?) zou ‘t gaan gebeuren. Aldaar samen aangekomen (in “werkkledij”, dus bijna niks) staat m’n echtgenote achter die haag ons op te wachten ! Ik heb haar toen wel verweten dat ze te weinig “wereldvisie” heeft en veel meer tv-uitzendingen van Nickelodeon moest gaan kijken.

    Like

 2. Andre zegt:

  Die foto heerlijk! Het is zo ziek in de EU dat ze in tekenfilms zelfs LGTBIQ striphelden hebben. Heel goed dit! Baas in eigen huis baas in eigen land en een regering die er voor je is!

  Geliked door 1 persoon

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  De oppositie bleef weg.
  Het linkse gajes dus die graag wil zien dat kinderen misbruikt mogen worden a la Martijn.
  Dat de wet ook voorziet in het promoten van seksualiteit die afwijkt van de hetero seksuele lijkt me niet meer als de normaalste zaak van de wereld, want het is natuurlijk van de gekke dat dragqueens en aanverwant verknipt tuig kinderen mogen indoctrineren dat hun manier van doen de normaalste zaak van de wereld is.
  Maar het gaat om niet meer dan een paar 10 den van een procent die deze waanzin aanhangen.
  Daarbij komt dat en vergis U niet deze clubs allemaal stichtingen zijn en NGO’s die zwaar aan de subsidietiet hangen en dus met belasting geld betaald worden, maw Iedereen betaald mee aan deze koekwauzen die mooi weer spelen van Uw geld
  Dat die hele zooi tegen de internationale en Europese mensenrechtennormen in gaan is niet meer dan normaal want wat komt er uit Europa en de internationale organisaties.
  Elke week een hoop nieuwe bagger om de lobbyclubs tevreden te houden.
  Wat mij betreft wat ze achter hun eigen deur doen moeten ze allemaal zelf weten maar laat de kinderen met rust.

  Geliked door 2 people

 4. Ravian zegt:

  De “steek je leuter in een kleuter” club is altijd nogal populair geweest in socialistische kringen.
  Het was dan ook de PvdA die ooit pedofilie heeft willen legaliseren.
  Maar daar hoor je de NOS/NPO nooit over natuurlijk.
  Als het destijds een rechtse club was geweest die dit voor elkaar had proberen te krijgen dan hadden de kranten er een halve eeuw later nog de voorpagina’s mee gevuld.
  En dat hele LGBTIQ geneuzel is weer van hetzelfde laken een pak; ook hier moeten er weer seksuele afwijkingen als “normaal” verkocht worden, ongetwijfeld gedreven door dezelfde vunzige motieven.
  Maar ja, “links zijn” is sowieso een geestelijke afwijking, dit is gewoon de zoveelste bevestiging daar van.

  Geliked door 2 people

 5. Edwin Vissers zegt:

  Beste pistool aller tijden is de M1911
  Colt .45 Revolver
  Beretta 92FS
  Walther PP (die van James Bond)
  Browning High-Power
  Of je bekeer je tot de God van Israël ,en jezus is zijn zoon ,en sterf als een martelaar !

  Geliked door 2 people

 6. J.A. Kapteyn zegt:

  Hongarije lijkt een baken te worden voor de tegenstanders van de Brusselse machtsverslaafden, die het volk willen indoctrineren met hun abjecte ideeën. Het volk wil helemaal geen Europese eenheidsworst waar de normen van de Timmermansen, Verhofstads en VanderLeyens de toon zetten. Er is namelijk helemaal niks mis met eigen identiteit, met eigen land, met eigen normen en waarden en met eigen zelfbeschikkingsrecht.
  Hoera voor Hongarije, hoera voor Victor Orban, die pal staat voor zijn Hongaarse nationaliteit.
  Samenwerken in Europa is prima ! Is noodzakelijk. Maar niet ten koste van het opgeven van de nationale normen en waarden. Nationale tradities verbinden ons. Europese opgelegde regelgeving drijft ons uit elkaar.

  Geliked door 4 people

 7. Hongarije heeft gelijk natuurlijk. Elk mens is een mix van Vrouwelijke en Mannelijke gevoelens, gemoedstoestanden, emoties die vooral in de pubertijd en jong mensen speelt. Het is verstandig om als je twijfelt je sexualiteit te kiezen die bij de verschijningsvorm van je lichaam past. Er zijn natuurlijk heel jonge mensen die 100% zeker weten dat ze homoseksueel zijn, nu dat is prima. Een grote groep twijfelt en heeft beide ervaringen nodig om de keus te bepalen. Als je dan in een pro-homosfeertje terecht komt maak je zo de verkeerde keus waar je later veel verdriet en ellende van krijgt. Ik heb een nichtje die als 16 jarige verleid werd door een oudere lesbische vrouw. Jaren heeft het kind gedacht dat ze lesbisch was. Uiteindelijk trof ze een jonge man waar het goed mee klikte en nu getrouwd kinderen en een fantastische moeder. De moraal van de dit verhaal is; je moet homo’s en lesbo’s niet boven de wet stellen en verheerlijken, er zijn hufters bij die graag jonge meisjes cq jonges verleiden die helemaal nog niet toe zijn aan een definitief stempel

  Geliked door 2 people

 8. VarAway zegt:

  Verstandige mensen, die Hongaren!

  Geliked door 1 persoon

 9. Claudia Millenaar zegt:

  Is niet gewoon de bedoeling dat mensen met andere gevoelens dan, laten we zeggen, regulier, niet buitengesloten worden? Ik denk dat dat geleerd mag worden, maar dat kinderen verder eerst hun eigen seksualiteit moeten ontdekken. Ik zie daarom liever helemaal geen dergelijke films of promotie voor kinderen. Laat ze in eerste plaats kinderen mogen zijn!

  Dus ik weet niet over welke “Europese waarden” hier wordt gesproken, maar in mijn waarde blijf je met je groezelige tengels van kinderen af!

  Geliked door 1 persoon

 10. Frits zegt:

  EU is gesticht om handel te vereenvoudigen. Niet als politieke bemoeial. Ieder land moet zelf doen wat het goed acht. Daarom is een referendum (indien niet corrupt) zo belangrijk.

  Like

 11. Jan zegt:

  Die flikkertroep is nu voor het tweede jaar niet op de Amsterdamse grachten. Lekker rustig voor de bewoners langs de grachten

  Geliked door 1 persoon

  • Ravian zegt:

   Elk nadeel heb zijn voordeel; laat ze die beschamende vertoning maar permanent afschaffen.
   Maar dan zal er in Amsterdam eerst een geheel andere politieke wind moeten gaan waaien.
   Tot noch toe schijnt de gemiddelde Amsterdammer het wel prima te vinden dat hun stad als het riool van de wereld tentoongesteld wordt.
   Het overgrote merendeel der Nederlandse homo’s en lesbiennes zit overigens ook niet op dit walgelijke exhibitionistische perversiteiten kabinet te wachten.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s