“Geen gok nemen met onze kinderen”

Het Artsen Covid Collectief maakt zich zorgen over het komende advies van de Gezondheidsraad over het vaccineren van gezonde kinderen vanaf 12 jaar tegen corona. De Gezondheidsraad heeft afgelopen woensdag geadviseerd om kinderen van 12 tot en met 17 jaar uit medische risicogroepen te vaccineren tegen Covid-19. Het wachten is nu op een advies over het vaccineren van gezonde kinderen. Vooruitlopend hierop willen wij nu al onze zorg uitspreken. “Laten we geen gok nemen met onze kinderen”, stelt de stichting in een brief die eergisteren naar de Vaste Kamercommissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport is verstuurd.

In deze brief wordt erop gewezen dat het Europees medicijnagentschap (EMA) het Pfizer-vaccin voorwaardelijk heeft goedgekeurd op basis van één onderzoek, waarin slechts duizend gevaccineerde tieners zijn vergeleken met duizend ongevaccineerde controles. Daarbij beperkte het veiligheidsonderzoek zich tot slechts twee maanden. Het onderzoek was daarmee veel te kort en te beperkt in aantal om eventuele bijwerkingen op (middel)lange termijn op te kunnen sporen. Over mogelijke schade op de lange duur tasten we volledig in het duister. En dit terwijl de drama’s door het Mexicaanse griepvaccin helaas nog in het geheugen staan gegrift.

Lees verder>>>
(h/t J.A. Kapteyn)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op “Geen gok nemen met onze kinderen”

 1. Ravian zegt:

  Als je de tieners overslaat werkt Bill zijn bevolkingsreductie plan niet echt lekker…

  Ik ben bang dat we stevig onze fantasie zullen moeten gaan gebruiken als we Bill & aanhang ooit van een ook maar enigszins bevredigende straf willen gaan voorzien.
  Gewoon onthoofden of ophangen of zo gaat namelijk schromelijk tekort schieten voor hetgeen zij de mensheid aandoen en al hebben aangedaan…

  Geliked door 5 people

 2. ronjaspers zegt:

  De mensen die stierven door de zogenaamde mexicaanse griep waren de gevaccineerden.De vaccinazi,s waren dodelijk voor de gevaccineerden,nu flikken ze hetzelfde met de dodelijke corona vaccinazi,s.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s