Ook voor gevaccineerde mensen geen “privileges” meer: Brussel maakt EU-“noodrem” mogelijk

(Vertaling: E.J. Bron)

Brussel – Niet voor niets heeft de gedoodverfde Oostenrijkse partijchef van de FPÖ Herbert Kickl enkele weken geleden de geveinsde “versoepelingen” van de corona-maatregelen met verlichtingen voor gevangenen vergeleken: het zou net zoals in de nor zijn – men zou “gelucht worden wanneer men op dat moment braaf zou zijn”.

Op dergelijke wijze heeft nu ook de EU heel stilletjes voor zichzelf de mogelijkheid gecreëerd om de huidige “versoepelingen” op elk moment onder verwijzing naar incidentie-cijfers en andere “pandemie”gevaren weer te bevriezen. Daarbij is de clou: ook gevaccineerde mensen zouden daar volledig door getroffen worden. De ambassadeurs van de EU-lidstaten hebben vrijdag ook op Europees niveau een “noodrem”, net zoals in Duitsland, besloten, die een herinvoering van test- en quarantaineplichten mogelijk maakt – en wel ook voor volledig gevaccineerde reizigers, die met hun digitale corona-certificaat onderweg zijn.

Dan kan in het vervolg elke lidstaat beslissen om de “noodrem” op te leggen. De maatregel wordt  gemotiveerd met de nieuwe mutanten, die zogenaamd bijzonder besmettelijk zijn.

De willekeur van de autoriteiten kent in het vervolg geen grenzen meer: beperkingen zoals test- of quarantaineplichten kunnen namelijk in het vervolg voor de binnenkomst uit bepaalde getroffen steden of regio´s of ook voor hele EU-landen opgelegd worden. “Bij wijze van uitzondering en tijdelijk” zou dit ook voor “bezitters van vaccinatiecertificaten of genezingscertificaten” mogelijk zijn, staat er in de tekst. Ook van hen kan in het vervolg weer geëist worden “dat zij zich aan een test op een SARS-CoV-2-infectie en/of quarantaine/zelfisolatie onderwerpen.”

Velen kunnen zich nu met gegronde reden afvragen waarvoor zij zich eigenlijk hebben laten vaccineren.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Ook voor gevaccineerde mensen geen “privileges” meer: Brussel maakt EU-“noodrem” mogelijk

 1. Cathja zegt:

  Het wordt met de dag duidelijker wat een verschrikkelijke slangenkuil Brussel eigenlijk is. Wat zijn we decennialang voorgelogen en bedrogen.
  Wie denken die mispunten eigenlijk wie ze zijn, om vrije burgers hun duivelse wil op te leggen, en het volk om volkomen willekeurige redenen af te nemen waarop de burgers recht hebben, namelijk hun vrijheid? Als hier Europa-breed geen opstand van komt, dan zijn de mensen nog slaafser en volgzamer dan ik ooit had gedacht.
  Het wordt de hoogste tijd dat het krapuul die dit alles bedacht hebben achter de tralies terecht komen.
  Alles wat menselijk en normaal is, kan ons dus op stel en sprong worden afgenomen.
  Het tij moet keren, en dat kunnen we alleen met miljoenen EU-burgers, die vrijheid van mensen een recht vinden, net als ik, en geen gunst.
  Ik eis dat Rutte op het matje geroepen wordt, en klip en klaar duidelijk maakt wat ons te wachten staat.

  Geliked door 1 persoon

  • loekie zegt:

   niks achter de tralies;;;;over de kling

   Geliked door 2 people

   • Cathja zegt:

    Beste loekie, voor vele jaren achter de spijltjes doet hen hopelijk beseffen wat het is om je vrijheid kwijt te zijn. Ze moeten ‘bloeden’ voor wat ze ons aangedaan hebben.

    Like

  • Julia zegt:

   Cathja Die giftige slangenkuil is ontstaan mede door de schuld van burgers die zo heilig geloofden in het mislukte bolwerk en te laf zijn om nu eens massaal naar Brussel te trekken om te zorgen dat al die ongekozen dictators uit het gebouw worden gedreven. Kijk wat voor een giftige slangen hier in zitten o.a. onze eigen Timmermans eerst zijn buik rond gegeten en gezopen op kosten van de EU burgers en nu even vertellen wat het klootjesvolk wel of niet mag eten met daar bovenop de ongekende vernietigende klimaathysterie die naar de verdere ondergang van Europa zal leiden. De burgers worden hiervoor tot op het bot uitgekleed en de zakkenvullers vieren ondertussen feestjes. Zolang miljoenen mensen haar schouders op blijven halen en geen enkel verzet tonen zullen de EU smerige giftige slangen haar gif meer en meer verspreiden en is vrijheid verleden tijd.

   Geliked door 1 persoon

 2. R Thomasson zegt:

  De “Pandemie” laat mij herinneren aan de film “The Cassandra Crossing” uit 1976. Het gaat om een terrorist die tijdens inbraak in een Zwitserse lab besmet raakte met een dodelijke virus. Na de inbraak stapte hij op een Internationale trein. Alle passagiers werden in quarantaine op de trein gesloten op de wijze dat de Chinezen hadden de bewoners in de flats van Wuhan gesloten. Maar ook toen het bleek dat de virus werd verzwakt en de mensen genezen, ging men door met het theater. Op gegeven moment is de trein in de richting van Polen gereden om daar op een wankelend brug laten doorreden en de boel laten afdonderen. https://www.youtube.com/watch?v=aa8vtzUTvh0&list=PLYdsv1Z24FrNEPWpG80Kgm5Oq55lb9CEZ

  Geliked door 2 people

 3. bobzelf zegt:

  WAT WEL WEER SUPER GEINIG IS ??

  DIE PLEURIS HONGAREN MET DIE DEKSELSE ORBAN !!!!

  VOETBAL STADIONS EK …. NEDERLAND ARENA – UKRAINE

  JOHAN CRUYFF STADION 16.000 TOESCHOUWERS

  HONGARIJE , HELEMAAL VOL / STIJF UITVERKOCHT

  Toeschouwers: 55,662

  HET LIED GAAT ALS VOLGT !!!

  SCHIJT AAN DE BUREN
  DAAR GAAT TIE NOG EEN KEER
  HET IS TOCH POKKEN WEER

  HEERLIJK TOCH ??

  WHAHAHAHAHAHA

  OOM ORBAN IS EEN KANJERTTTT

  Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @Bobzelf. Oom Orban maakt ook grove fouten. Een kardinale fout is zijn bouwcontracten met de Chinezen. Zij bouwen nu in Boedapest een grote universiteit en gebruiken uitsluitend hun eigen mensen. Zij zouden ook de hele handel en wandel op deze universiteit volledig in hun handen hebben. Men zijn contact met de Chinezen vergelijken met iemand die rouw rundvlees eet en hoeft zich niet te verbazen als hij lintworm krijgt. Aan de andere kant, zijn houding tegen de tsunami van Derde Wereldmigranten en ze hardhandig weren, is correct. Zo ook zijn wantrouwen tegenover de vaccines cateraars Pfeizer, Moderna, Astra-Zeneca enz.

   Like

   • bobzelf zegt:

    DE CHINEZEN ??
    JA U HEEFT GELIJK …
    MAAR CHINEZEN KOPEN ZELF EEN HUIS OOK IN GREECE HIER
    ZE OPENEN WINKELS OOK HIER IN GREECE
    ZE VRAGEN NOOIT OM EEN UITKERING
    EN VERKRACHTEN NIET MET 16 MAN UW DOCHTER ,
    OMDAT “”HET KOELTOER IEST “”
    MOGEN FAMILIE NA LATEN KOMEN, ,MAAR NIET GRATIS MET UITKERING

    DUS WEN ER MAAR AAN , ALS CHINEZEN . EURO 250.000
    INVESTEREN IN GREECE
    MAG HIJ ZIJN HELE FAMILIE MEENEMEN VOOR VOORLOPIG 5 JAAR ZONDER VISUM

    DUS NOGMAAL WEN ER MAAR AAN, DIT GEBEURD IN GREECE OOK

    IN UW VRESELIJKE NEDERLAND, HEBBEN DE CHINEZEN DE SNACKBARS OOK AL OVERGENOMEN EN WERKEN KEIHARD

    MIJ GING HET EVEN OVER ,, DE REGELS IN NEDERLIGSTAN , EN DAT ORBAN ROEPT

    TOERLEDOKIE , STEEKDE MOORD MAAR !!

    HUGGIE

    OMEBOBZELLUF ,DUS HOUDT DE GRENZEN WAGENWIJD OPEN !!!

    Like

 4. Bob zegt:

  De EU heeft zijn burgers tot slaaf gemaakt.

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @Bobzelf. Het gaat niet om de Chinezen die hier in Nederland wonen- of elders in Europa. Daar valt weinig tot niets negatiefs over te zeggen. De Nederlandse Chinezen wonen hier al vanaf de jaren ’30, anderen kwamen uit Indonesië of uit Suriname. Ze hebben niets met de huidige Chinese bewind. Het gaat hier over Chinesen die hangen de regering van Xi Jinping.

   Like

 5. ronjaspers zegt:

  De E.U. komt rechtstreeks uit de nazi agenda,hitler wilde van alle grenzen af binnen europa.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s