Aan Richard de Mos

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste Richard,

Ik neem aan dat de champagne in Huize De Mos al een paar dagen tegen het plafond spuit. Want het kan toch niet anders of het Openbaar Ministerie heeft besloten om de strafzaak tegen jou te seponeren? Nu duidelijk is dat jij in vergelijking met de ‘fondsenwervers’ van het CDA (en de VVD, en D66) maar een kleine krabbelaar bent, lijkt me dat in een land dat zichzelf ziet als een keurig nette rechtsstaat de enige weg.

En ik neem aan dat je advocaat Peter Plasman de onderhandelingen over een vergoeding voor de materiële en immateriële schade die je geleden hebt nadat ze je ruim anderhalf jaar ten onrechte hebben weggezet als een crimineel binnenkort opent?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Aan Richard de Mos

 1. ronjaspers zegt:

  Ik ben blij dat in dit artikel de (nazi) bilderberg groep vernoemd wordt.Het WEF = de (nazi) bilderberg groep,alle leden zoals,rutte,kaag schwab,maxima W.A. zijn bilderbergers

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Hoe Richard de Mos in Den Haag behandeld is dat is hemeltergend, direct na de inval door de politie werd de coalitie waar hij deel van uit maakte opgeblazen.
  Normaliter is iemand onschuldig tot het tegendeel bewezen is maar dat schijnt niet op te gaan als je een succesvol politicus bent.
  En succesvol was (en is) hij.
  Hij is razend populair, hij gaat wijken in, praat met mensen, en daar waar hij kan lost hij dingen op, ombudsmanpolitiek noemt men dat heerlijk denigrerend maar dat is precies waar het de anderen aan mankeert.
  Iedereen weet dat ik vanaf dag één altijd PVV heb gestemd, maar sinds een paar jaar is dat alleen landelijk, gemeentelijk krijgt hij mijn stem want in tegenstelling van de PVV in Den Haag kreeg hij wel dingen voor elkaar.
  En nu twee en een half jaar later is hij nog altijd niet in staat van beschuldiging gesteld, met andere woorden het OM heeft niks niemendal aan bewijzen kunnen vinden.

  Like

 3. Verwardeman zegt:

  @Tijl Uylenspiegel
  Beste Tijl, niet half Nl is lid , MAARŔRRRRRR
  het zou voor een intelligent man als u zeker niet
  misstaan u eens te verdiepen in Bilderberg en hun
  conferenties , en dan vooral alle GASTEN die door
  hen worden uitgenodigd !
  In 2016 nog : Aboutaleb en Dijksma…………
  naast natuurlijk onze koning en Rutte .
  In dit geval heeft Ronjaspers zijn huiswerk toch echt
  veel beter gedaan .
  Veel succes bij uw ontdekkingsreis , riemen vast !!!!

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Verwardeman.Normaal gesproken reageer ik nooit zo op een persoon maar die trol vraagt er om.Ik waarschuw mensen al 12 jaar voor wat er nu gaande is dat ze wereldwijd 90 % van de mensheid willen uitmoorden.Tevens steek ik ook mijn nek uit om mensen te waarschuwen,ik hoef geen bedankjes of dat mensen mijn kont kussen.Bedankt voor u bijval.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s