Snabba cash met dubbele kosten

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Ik discrimineer NOOIT op ras of kleur, maar heb wel degelijk een mening als het een bepaalde mentaliteit of bepaald gedrag betreft. Ik zie in eerste instantie namelijk gewoon een ander mens en dan doet kleur of ras er niet toe …alhoewel ik als blanke Nederlander persoonlijk wel een positieve voorkeur heb voor de Molukse gemeenschap. Ik vind diversiteit tot op een bepaalde hoogte prima, maar als bepaalde bevolkingsgroepen met een 1411 jaar achtergebleven, uitermate overheersende ‘religie’ en de daarin vertegenwoordigde HAAT jegens Israël en het Westen me aan alle kanten door de strot geduwd worden, kom ik wel degelijk in verweer. Het toenemende gejank van de minaretten stoort me bijvoorbeeld mateloos. Hebben ze daar geen app voor…? Sodemieter een eind op met die achterlijke achtergebleven Midden-Oosterse bullshit!

Zo zijn moslims óók weer eens een keer ‘beledigd’ (wanneer NIET?!) als onze vrouwen en meisjes zich zomers en luchtig kleden… Dan moeten we respect hebben voor de ramadan… Sodemieter op met uw ramadan en leg uzelf een ramadan-lockdown op als u niet tegen de westerse waarden en vrijheden kunt! Of beter nog; wat doet u hier eigenlijk nog? Sodemieter op naar waar u (al dan niet van oorsprong) vandaan komt en/of waar het al was/is zoals u dat wenst! Dit is het (nòg enigszins…) vrije Westen en Ú past u maar aan aan òns! NIET ANDERSOM! Dat is niet anders dan men van òns in úw ‘thuisland’ zou verwachten! Oprotten met die ronduit debiele, maar vooral bedoeld als de islamisering doordrammende ‘beledigdheid’!

Uiteraard zijn er jonge mensen van allochtone komaf die keurig en/of neutraal zijn opgevoed, naar eer en geweten hun werk doen en in de omgang uitermate correct zijn. Over die helaas (!) kleine groep heb ik het ook niet. Ik heb het over de lamstralen die afspraken nooit nakomen, die zonder blikken of blozen liegen en bedriegen en het werk uit pure onkunde of lamlendigheid maar half doen. Of nog erger, “uit naam van hun ‘god’ zeggen te spreken en handelen” of – de overtreffende trap in smerigheid – voor geld schrijven en na-papegaaien wat hun Groen-Fascistische ‘leiders’ hen opdragen maar intussen de mantra ‘Ich habe es nicht gewußt’ al vast aan het instuderen zijn.

Tweezijdig

Als u bijvoorbeeld overstapt naar een andere tv- en netwerkaanbieder of INEENS ‘gratis’ glaskabel krijgt, komt er negen van de tien keer een ‘goedkoop’ ingehuurde jonge man/ploeg ZZPer(s) ‘met migratieachtergrond’ om de bekabeling en uw tv aan te sluiten. Als u daarna belt over een slecht werkende aansluiting moet u telkens hetzelfde autistische riedeltje/testje uitvoeren, maar gebeurt er verder niets. Mocht u echter aanhoudend zijn in uw klachten, dan worden de voorrijd- en herstelkosten voor úw eigen rekening opgelost. Tot uw grote verbazing komt er dan een ingehuurde ZZP´er van autochtone (!) komaf, die maar liefst twee uur bezig is om de haastig in elkaar gerommelde aansluiting van de vorige ‘monteur’ te herstellen, waarna alles ineens wèl perfect blijkt te werken… en zo werkt het helaas overal bij. Wordt de straat opgebroken en weer dicht gelegd door een goedkoop ingehuurd ploegje ZZP´ers ‘met migratieachtergrond’, dan kunt u er de donder op zeggen dat een half jaar nadien een ingehuurd groepje ZZP´ers van autochtone komaf het aan alle kanten ingezakte en vervallen trottoir weer moet komen herstellen. Hoezo goedkoop… en hoezo uiteindelijk tòch weer dubbele kosten?

Enerzijds ligt dit uiteraard aan de absurde werkdruk en tijdschema’s die bedrijven tegenwoordig hanteren, waarin men gewoon geen fatsoenlijk werk af KÀN leveren! Anderzijds ligt dit aan de mentaliteit van de helaas over het algemeen tòch jonge mannen met een migratieachtergrond die middels snel/half werk snabba cash – zoals ze dat zelf onderling zeggen – willen ‘verdienen’. En zo betaalt ú (of uw gemeente vanuit úw belastinggeld!) TWEE keer voor dezelfde ‘service’. Althans, een kennis van mij wel, want het telefoniebedrijf voelde zich, naar ‘goed voorbeeld’ van onze regerings’leiders’ (in onder andere de toeslagenaffaire, maar de belastingdienst in het algemeen), NIET aansprakelijk voor de extra gemaakte kosten die hij door hùn goedkoop ingehuurde ‘monteur’ heeft moeten maken.

Momenteel is er veel gezever over het energieverbruik van airco’s die de mensen kopen om het in huis nog een beetje dragelijk te houden. Vroeger, en ik spreek uit een zeer ruime ervaring, was dit met de hittegolven van toen overigens exact hetzelfde ‘probleem’, maar was de luxe van airco’s er nog niet. Tegenwoordig liggen hittegolven echter aan de ‘opwarming van de aarde’ en ‘de klimaatverandering’ die dat teweeg zou brengen. Het zoveelste NIET grijpbare of aantoonbare ‘excuus’ voor de OLIEDOMME (!) linkse klimaatactivisten om straks lockdowns wegens het klimaat te eisen… De waarheid echter is dat klimaat (!) een honderden jaren lange procedure is en het dagelijkse of jaarlijkse weerbericht èn de dagelijkse doom-voorspellingen voor over tien of twintig jaar (!) NIETS met klimaat te maken hebben. Het enige klimaat dat die behelzen is het in stand gehouden van het ANGSTklimaat!

Wat echter WÈL wetenschappelijk is aangetoond, is dat de magnetische Noordpool naar het oosten verschuift. Dat heeft niet alleen gevolgen voor uw navigatie in de auto of op uw mobiele telefoon, maar dat verklaart tevens de dooi van het ijs op Groenland (waar een hoop ach-en wee over is) èn de ijs-AANGROEI aan de oostelijke kant van de Noordpool (waar u NOOIT! iemand over hoort). Dat heeft derhalve te maken met dat de Aarde iets aan het KANTELEN is zoals dat in de historie al EERDER is gebeurd met als volkomen logisch gevolg (!) een klimaatverschuiving! Daar kan de mens met zijn slechts VIER procent (!) CO² bijdrage aan uitstoot derhalve NIETS aan doen! Al het geld dat ‘we’ nu derhalve over de balk smijten wegens de ‘klimaatverandering’ is letterlijk en figuurlijk weggegooid geld!

Waar de mens wèl iets aan kan doen (!); ondanks het schrijnende tekort aan woningen, waar ‘statushouders’ als eerste aanspraak op maken, zijn de mensenhandel en de roze gebrilde Gutmensch acties om tòch alsmaar ‘vluchtelingen’ naar binnen te blijven loodsen. Waar moeten we in vredesnaam met al die mensen naartoe als onze eigen kinderen al tot hun veertigste bij de ouders moeten blijven wonen?! Er ZIJN en KOMEN niet genoeg huizen, dus STOP die massa-immigratie! Wat moeten we hier met al die mensen?

Domme mensen herkent u in deze warme dagen overigens als ze, hoe warm het ook is, overdag alles ‘lekker’ tegen elkaar open zetten. Ofwel; u trekt de warmte van buiten naar het koelere binnen (!) en met een inmiddels goed geïsoleerd huis heeft u die warmte dan nog niet zomaar weer buiten. Dat heeft ondanks de al ‘jarenlange klimaatverandering’ echter nog steeds niet geleid tot het bouwen of aanpassen van huizen. Voornamelijk omdat alles heden ten dage zo snabba/SNEL en GOEDKOOP mogelijk moet en omdat men – vooral de op school met ‘doom-klimaat’ gehersenspoelde jongeren tussen 18 en 35 jaar – meent het allemaal BETER te weten dan de oudere, meer (levens)ervaren medemens. Ook vindt men in het boreale Europa klaarblijkelijk dat ze ALLES BETER WETEN dan in het zuidelijke deel van Europa. Toch zou ik willen adviseren om qua bouw en warmtebeheersing eens te kijken naar JUIST die al eeuwen lange ervaringsdeskundigen in zuidelijke Europese landen als bijvoorbeeld Spanje, Italië of Griekenland. Waarom denkt ú bijvoorbeeld dat alle huizen daar gebouwd zijn met DIKKE stenen muren en KLEINE ramen? En waarom denkt ú dat alle woningen daar aan de BUITENkant WIT zijn geschilderd? En waarom denkt u dat men daar overdag alles DICHT houdt en pas ‘s avonds en ‘s nachts open zet…?

Snabba Cash

Over snabba cash gesproken; ik sprak deze week een jong meisje in het Rembrandtpark, dat onlangs achter de kassa was overvallen door – echt héél uitzonderlijk… – een stel met pistolen gewapende huftertjes (12 tot 15 jaar)  met ‘een Noord-Afrikaanse migratieachtergrond’… Het meisje in kwestie is voor de rest van haar leven beschadigd en voelt zich nergens meer veilig, maar deze huftertjes komen er uiteraard gemakkelijk mee weg. Sterker nog: terwijl de ouders van de overvallertjes telkenmale in de winkel komen vertellen “dat hun zoontje het zó erg vindt wat hij gedaan heeft en er nog steeds slecht van slaapt”, komen diezelfde huftertjes, van alle andere in bedrijf zijnde kassa’s, uitgerekend TELKENS bij HAAR om iets af te rekenen en hangt ditzelfde tuig rond sluitingstijd steevast rond bij de betreffende buurtsuper om haar te intimideren, omdat ze aangifte heeft gedaan… Fijne ouders, die migratieachtergrond-ouders!

Door:
Drs. E. N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Snabba cash met dubbele kosten

 1. Sinyo zegt:

  Een beklemmend relaas.
  Beperk me tot de eerste alinea en de mo’s.
  alhoewel ik als blanke Nederlander persoonlijk wel een positieve voorkeur heb voor de Molukse gemeenschap.
  Hoe zit het dan met de Indische gemeenschap? Die zijn geofferd aan de opbouw van Nederland. Dan is er nog het onopgeloste probleem van de Backpay. Dan is er nog die tendentieuze berichtgeving op de dekolonisatie van Reybrouck en de film de Oost als een historische aanfluiting (van die regisseur zegt de eerste lettergreep van zijn achternaam al genoeg over de man zelf)
  Ik heb het al meerdere keren geventileerd dat de “vredelievende hardwerkende” moslims in hun geloof gevangen zitten. Daarom zullen zij bij agressie “hunner” geloofsgenoten dan ook nooit de vredelievende kant kunnen verdedigen, omdat dat als verraad aan dat geloof wordt beschouwd. Dan volgt er – in naam van “. ” een koprol, maar dan niet zo een tijdens een gymnastiekles.

  Like

 2. immigratie kostte hooguit 100 miljard euro (1995-2020)

  Geliked door 1 persoon

 3. Jackholland zegt:

  Conclusie volgens mij: getint en donker getint volk afkomstig uit gebieden rond de evenaar en vergiftigd met islam is In onze westerse ogen Voor 90% KUT volk. Waarje niets aan had hebt en ooit zult hebben . Het zijn alleen maar kostenposten. En dan dat gelul van de regeringLijders! Die zo dankbaar zijn voor de marokkaanse en en turkse ondernemers . Hebben ze zich ooit wel een afgevraagd hoeveel belasting deze mosselondernemers betalen? Ik weet het al om en nabij 0 Ga eens een dagje nr rotterdam kijk om 8 uur in de maastunnel wat er voor achter u naast u in de file staat 80% witgetint. Doe ditzelfde om 1300 uur dan is 90 % donker getint het islamitisch geteisem is dan wakker en gaat hun uitkeringsgeld en groene bijverdiensten spenderen. Ik voorspel binnen nu en 10 jr dat alle grote steden zwaar verpauperd zullen zijn dankzij de klaplopersmentaliteit van ons getint en gebitakt geimporteerd gajes. (De goeden uitgezonderdmax10%) en nogmaals het ligt niet aan hun kleur het is de genetisch bepaalde klaplopersmentaiteit .

  Geliked door 5 people

 4. fredjohan zegt:

  Vele honderden millennia lang hebben zich overal op de aardkloot culturen ontwikkeld, die zich onafhankelijk van elkaar ontwikkelden. Ze kenmerken zich door grote verschillen in kennis, kunde, leefstijl, normen en gedrag. Alles ging goed zolang ze gescheiden van elkaar leefden. Het globalisme dicteert echter dat alle culturen gelijkwaardig zijn en met elkaar gemengd moeten worden. Dan pas wordt iedereen gelukkig en tevreden. Het resultaat van deze misvatting beginnen we een beetje te zien, maar het eindigt met collectieve moord en doodslag.

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Chapeau Drs. E. N. Schilder. Maar de landverraders in Den Haag negeren dit allemaal, hoewel dit kinderlijk éénvoudig opgelost zou kunnen worden.

  Geliked door 1 persoon

 6. Verwardeman zegt:

  Terug naar de zandbak met dat spul , scheelt huizen
  en uitkeringen en criminaliteit , en hoeven we straks
  niet voor allah te buigen .
  GEERT , THIERRY , Genoeg gesproken , tijd voor actie !

  Like

 7. Republikein zegt:

  Niet dat er iets is veranderd.

  Like

 8. Bas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s