WHO: Geen alcohol meer voor vrouwen

(Door: “@struikrover”)

Alleen nog fris voor de vrouwmensen

Vrouwen, stop eens met wijntjes, mojito’s en baco’s wegtikken! Snappen jullie niet dat jullie niets meer zijn dan wandelende baarmoeders die elk moment zwanger kunnen worden en zich daar naar dienen te gedragen? Nee? Nou, zo ziet de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO voor vrienden) jullie wel. In dit actieplan (pdf) tegen deze verduivelde plezierdranken stelt de WHO een aantal maatregelen voor om het misbruik van alcohol tegen te gaan en daar staat letterlijk dat de preventie van alcoholgebruik onder “women of childbearing age” meer aandacht moet krijgen. Oftewel: alle vrouwen tussen de 12 en 51 jaar oud moeten van de alcohol afblijven

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op WHO: Geen alcohol meer voor vrouwen

 1. Yvonne zegt:

  Dat is mooi ik Ben 50 plus, zuipen maar
  1 probleempje ik hou niet van alcohol dat is dan weer jammer ik moet er toch maar eens mee beginnen

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Ik stel voor geen alcohol meer voor politici en elitaire machtswellustelingen. De hersencellen van heel veel politici en elitaire machtswellusteling is na al het zuipen en het feesten uiteraard op kosten van de belastingbetalers al teveel aangetast.

  Geliked door 4 people

 3. Claudia Millenaar zegt:

  Ah, de eerste stap…

  De volgende is, dat het helemaal verboden wordt. Ja, we gaan h e l e m a a l de goede kant op…

  Geliked door 1 persoon

 4. Verwardeman zegt:

  Is de WHO een islamitische organisatie ?
  Bemoei je met je eigen zaken , ETTERBAKKEN !

  Geliked door 3 people

 5. htskday zegt:

  Men “mag” tegenwoordig bijna niets meer.
  Wat “mag” er nu nog wel?

  De 10 niet verboden:

  U mag:

  Slapen
  Water drinken
  Pissen
  Schijten
  Werken
  Betalen
  Gehoorzamen
  Je kop houden
  Ademhalen
  Prikjes halen

  * Dit alles binnen wettelijk vastgestelde normen/hoeveelheden.

  mozes rutje

  Geliked door 1 persoon

  • Helena zegt:

   htskday, nou puntje 9 van het lijstje: Ademhalen = met restricties! Alleen nog achter een muilkorf! Die versoepelingetjes die er aan komen, zoals het frisse lucht inademen, zullen wel van korte duur zijn, ze prikken zich een ongeluk maar nòg steeds is de groepsimmuniteit niet bereikt. Ze sturen zelfs prik-busjes de achterstandswijken in waar de mensen laaggeletterd zijn, ik denk eerder dat ze zich van de domme houden, wij weten welke wijken dat zijn, die laten zich die troep niet inspuiten dat doen ze maar bij de kufars! En na de jongeren komen de babie-tjes aan de beurt , kan het nog gekker? Ja dus! Die schijnen ineens massaal het RS virus opgelopen te hebben, de ziekenhuizen liggen vol! Het virus is een paar maanden te vroeg! De meeste kleintjes kunnen (gelukkig) worden geholpen door het neusje met een zoutoplossing te spoelen, maar: je kunt natuurlijk niet voorzichtig genoeg zijn want stel je toch eens voor dat ze (ook met milde klachten) opa en oma gaan besmetten? Dus hoppa ram die prik er maar in de makke schapen trappen overal in en zijn zelfs in staat het leven van hun kind ervoor op te offeren, want dan heb je toch lekker gedeugd!

   Like

  • Blaffertje zegt:

   Je vergeet nog 1 ding htskday.
   Fokken op commando, zodat er straks genoeg slaafjes zijn om voor onze Zwartjes te werken en ze van geld te voorzien, want zij worden moe van werken, dat moeten wij doen.

   Like

   • htskday zegt:

    @Blaffertje,

    Ja, dat zou je denken..
    Maar vergeet niet dat we met een depopulatie vaccin te maken hebben.
    En als je er op korte termijn niet aan doodgaat wordt je er wel onvruchtbaar van.
    En zo te zien hebben de blanken (westerse wereld) in dit geval voorrang.
    Is geen grapje, en klinkt hard, maar is wel zo..

    “”Als we goed werk leveren op het gebied van vaccins, gezondheid en voortplanting, kunnen we de wereldbevolking met 10-15% verminderen.””

    Bill Gates

    Geliked door 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  Een wijntje ‘s-avonds met man of vriend is fout. Een experimenteel vaccin waarvan de spike eiwitten meteen vol op de organen en vooral baarmoeder en eierstokken in gaan is oké. Je moet weten waar je prioriteiten liggen.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   guusvelraeds Ik zou zeggen proost ik drink wel een wijntje mee en distantieer mij van al dat smerige gif dat door de elitaire macht wordt opgedrongen. Niet normaal dat in landen al beloningen worden uitgeloofd als men maar het voorgeschreven gif laat injecteren. Nimmer in de geschiedenis meegemaakt maar het heeft uiteraard een reden. Ik zou maar zeggen goedgelovige onderdanige gehersenspoelde schapen kun je alles wijsmaken als het er dagelijks maar ingepompt wordt door o.a. propaganda’s etc. want als dat niet gebeurt zijn de meeste zo dom dat zij misschien vergeten nog een prikje te halen. Nogmaals proost en ik ben er van overtuigd dat dat wijntje heel wat minder schade toebrengt dan dat voorgeschreven gif.

   Geliked door 1 persoon

   • guusvelraeds zegt:

    Luister en kijk naar deze video van Michael Yeadon ex CEO van Pfizer. Het is een video in het Engels maar in het Duits nagesproken. Het is dus voor iedereen goed verstaanbaar.
    Yeadon zegt dat het nu of nooit is om nog iets te doen aan de situatie waar we nu inzitten.

    -Hij legt uit hoe de leugen van de pandemie in elkaar zit.
    -Hij legt uit dat het vaccin geen vaccin is en een opstap naar een gecontroleerde samenleving. Totale controle in beweging en gedrag maar ook controle op de omvang van de wereldpopulatie. Uitdunning.
    -Hij legt uit dat het vaccin de eindbestemming heeft van decimeren van de wereldbevolking.
    -Hij legt uit dat Lockdowns controle middelen zijn die niets met gezondheidszorg te maken hebben.
    -Hij legt uit dat mondkapjes en de 1,5 meter hetzelfde doel dienen en gedrags experimenten zijn voor het nieuwe normaal.
    -Hij legt uit hoe de censuur werkt en de massa media die het leugen verhaal van een pandemie uur na uur de huiskamer inbeuken.
    -Hij legt uit waarom verzet belangrijk is voor je eigen toekomst, de toekomst van je kinderen en kleinkinderen.
    -Hij legt uit dat je het verhaal van de leugen van de pandemie moet verspreiden onder je bekenden vrienden en familie.

    Stop met je te laten testen want door je te laten testen hou je de leugen in stand met frauduleuze test gegevens
    Stop met het dragen van mondmaskers.
    Stop met de anderhalve meter.
    Stop met het verbod op samenkomen in grotere groepen.

    Als we dat met zijn allen doen kunnen we de leugen doorbreken en heeft de ons bedriegende overheid niets meer in handen.

    MAAR HET ALLERBELANGRIJKSTE NEEM NOOIT HET VACCIN. HET VACCIN IS NIET NODIG. ER IS GEEN MEDISCHE NOODZAAK VOOR HET VACCIN. HET VACCIN GRIJPT DE GEZONDHEID VAN JE LICHAAM AAN EN HET ZIJN DE VACCIN UPDATES DIE ZORG GAAN DRAGEN VOOR HET UITDUNNEN VAN DE WERELDBEVOLKING. HET UITDUNNEN VAN DE WERELDBEVOLKING IS HUN EINDDOEL.

    https://cdn.lbryplayer.xyz/api/v4/streams/free/Michael-Yeadon-Pfizer-Deutsch/a0a95f9aab64fb0262bd86bb8457f2ffbbdd8666/1aadc2

    Like

 7. Blaffertje zegt:

  Geen alcohol meer voor vrouwen???
  Flikker op.
  Dat maak ik zelf uit en niet dat stelletje bedriegers.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Als wij luisteren (gehoorzamen) naar wat de WHO ons ‘voorschrijft’, dan zal dit pas het begin zijn van een lange lijst met beperkingen die stapsgewijs zal worden ingevoerd, en welke lijst nooit meer ongedaan gemaakt wordt.
  Tenzij ‘wij’ een einde maken aan die verschrikkelijke WHO, waar niemand ooit om heeft gevraagd.

  Dat laatste lijkt mij dringend noodzakelijk.

  Geliked door 3 people

 9. Julia zegt:

  Dit is de voorbode voor een algeheel alcohol verbod. Niet voor niets gaan per 1 juli a.s. het verbod op aanbiedingen van alcohol in dit moet onbetaalbaar worden en hiermee worden verbannen. Puur omdat het niet meer in deze tijd past omdat voormalig Nederland zich langzaamaan omvormt tot een islamitische staat en de wil van Allah de hoofdrol speelt. Nu weer gezeik van scholen over de kleding van meisjes omdat daar zogenoemd docenten last van kunnen hebben. https://www.ad.nl/binnenland/school-ziet-liever-geen-blote-kleding-docenten-kunnen-last-hebben-van-meisje-met-diep-decollete~a123f4bc/ Wat een misleidende onzin nee de ware reden is dat scholen overspoeld worden door nazaten van de moslims. De tijd zal niet lang meer duren dat mondmuilen afgeschaft zijn maar hoofddoekjes in openbare gelegenheden en ov worden verplicht. Ook een feit is de discussie rondom de gouden koets waar zelfs een terroristische organisatie BLM een organisatie vol racisten die blanke haten en onze cultuur en geschiedenis de das om willen doen medezeggenschap in hebben. De Nederlanders mogen zich blauw betalen om de totstandkoming van de islamisering van voormalig Nederland te bekostigen, zich verplicht te laten prikken (inmiddels zijn er al 82 miljoen mensen op de vlucht) die straks zonder meer de Europese grenzen in grote getale binnen zullen stormen zonder prikjes en worden gefaciliteerd door de ziekelijke linkse overheden die samen met al haar aanhangers deze totstandkoming hebben gerealiseerd en de toekomst van eigen kinderen in gevaar hebben gebracht alsmede eigen ras, eigen volk en eigen land hebben verraden. We moeten de feiten onder ogen zien en kunnen hier niet meer omheen puur door lafheid en geen enkel verzet. Triest dat een eens zo mooi land ten onder is gegaan mede door hoofdzakelijk een groot deel gehersenspoeld laf links volk en vooral de linkse rotte appels binnen o.a. onze politiek.

  Like

 10. Bob zegt:

  Alcohol tast de hersens aan.
  De zuiplappen bij de WHO, de EU en de
  regeringen hebben blijkbaar het delirium
  door andere hun kwalen te laten uitvoeren.

  Like

 11. Julia zegt:

  Breaking news We zijn er nog niet de volgende stap staat al in de planning geen bitterballen of frituursnacks meer https://www.nu.nl/economie/6140262/nederlanders-weer-massaal-aan-de-bitterbal-sinds-start-van-ek.html

  Like

  • Cathja zegt:

   Kroketten en bitterballen kunnen we ook zelf maken, @Julia. Recepten genoeg. We laten ons niet in alles de wet voorschrijven. Hoe meer men ons afknijpt, hoe vindingrijker we worden. Door alle kant en klaar artikelen zijn we wat gemakzuchtig geworden. We hoeven echt niet naar de snackbar om bitterballen te halen hoor.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s