CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op CARTOON

 1. Julia zegt:

  De angst onder “ gevaccineerden” voor niet ingespoten mensen is enorm…..vooral ouderen zijn als de dood voor mensen zonder spuitje terwijl ze zelf vaak al een tweede prik zijn gaan halen….waarom zijn ze bang?
  Het uitsluiten is al begonnen, nog niet echt merkbaar maar de dwang om je te laten inspuiten word algemener. Enkel en alleen als het niet mogen reizen zonder een inspuiting of jezelf blauw betalen voor een test die eigenlijk ongeschikt is…..dit is nog maar de zachte dwang….en direct al rechteloos gemaakt worden…..en al die regelmakers weten dat ze mensen hun rechten schenden, dat ze de basis van vrijheid weghakken…..en de belofte dat men na het spuitje mag reizen is pure chantage….intimidatie, onrechtmatig selecteren. Dit is dictatuur, en het zal zover gaan dat niet ingespoten burger huisarrest zullen krijgen of onder dwang toch die spuit krijgen. In naam van de meerderheid.
  We leven in een slaven wereld waarin de kudde bepaald waar de vrijdenkenden heen mogen…..
  ….van mij mag de wereld naar 500 miljoen zielen, en als de spuit gif heeft of onvruchtbaar maakt of erger dan is dat prima, want als de slaven bepalen waar het met vrijheid heen mag, dan is het einde bereikt. Stomme achterlijke mensjes genoeg, dus snel doorspuiten en we worden verlost van VVDers, Groen linkse honden en hypocriete CDAers…pedofiele PVDAers etc….
  Dus spuiten die bevolking met turbo snelheid, maar ga mijn deur voorbij want slechts de dood wacht erachter. Ik bepaal zelf en wie mij dwangmatig iets wil opleggen is rijp voor de schroothoop.
  Als mijn leven niet mijn bezit is zal het ook niet dat van een ander zijn.
  Laten we ons bezinnen en voorbereiden op de dood, zowel de onze als die van onze dwingelanden.

  Heb deze reactie uit een andere bron maar omschreven zoals de realiteit is geen woord om gelogen. We spreken elkaar weer in de herfst.

  Geliked door 2 people

 2. Yvonne zegt:

  Dat zeg ik ook tegen mensen in mijn omgeving nu ons vrijheid geven en augustus/september begint het Corona circus weer, avondklok ,afstand houden enz ik liep net in de supermarkt en was door de hitte mijn mondkapje vergeten op te doen, niemand zei er iets van ,2 maanden vrijheid wat een feest morgen koop ik bier ik ga beginnen met drinken op mijn reactie dat vrouwen beter niet kunnen drinken, amehoela !!

  Like

 3. Julia zegt:

  Ik bedank maar even om te reizen met een vliegtuig. Allereerst hebben die al te lang aan de grond gestaan en wordt op onderhoud zwaar bezuinigd nu nog gevaccineerde piloten https://www.ninefornews.nl/4-piloten-british-airways-in-korte-tijd-overleden-is-er-een-link-met-de-prik/ Dan nog de opgelegde dictatuur zoals gevaccineerd te zijn met dit gif en verstikkende mondkapjes. Dit is geen vakantie maar het leven in de waagschaal stellen niet dat ik een angstig persoon ben maar je kunt het gevaar ook opzoeken. Fijne vakantie.

  Like

 4. hannah zegt:

  cojona = shit, dus alle shit gaat met vakantie …….

  Like

 5. Bob zegt:

  Lock down=islolatie cel.
  Na het luchten komt een nog strenger
  regiem. Bereid je maar vast voor.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s