Zuid-Afrika: “Als de vervolgden blank zijn, dan doen de links-liberalen de ogen dicht”

(Door: Álvaro Peñas – Vertaling: E.J. Bron)

Eind vorige maand reisde de Europarlementariër uit Estland Jaak Madison van de EKRE (Estse Conservatieve Volkspartij, die behoort tot de fractie “Identiteit & Democratie”/ID) en lid van de commissie voor buitenlandse aangelegenheden van het Europees Parlement met een delegatie van zijn fractie naar Zuid-Afrika. Het doel van het bezoek was om de aandacht van het Europees Parlement en de wereld op de systematische misdaden tegen de Afrikanen, de blanke minderheid dus, in Zuid-Afrika te vestigen:

“Sinds het Afrikaans Nationaal Congres (ANC) in 1994 aan de macht kwam, wordt de Europese gemeenschap van het land, die uit vier miljoen mensen bestaat, met systematische vervolging geconfronteerd, met ontvoeringen van en moorden op farmers vanwege hun huidskleur en zelfs met aanvallen op blanken in de grote steden. Sinds het midden van de jaren-90 zijn er bijna een miljoen mensen gevlucht voor vervolging en racistisch geweld. Wat er in Zuid-Afrika gebeurt, is een zeer onaangenaam thema voor de links-liberalen, die in het Europees Parlement de toon aangeven en de ogen sluiten voor dit thema. Met hun woorden strijden ze voor de rechten van minderheden, maar een situatie waarin de vervolgde minderheid blanken zijn, past niet in het links-liberale wereldbeeld. Deze hele aangelegenheid is des te belangrijker, omdat de denkwijze ook al naar landen zoals Estland geëxporteerd wordt, namelijk dar racisme alleen tegen zwarten mogelijk is, maar niet tegen blanken. Het gewelddadige rassenconflict in Zuid-Afrika is een waarschuwing voor de hele wereld.”

Na zijn terugkeer van de reis publiceerde de Europarlementariër een artikel in de Estse taal over zijn indrukken van het Afrikaanse land na meerdere ontmoetingen met vertegenwoordigers van Afrikaanse Boeren en politici, evenals met EU-vertegenwoordigers in het land. Ik schreef aan Jaak Madison en verzocht om een Engels versie, die ik voor dit artikel heb vertaald:

In de laatste week van mei reisde een officiële missie van de fractie “Identiteit & Democratie” van het Europees Parlement naar Zuid-Afrika. Ik werd vergezeld door drie Italiaanse Europarlementariërs van de Lega, de plaatsvervangende secretaris-generaal van ID en mijn politieke adviseur. Gezien de grootte en de bijzonderheden van dit land is het moeilijk om binnen een week een overzicht te krijgen over alles en het is heel moeilijk om zeer diep in de materie te duiken. Desondanks kunnen er bepaalde conclusies getrokken worden. Zuid-Afrika was tot nu toe qua ontwikkeling en economie het meest succesvolle land op het Afrikaanse continent. Dat loopt nu echter ten einde en het land wordt een degraderend Derde Wereldland. De redenen daarvoor zijn vooral een volwaardig socialisme, dat veelmeer de dimensies van het communisme heeft aangenomen, en een systematisch racisme tegenover de blanke minderheid. Hier zijn enkele voorbeelden.

Wanneer u een blanke in Zuid-Afrika bent (in de regel een Afrikaans sprekende oorspronkelijk uit Europa afkomstige inwoner van Zuid-Afrika, d.w.z. een nakomeling van de Nederlanders die daar in de 17e eeuw naartoe zijn geëmigreerd, of een inwoner van Britse afstamming), is het veel moeilijker om op een universiteit te komen. U zult het veel moeilijker hebben om een baan in de publieke sector te krijgen. Als u een farmer bent (wat de Nederlandstalige Boeren historisch gezien altijd al waren), wordt u door de staat 43% belasting opgelegd, maar u bent voor uw eigen veiligheid verantwoordelijk, wanneer je bedenkt dat er gemiddeld iedere dag een aanval op een farm plaatsvindt en dat iedere week een van deze aanvallen in een brute moord (meestal de hele familie) eindigt. In het openbare taalgebruik is het gebruikelijk om op te roepen tot de vernietiging van de Boeren. Het is ook heel gebruikelijk dat zelfs veeweides door muren en prikkeldraad omringd zijn. Om maar helemaal te zwijgen van huizen met meerdere poorten en dubbele muren aan de buitenkant. Daarbij wordt het feit geïgnoreerd dat een land met een bevolking van 60 miljoen mensen door ongeveer 30.000 blanke farmers wordt gevoed, die ongeveer 85% van het totaal aantal farmers uitmaken.

Aan een tegenontwerp betreffende het verbod op vuurwapens ter zelfverdediging wordt op dit moment gewerkt. Nu is het toegestaan om een vuurwapen ter zelfverdediging te bezitten, maar dat dient ook verboden te worden, en als gevolg daarvan zul je niets hebben om je te verdedigen in een van de meeste criminele landen van de wereld. Maar achter deze bedoeling schuilt nog een andere: er wordt ook gewerkt aan een tegenontwerp dat de nationalisatie van volkseigendom op legale basis zou toestaan. Deze wet ging rond door de Europese media, en een naïeve journalist uit Estland schreef bijvoorbeeld dat men daarmee het land van de blanken zou kunnen afpakken. Maar in werkelijkheid willen ze veel verder gaan: in het wetsontwerp gaat het niet alleen om land, maar om eigendom in het algemeen, dat van de blanke minderheid afgenomen zou kunnen worden; dat zou een huis kunnen zijn, een woning, bankrekeningen of spaartegoeden, en allemaal zonder schadeloosstelling. Omdat er veel arme mensen zijn, die het zich niet kunnen permitteren om land te kopen, moet het met geweld van de blanken afgepakt en onder de arme zwarten verdeeld worden. Dit is in het verleden al gebeurd, en praktisch alle farms, die van Boeren overgegaan zijn op autochtone zwarten, werden verwoest. Het naburige Zimbabwe deed dit twintig jaar geleden ook op identieke wijze.

Toen ik met tientallen autochtonen over de situatie daar sprak, gaven ze allemaal toe dat ze constant in angst leven, omdat ze nooit weten wat de dag van morgen zal brengen: of hun farm aangevallen wordt of niet en of ze op de korte termijn überhaupt nog een farm zullen hebben. Vaak krijg je zicht op de lokale situatie wanneer je met taxichauffeurs praat. Ik heb de verantwoordelijken van “Uber”, die uitsluitend zwart zijn, herhaaldelijk gevraagd hoe de situatie is. Zij antwoordden dat deze vreselijk zou zijn. Ze brachten me bij dat ik niet naar veel plaatsen toe zou moeten gaan als ik wilde overleven of in het gunstigste geval niet ontvoerd wilde worden. Toen ik naar de reden vroeg, antwoordde een grote taxichauffeur dat “onze broeders heel lui zijn”. Dat geldt natuurlijk niet voor allemaal, maar voor velen. Deze hele situatie was voor steeds meer blanken aanleiding om het land te verlaten en naar Nieuw-Zeeland, Australië, de Verenigde Staten of Canada te vertrekken. Bovendien durft geen verstandig mens in het land te investeren, wat het toerisme steeds meer schade berokkent. Waarom op een plek investeren, waarop weldra al je eigendom door de regering in beslag genomen kan worden?

Vaak wordt gevraagd waarom deze blanke mensen niet gewoon vertrekken? De zwarten daar zeggen ook vaak: “Ga terug naar je vaderland naar Nederland”. Helaas ignoreert iedereen die dat zegt het feit dat de Boeren daar sinds 1652 leven. Toen de blanke Europeanen kwamen, waren er nog geen farms en een staat. Er is dus geen reden om tegen hen te zeggen dat ze “terug moeten gaan”. Waar moeten ze dan naartoe? Daar is hun vaderland. Bovendien wil niemand zijn vaderland zomaar verlaten en daarom proberen ze zich te verzetten tegen het stigma van de communistische en racistische regering. Ter vergelijking: Nog in de herfst van 1944 besloten duizenden Esten om niet te vluchten voor de communistische horror, omdat zij hun boerderijen niet wilden verlaten.

Een ander belangrijk aspect van Zuid-Afrika is de vervalsing van de geschiedenis. Wanneer er sprake is van concentratiekampen, wordt helaas nooit genoemd dat het eerste grote concentratiekamp ter wereld door de Britten in de Boerenoorlog van 1899-1902 werd opgericht en dat daarin minstens 26.000 mensen te gronde gingen, waarvan 23.000 kinderen en de rest meest vrouwen. In de huidige officiële geschiedenisopvatting komt dit onderwerp in de Zuid-Afrikaanse onderwijsleerplannen helemaal niet aan de orde, om maar te zwijgen van de rest van de wereld, waar slechts één enkel Europees land genoemd wordt als er sprake is van concentratiekampen.

Enkele mensen hebben gevraagd wat wij met de situatie in Zuid-Afrika te maken hebben. Vast en zeker hebben veel mensen in de westelijke landen, bijvoorbeeld in de jaren-60, gezegd: Wat hebben wij met Estland te maken en het feit dat Estland communistisch bezet is? Maar een veel belangrijkere reden is de ideologie die overal in de wereld heerst: we horen de hele tijd via de media hoe verschrikkelijk het antizwarte racisme in de VS om zich heen grijpt; Black Lives Matter kan rustig straten verwoesten en mensen doden, maar ze wordt nog steeds geprezen voor de “strijd tegen racisme”; in Europa kunnen migranten rustig hun extremistische ideologie verbreiden en de Europese culturele ruimte overnemen, en diegenen die zich daar tegen verzetten, worden voor racisten, islamofoben of vreemdelingenhaters uitgescholden. Maar als het tot een systematische uitroeiing van de blanke minderheid komt, zwijgt de rest van de wereld, omdat dit niet in het linkse wereldbeeld past, waarin alleen de blanke man schuldig is aan de incompetentie en domheid van het zwarte continent en alle andere problemen in de wereld. Als ik dus ook maar een paar mensen de ogen kan openen, dan wijs ik op de actuele situatie in Zuid-Afrika.

Het is een land met enorme mogelijkheden en bronnen, maar gecorrumpeerd door een incompetente en idiote regering. Het is mijn persoonlijke mening dat een burgeroorlog in dit land geen kwestie is van “of”, maar hoogstens van “wanneer”.

(Bron: elcorreodeespana.com)

Bron:
unser-mitteleuropa.com
Door: Álvaro Peñas

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Zuid-Afrika: “Als de vervolgden blank zijn, dan doen de links-liberalen de ogen dicht”

 1. Meine zegt:

  Mooi artikel, soms denk ik ook wat de oorzaak is en het draagvlak voor “socialisme”… En dan kom ik op het verschil in ras en opvoeding tussen blanken en zwarten. Hier even beperken tot de uitersten. Er is een heel duidelijk verschil, negers hebben een kortere draagtijd, en de kinderen groeien sneller en zijn sneller vruchtbaar. Caucasiers hebben 2 weken langere draagtijd, en de kinderen groeien trager. Dit is het resultaat van verschillende strategien, weinig kinderen, en er goed voor zorgen, of veel kinderen en er minder goed voor zorgen.

  Mensen die goed voor hun kinderen zorgen, hebben meer empathie. Helaas schiet dat soms ook door naar “mensen” die daar geen last van hebben. En daar wordt gretig misbruik van gemaakt.

  Geliked door 2 people

 2. karton zegt:

  Hoogste om de “Apartheid”-politiek weer in te voeren ! Maar ja , dat was niet zo best voor de negers want toen moesten ze werken om te kunnen eten/leven , en dát was héél verschrikkelijk voor die negers , volgens het linkse schorem dus……..wèg met die “Apartheid” in zuid Afrika , de macht aan de negers ! En zo geschiedde , feest voor links schorem ! Nu sterven veel negers de hongerdood , jammer hoor , maar ‘t was hun eigen gróte wens, aangewakkerd door links rapaille dat nú de bek dicht houdt. In hún zuid Afrika past het BLM niet.

  Geliked door 2 people

 3. Zó waar en het is ook zeker niet verbazend dat op de wereldlijst van criminele steden, Zuid Afrika aan de top staat… De links liberale media ZWIJGT. Ze noemen ook niet wat de resultaten zijn van links liberale steden hier in de USA. Maar liefst 52 staan op deze lijst: https://www.numbeo.com/crime/rankings.jsp
  Heb er mijn serie over ons werk in Zuid Afrika mee afgesloten: https://mariettesbacktobasics.blogspot.com/2018/01/south-africas-genocide-against-white.html

  Geliked door 2 people

 4. john van antwerpen zegt:

  Hierover zwijgt pantoffelheld Klaver en heks Kaag in alle toonaarden.
  Alleen witten kunnen in hun ogen racisten zijn. Helaas is de werkelijkheid anders.

  Geliked door 1 persoon

 5. Verwardeman zegt:

  Ach , en als dan alle blanke boeren verjaagd zijn ,
  mogen wij de portemonee weer trekken omdat
  ” kleine sjonnie en moena ” honger hebben en
  de ” mama’s ” ze niet kunnen voederen.
  Van mij krijgen ze dus geen cent !

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s