Tijdbom migratie: Steeds meer in Duitsland geboren “beschermingzoekers”

(Vertaling: E.J. Bron)

In Duitsland worden steeds meer kinderen van asielzoekers en migranten geboren – terwijl de autochtone bevolking langzamerhand verdrongen wordt en sterft. Vooral voor islamitische nakomelingen is rijkelijk gezorgd – en de globale zogenaamde vluchtbewegingen, zoals gisteren nog weer door de VN-vluchtelingenorganisatie in dramatische cijfers en woorden werd omkleed, zorgen voor nog meer ongebreidelde aanvoer in Duitsland.

Begrippen zoals “bevolkingsomwisseling”, “omvolking” of “transformatie” en “nieuwe vestiging” gelden als ontoelaatbaar of als samenzweringstheorieën zodra ze normatief en niet descriptief begrepen worden, dus in de zin van een vermeende “agenda”. Maar ook als die niet bestaat: die woorden beschrijven exact datgene wat er daadwerkelijk en onmiskenbaar, met wiskundige logica en steeds sneller, nu eenmaal gebeurt in dit land.

Zo kwamen er in Duitsland tussen 2015 tot 2019 per jaar gemiddeld 27.200 kinderen met de status van een “beschermingzoeker” ter wereld, zoals de “Zeit” schrijft – meer dan zesmaal zoveel als in de vijf jaren daarvoor. De door het Duitse Bureau voor de Statistiek donderdag gepubliceerde cijfers tonen prominent het “Merkelgast-effect”, de demografische effecten van de vluchtelingencrisis van zes jaar geleden, die een opwekkend tot uitermate stimulerend effect had op de internationale vluchtstromen.

Omdat het verblijfsrecht van buitenlandse kinderen, die in Duitsland geboren worden, in de eerste plaats van hun ouders afhangt, houdt de snelle stijging van “nieuwgeboren beschermingszoekers” ook direct verband met de verhoogde immigratie van zogenaamd meestal “jonge beschermingzoekers” in de jaren tussen 2014 en 2016: in deze periode is alleen al het aantal vrouwen van 15 tot 50 jaar onder de vluchtelingen en asielzoekers in Duitsland van 149.000 meer dan verdubbeld naar 324.000.

Nieuwe aanvoer voor de “party- en eventscene”

In totaal werden vanaf begin 2010 tot eind 2019 ongeveer 158.000 nieuwgeboren beschermingzoekers geregistreerd; de meesten met een Syrische nationaliteit (33%), Irakese (11%), Afghaanse (10%) of Nigeriaanse (6%) nationaliteit; bij nog eens 6% was de nationaliteit niet duidelijk. Eind 2019 stonden er in het centraal register buitenlanders in totaal ongeveer 1,8 miljoen beschermingzoekers in Duitsland geregistreerd, waaronder 497.000 minderjarigen; bijna 150.000 of 30% van de minderjarige beschermingzoekers werden in Duitsland geboren. Eind 2016 lag dit aantal nog bij 17%. Een signaal daarvoor hoe migratie Duitsland onherroepelijk “verandert”.

En omdat ondanks corona het “officiële” VN-aantal van de op dit moment wereldwijd “vluchtende” personen met 82,4 miljoen mensen (voor de negende keer achter elkaar een stijging) ongeveer hetzelfde aantal is als de Duitse bevolking, en de meesten van hen Duitsland als een van de landen van hun voorkeur noemen als doelland, is een extra acceleratie van de ontwikkeling gegarandeerd. Meer dan twee derde deel van de vluchtelingen in de wereld zijn, volgens de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”, afkomstig uit maar vijf landen: Syrië, Venezuela, Afghanistan, Zuid-Soedan en Myanmar. 42% van de verdrevenen waren volgens het bericht jonger dan 18 jaar.

En zelfs wanneer Duitsland zijn grenzen morgen zou dichtmetselen, dan zorgen de al in het land opgenomen migranten uit traditionalistische samenlevingen, met meestal extreem hoge geboortecijfers, voor een etnische vermenging, die in het gunstigste geval een nieuwe, gecreoliseerde gemengde bevolking zal creëren, in het ergste geval echter tot verdere segregatie en tot het verval van de Duitse samenleving in parallelmilieus en rivaliserende volksgroepen leidt.

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Tijdbom migratie: Steeds meer in Duitsland geboren “beschermingzoekers”

 1. koosv8 zegt:

  NAAR HUIS OF IN KAMPEN OPSLUITEN, TOT ZE WEER NAAR HUIS WILLEN, EN NEEM DIE GROENE IDIOTEN EN ANDER LINKS GESPUIS OOK MAAR MEE. DIE HEBBEN ALTIJD AL ONTZETTEND GOEDE IDEEËN HOE HET ALLAHMAAL ZOU MOETEN.

  Geliked door 3 people

 2. Jean zegt:

  Het open grenzen beleid brengt ons regelrecht richting afgrond.
  Er is maar één redding en dat is grenzen sluiten én overlast terugsturen naar afzender.

  Geliked door 2 people

 3. Republikein zegt:

  Geliked door 3 people

 4. scherpschutter1943 zegt:

  Tegang tot nl weiegeren en ze niet binnen laten. Gewoon retour afzender. Niet interessant of hun thuisland ze wel of niet terug wil hebben. Komen ze toch binnen dan opsluiten in vreemdelingenbewaring (kan nu nog steeds met de wet in de hand), net zolang tot ze op hun knieën smeken om het land uitgezet te worden. Tijdens de vreemdelingendetentie alle mensenrechten opschorten en een minimaal levensonderhoud toepassen.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Laat anders een nieuwe coronagolf huishouden onder dat migrantentuig want die hebben toch al geen grote weerstand daartegen!

   Like

 5. ronjaspers zegt:

  Het zijn hoofdzakelijk moslims die met miljoenen tegelijk europa binnen worden gehaald voor een oorlog tegen de europeanen.Moslims worden geleerd om niet moslims te haten en af te slachten.

  Geliked door 2 people

 6. vangie1206j zegt:

  Merkel en consorten zijn uit op een burgeroorlog.

  Geliked door 3 people

 7. Nel Meyer zegt:

  Al die deugmensen zijn medeschuldig ,dat het in Europa zo uit de hand gaat lopen , dat je over een tijdje geen baas meer bent in je eigen land. Dan is Allah de baas, maar dat hebben die malloten niet eens door .

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s