U als mens heeft rechten; eis ze op!

(Door: “Elise Nijmegen”)

De boeren moeten van Agenda 2030 van hun land af, want, zo is het idee, de Aarde moet gered worden van klimaatverandering en wij, de mensen, maar vooral de boeren, zijn slecht voor de verzonnen CO² klimaat-noodtoestand en de stikstofmaterie. De provincie  Zuid-Holland mag nu boeren onteigenen als het op andere manieren niet lukt om landbouwgrond om te zetten in natuur. Zuid-Holland moet onder meer 136 kilometer ecologische verbindingszone hebben aangelegd in 2027, waarvan nu 25 kilometer is gerealiseerd. Gedeputeerde Berend Potjer van GroenLinks, hoe kan het ook anders, zegt dat de doelen (SDG doelen van Agenda 2030) niet worden gehaald als op de oude manier wordt verder gegaan en is blij dat boeren nu gemakkelijker onteigend kunnen worden.
(nieuweoogst.nl)

Viktor Orbán, de premier van Hongarije, zegt dat globalisten, u weet wel mensen zoals Gates, Soros, Rutte, Kaag, Merkel en Macron, de destructie van Europa hebben gefaciliteerd. Al jaren waarschuwt hij voor de mosliminvasie in Europa en zegt dat moslim-immigranten legers op de deuren van Europa bonzen. De corona-virus-hoax heeft de immigrantenstroom niet beperkt, die ging gewoon door terwijl u afgeleid was.
(jihadwatch.org)

De mensen die verantwoordelijk zijn voor deze corona-hoax zijn dezelfde mensen die de valse “klimaat-noodtoestand” hebben uitgeroepen, en die bepalen wat u op televisie ziet, wat in alle waarschijnlijkheid ook weer lockdowns zal gaan opleveren om “de natuur te redden”. Grote multinationals en particuliere mondiale dictatoriale instituten zijn mijns inziens een oorlog tegen de mensheid begonnen, natuurlijk om de “aarde” te redden.
(articles.mercola.com)

Net als u dacht dat het niet gekker kon, kan het toch weer. De EU geeft mijns inziens niets om de gezondheid van de Europeanen, het gaat, zo blijkt, allemaal om geld en macht. Met een bloedtest, de zogenaamde serologische test, kan een laboratorium nagaan of je neutraliserende antistoffen hebt tegen “corona”. Bloedbank Sanquin doet dat onderzoek al sinds het begin van de uitgeroepen “epidemie”.

In Israël kun je het serologische testcertificaat uploaden naar het ministerie van Volksgezondheid en dan krijg je je corona-pas. Maar volgens de EU, met ongekozen narcistische politici, is iemand met antistoffen uitsluitend iemand van wie in het afgelopen halfjaar een positieve PCR-test geregistreerd staat. Bewijzen dat je corona hebt gehad door middel van een serologische test is niet toegestaan. Heel bijzonder nietwaar? De reden dat je van de EU niet mag bewijzen dat je antistoffen hebt, is dat zij beweren dat serologische tests niet betrouwbaar genoeg zouden zijn. Een farce, want Israël doet het en de Amerikaanse FDA heeft maar liefst 81 serologische tests goedgekeurd, wat bewijst dat ze werken.
(fvd.nl)

Onderstaand bericht is nogal vreemd, maar toch interessant om te weten, dacht ik. Bluetooth wil verbinding maken met gevaccineerde mensen. Dat klinkt vreemd, maar er zijn diverse berichten hiervan gemeld volgens onderstaand artikel. De injectieplaats van het Pfizer-vaccin zet Bluetooth in de mobiele telefoon aan en de telefoon blijft op die plek plakken (Argentinië). In Italië zet een persoon in het park zijn Bluetooth aan van zijn smartphone en alle gevaccineerde mensen om hem heen verschijnen als een (IPv6) internetadres. Het IP v6-protocol biedt miljarden en miljarden IP-adressen, het is gemaakt zodat elk IoT-apparaat (Internet of Things) ter wereld zijn eigen unieke IP-adres kan hebben. Nu weten we ook dat elk mens een uniek IP-adres zal hebben…
(kasialovesgod.wixsite.com)

Persoonlijk vind ik er iets van, van al deze waanzin die is gebaseerd op niets! Waarom een test of een vaccinatie nemen waarin giftige stoffen zitten, terwijl er geen oversterfte is en het is bewezen, Gommers zei het zelf, dat het allemaal gaat om een verkoudheidsvirus. Waarom? Om de rijken rijker te maken en de communistische SDG´s van Agenda 2030 uit te rollen. U kunt er alles over lezen in het boek van de Blue Tiger, Epoque magazine nummer 11. 
(de blauwetijger.com)

U heeft rechten, u bent geenszins verplicht om een vaccinatie te nemen, verplichte of gedwongen vaccinaties gaan in tegen:

1) de Neurenbergcode
2) UNESCO Universal Declaration on Bioethics and Human Rights (artikel 6)
3) UN International Covenant on Civil and Political Rights (artikel 7)
4) UN Universal Declaration of Human Rights (artikel 3)
5) Declaration of Helsinki (25)
6) (UK) Public Health (Controle of Disease) Act 1984 Section 45E

Gebruik uw gezonde verstand en sta (vreedzaam) op tegen deze waanzin!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op U als mens heeft rechten; eis ze op!

 1. boorzalf zegt:

  Geliked door 2 people

 2. vangie1206j zegt:

  Als dat achterlijke figuur Berend

  Like

  • vangie1206j zegt:

   Potjer Nederland en het klimaat wil redden moet hij beginnen de grenzen te sluiten voor dat milieu vervuilende moslim en Afrikaans gajes terug te jagen.
   En da hier reeds aanwezige te onteigenen wat heet terug schoppen waar ze vandaan kwamen.
   Zo kan je Nederland en de boeren redden linkse rat Potjer.

   Geliked door 2 people

 3. ronjaspers zegt:

  Als de mensen zouden weten wie de werkelijke macht op aarde hebben,dan zouden ze weten dat “rechten” alleen maar inkt op papier is en niks waard zijn.

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  De totale domheid van miljoenen mensen heeft als resultaat dat alle rechten zijn verloren doordat zij zich hebben overgegeven aan een vergiftigde overheid die er alles aan zullen doen om de klimaatpandemie door te drammen waardoor voedsel schaarser wordt en onbetaalbaar. Maar nu niet huilen als het zover is. Een dom, blind en onderdanig volk is een verloren volk. Maar de komende jaren zullen zij hier keihard mee worden geconfronteerd. De grote meerderheid vertikt de realiteit onder ogen te zien en blijven geloven in wat ze door de machtswellustelingen en de trekpoppen hiervan wordt voorgeschoteld.

  Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  De mens heeft geen rechten sterker nog jongeren worden beloond als zij meedoen aan de nietszeggende testen https://www.nhnieuws.nl/nieuws/287635/arts-pleit-voor-testen-jongeren-na-vakantie-prikkel-ze-met-een-extra-biertje Ik snap het niet alcohol voor jongeren is toch zo slecht daarom gaan de prijzen van alcohol en verbod op aanbiedingen zoals bijv. 2e kratjes bier gratis per 1 juli verboden dit zogenaamd omdat jongeren teveel drinken. Kortom het is een schande om zo misbruik te maken van jongeren en ze om te kopen. Wie durft het woord rechten voor de mens nog in zijn of haar mond te nemen. Rechten voor de mens zijn uitgebannen en de waanzin slaat met de dag meer en meer toe.

  Geliked door 3 people

 6. Bob zegt:

  U mag uw gezond verstand van de
  overheid niet gebruiken omdat dat niets
  oplevert.
  Alle onnodige tests kosten miljarden aan
  belasting geld. De test zijn zover ik heb
  kunnen na gaan nooit wetenschappelijk bewezen.
  Met bewijs kan echter geknoeid worden.

  Geliked door 1 persoon

 7. antiislamnu zegt:

  Arme boeren en in de V.S koopt Bill Gates alle landbouw grond op vreemd

  Like

 8. Jan zegt:

  GB-Gestapo

  video

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Fascist Trudeau:

  JUST IN – PM Trudeau confirms the Canadian government is working on “national certification of vaccination status” for those who want to “travel internationally.”

  video

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s