“Wetenschappers”: De corona-pandemie was nog helemaal niks, wacht eerst de klimaatpandemie maar eens af!

(Vertaling: E.J. Bron)

Links-radicale politici zijn een gevaar voor de samenleving. Links-radicale wetenschappers zijn echter nog veel gevaarlijker. Als de beiden zich echter aaneensluiten, dan is het waarschijnlijk gedaan met onze democratie en grondrechten.

De fysicus Harald Lesch eist consequenties uit de ervaring met de corona-pandemie. “De klimaatverandering is een corona-pandemie van tientallen jaren”, zei de tv-presentator tegen het “Redactienetwerk Duitsland”. “Daarvoor heeft de politiek eindelijk een plan nodig.”

Tijdens de coronapandemie zou er een merkwaardige onenigheid tussen politiek en wetenschap te zien geweest zijn, bekritiseerde Lesch. “Dat laat zien dat nog niet is begrepen hoe belangrijk de voorspellingen uit onderzoek zijn. Er zou ons veel bespaard gebleven zijn wanneer men in november nog een keer een harde lockdown zoals in het voorjaar besloten zou hebben – in plaats van een middelmatige, die nu al vijf maanden duurt.”

Deze ervaring zou aantonen dat men voor de toekomst beter zou moeten nadenken hoe een masterplan er uitziet, “om in zulke crises snel en efficiënt te kunnen handelen”, zei Lesch tegen het RND. Tijdens de coronacrisis zouden de mensen hun gedrag een korte periode hebben moeten veranderen. “Bij de klimaatverandering zal echter het hele land volledig nieuw gestructureerd worden”, voorspelde de wetenschapper.

En precies daar gaat het om. De coronapandemie was alleen maar de test, het voorspel tot iets groters, ook wel de “Great Reset” genoemd. Bepaalde ideologieën staan al in de startblokken. Rest de vraag of de uitspraak “Smoor het in de kiem” niet al weer te laat komt.

Wanneer de Groenen hierover vanaf oktober mogen meebepalen, dan zullen de pandemieën elkaar zelfs overlappen.

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op “Wetenschappers”: De corona-pandemie was nog helemaal niks, wacht eerst de klimaatpandemie maar eens af!

 1. Gerrit zegt:

  Met de hoge benzine prijzen dwingt men de autobezitter tot aanschaf van een Elektrische auto.
  Met de oplopende gasprijs dwingt men tot een warmtepomp of van het gas af.
  Het prijsmechanisme wordt van stal gehaald om de “Green Deal” er door te drukken.

  Like

 2. hans-e-pans zegt:

  De sporters die hopen/denken weer te kunnen gaan sporten zullen zeer teleurgesteld zijn als ze dat de komende jaren weer niet kunnen doen.

  Dat geld overigens niet alleen voor de sporters, maar voor alle mensen die zich, met het idee dat het maar voor even zou zijn, vrijwillig hebben laten knechten door de regerende elites en de zich daarboven gestelden.

  Zielig volgzaam en ruggengraatloos deel van de Nederlandse bevolking, maar ook de volgende keer zal men zich weer zonder morren in hun rol schikken.

  Geliked door 1 persoon

 3. Rinus zegt:

  Wat me al een tijdje bezighoudt is de vraag waarom de klimaatalarmisten in hun kruistocht tegen de klimaatverandering met geen woord reppen over geboortebeperking – of zou dat komen omdat bepaalde religieuze groepen daardoor te veel geschaad zouden worden? Immers het voorkomen van overbevolking is toch veel humaner dan ‘wegspuiten’?

  Geliked door 1 persoon

 4. ronjaspers zegt:

  De corona “griep” hoax was plan B op de mislukte klimaat hoax.Ze hebben de mensheid jarenlang angst proberen aan te praten met de klimaathoax,dat mislukte.Toen kwamen ze op de proppen met de corona hoax,veel mensen in angst missie geslaagd.Is allemaal onderdeel van de NWO agenda.

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  En dan maar hopen dat er geen kabinet komt met Groen Links en D66 erbij. Ik zie het al voor me; minister Klaver van immigratie en een minister Kaag van ontwikkelingshulp die Israel straft en zich hard maakt voor de Palestijnse zaak.

  Geliked door 1 persoon

 6. htskday zegt:

  Video: Analyse van de Covid-19 Crisis: Dr. Peter McCullough met Dr. Reiner Fuellmich

  “We zitten tot nu toe op (US) meer dan 5.000 doden, zoals u weet, en ik denk zo’n 15.000 ziekenhuisopnames. In de EU zijn het meer dan 10.000 sterfgevallen. We werken met de gegevens van het Centrum voor Medicaid (CMS), en we hebben een vrij goede aanwijzing dat het werkelijke aantal het TIENVOUDIGE (!!!) is.”

  Dit is belangrijk tot het einde. Laat dit zien aan iedereen die nog een of beide mRNA shots moet krijgen.

  https://dissident.one/2021/06/19/15484/

  Geliked door 1 persoon

 7. Dick Orwell zegt:

  Klimaat en racisme. Twee non items die links gebruikt om op ondemocratische wijze haar zin door te drammen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Henk der Niederlánder zegt:

  Harald Lech is ook zo’n activistische wetenschapper die een andere mening niet wil horen.
  Als er kritiek wordt geuit op zijn mening heeft hij de neiging agressief te worden.
  Met andere woorden we zullen nog veel van hem horen via de MSM want hij past precies in het plaatje van het activistische journaille.

  Geliked door 1 persoon

 9. Republikein zegt:

  Hartz IV: Groenen voor afschaffing

  De Partij van de Groenen gaat de verkiezingscampagne met een knaller in. Het wil het Hartz IV-systeem afschaffen, dat het ooit in de regering lanceerde met de SPD en kanselier Gerhard Schroeder zelf. Garantie-zekerheid geëist: In plaats daarvan wil de partij een garantiezekering van het systeem maken, zo wordt gezegd. Dit leidt echter tot kritiek, zoals [..]

  Lees hier meer…Hartz IV: Groenen voor afschaffing op https://us20.campaign-archive.com/?e=edbf180424&u=a194ffd6ce07c5d1b0af1d569&id=fe9fb8303f

  Like

 10. Jan zegt:

  Een geïmplanteerde Schwab-chip in je hersenen zorgt er voor dat je gewillig bent (1) en de ‘juiste’ hormonen in je lichaam hebt.
  1. Made For Love https://www.imdb.com/title/tt7808566/


  Schwab predicts: “As capabilities in this area improve, the temptation for law enforcement agencies and courts to use techniques to determine the likelihood of criminal activity, assess guilt or even possibly retrieve memories directly from people’s brains will increase.

  https://www.marktaliano.net/klaus-schwab-and-his-great-fascist-reset-by-winter-oak/

  En zo zit je in Minority Report


  Stagnatie van de industrie leidt tot minder doordringing van schadelijke stoffen in bodem en water. Minder vervuiling en verbruik van grondstoffen neemt af naarmate de productie afneemt. Ook het klimaat profiteert op korte termijn van de economische gevolgen van het virus. Gesloten bedrijven en thuiskantoren beperken de stroom van mensen en goederen. Bovendien wordt het verbruik van elektriciteit en olie verminderd als gevolg van een productiedaling en het stopzetten van reizen, vooral vliegreizen.

  https://bewustbiologisch.nl/positieve-corona-effecten-op-het-milieu/

  Corona en het milieu

  In het zoeken naar antwoorden op die vraag is het verstandig voor ogen te houden dat we ook midden in een klimaatcrisis zitten. We moeten anders produceren en consumeren, permanente groei en steeds meer en steeds sneller is niet vol te houden, voor onszelf niet en het milieu trekt het ook niet.

  We moeten onze leefwijze aanpassen. Ook in het lokale beleid moeten we daaraan een bijdrage leveren.
  ….
  + video
  https://pvdagroenlinks.nl/corona-en-het-milieu/

  Ziehier, de linkse gekken zijn er direct voor om de mens te domesticeren, lees: te kooien en het is dus niet verwonderlijk dat iemand als Schwab (afkomstig uit een nazi-gezin) zich opwerpt als een tweede Hitler.

  (voor ‘misdadigers’, mocht er eventueel iets misgaan in de centrale of met de chip, is er de Deadlock)

  Geliked door 1 persoon

 11. loekie zegt:

  Of je het er nu mee eens bent of niet… Of het nu goed te praten is of niet… Of het nu wel of niet iets oplost zullen we zien… Hier kan maar een ding uitkomen en dat is een ongekende geweldsexplosie

  Like

 12. Julia zegt:

  Helaas voor alle die geloven in de politieke misdaad en zich door misleiding en indoctrinatie hebben laten vaccineren waardoor zij denken vrijheden terug te krijgen wacht net als niet gevaccineerden een zware tijd namelijk de climat crisis die honderd keer harder zal aankomen dan de hoax rondom de corona pandemie. De dictatuur zal zich in ongekende vormen voortzetten, veel voedsel zal straks niet meer vanzelfsprekend zijn omdat o.a. boeren met veestapels of/en landbouw als het ware worden verbannen, onbetaalbare energie, torenhoge belastingen, etc. en absoluut geen vrijheden meer zelfs niet meer de baas over eigen vermogen omdat het digitaal betalen door de strot wordt geduwd zodat overheden de totale controle hebben. Kortom niets is meer vanzelfsprekend en het oude normaal komt nimmer terug en vrijheden met daarnaast de komende lock downs zullen de samenleving verder onderdrukken. De Neurenberg code is geheel geschonden en de grondwet telt niet meer. Kortom ik maak mij meer zorgen om de enorme crisis die ons staat te wachten en daar is toch echt geen enkel vaccin tegen waar nu volop als voorbereiding voor de jaarlijkse vaccinatie die uiteraard straks wordt verplicht mee wordt geëxperimenteerd. Het is voor alle machtswellustelingen een uitermate goede les geweest hoe snel men een volk kan manipuleren en onderdanig maakt aan de dictatuur en censuur door dagelijks misleidende campagne over vaccineren en testen door onze strot te duwen en vooral angst te blijven inboezemen. De nieuwe variant is al onderweg en wordt in het najaar verwacht maar het volk zal zich dan neerleggen bij hetgeen wat komen gaat en meer geloof hechten aan het jaarlijkse gif omdat ze nu psychologisch zijn beïnvloed doordat zij voor een paar maanden beperkte vrijheid en een onder strikte voorwaarden even kunnen genieten. Helaas miljoenen mensen zijn hierin meegegaan en hebben hun vrijheid voor goed verkocht.

  Like

 13. Jan zegt:

  Google en USAID hebben meer dan een decennium lang de virusexperimenten van Wuhan-medewerker Peter Daszak gefinancierd.

  De door Google ondersteunde EcoHealth Alliance speelde een cruciale rol in het verbergen van de oorsprong van COVID-19 via haar president, Peter Daszak.

  Daszak was lid van het zwaar gecompromitteerde COVID-19-onderzoeksteam van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Hij verdedigde de inspanningen om de theorie van de laboratoriumoorsprong van het virus te “ontkrachten”, ondanks toenemende steun voor de claim die begin januari 2020 voor het eerst werd gedaan door experts op Steve Bannon’s War Room: Pandemic-podcast.

  Linkse websites die zich voordoen als ‘factcheckers’ noemen de laboratoriumtheorie nog steeds ‘onjuist’, ondanks de verschuiving in toon van het Biden-regime, vooraanstaande wereldwetenschappers en inlichtingenfunctionarissen.

  EcoHealth Alliance heeft ook honderdduizenden Amerikaanse belastingdollars doorgesluisd van Dr. Anthony Fauci’s National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) naar zijn onderzoekspartner, het Wuhan Institute of Virology, om studies uit te voeren naar “killer” vleermuiscoronavirussen.

  En Google.org, de liefdadigheidstak van de technische gigant, financiert sinds ten minste 2010 ook onderzoeken die zijn uitgevoerd door onderzoekers van de EcoHealth-alliantie, waaronder Peter Daszak.

  ‘De genereuze steun van het Amerikaanse volk’.

  De relatie van meer dan tien jaar blijkt duidelijk uit een studie uit 2010 over vleermuis-flavivirussen, waarin Daszak en vice-president van de EcoHealth Alliance, Jonathan Epstein, als auteurs worden vermeld, die Google.org bedankt voor de financiering. Een studie uit 2014 over overloop van het henipavirus, geschreven door Daszak, verklaart dat het gedeeltelijk “ondersteund werd door Google.org”.
  ….
  https://thenationalpulse.com/exclusive/google-funded-wuhan-linked-ecohealth-research/

  Like

 14. koddebeier zegt:

  De linksmens is als een dodelijke ziekte en is net als de zwarte pest !

  Like

 15. vangie1206j zegt:

  Klimaatpandemie??? Hoe verzinnen ze dat.
  Volgende is zeker mensen pandemie te veel mensen op deze aardbol.
  Stel gestoorde idioten.

  Like

  • ronjaspers zegt:

   vangie1206j.U hebt helaas gelijk,de satanische globalistische elite die deze wereld regeren willen 90% van de wereldbevolking uitmoorden.Daar zijn ze nu mee bezig met de dodelijke corona vaccinazi,s eventueel i.c.m. oorlog.

   Like

 16. guusvelraeds zegt:

  Tijdens de klimaat lockdowns komt een nieuw model mondkap in de handel. Dit is een mondkap die de uitgeademde CO2 omzet in de losse elementen koolstof en zuurstof. Boimassa centrales hoeven geen voorzieningen te treffen voor hun CO2 uitstoot en fijnstof. Hierover is wetenschappelijke consensus dat dit geen gevaar is.

  Like

 17. hans-e-pans zegt:

  Kijkt hier naar en verwondert u.

  Geliked door 1 persoon

 18. Jan zegt:

  Honderden anderen stierven doordat ic’s vol lagen met coronapatiënten
  Duizenden mensen die iets anders onder de leden hadden dan corona, waren tijdens de pandemie slechter af dan de jaren ervoor. Zo stierven honderden mensen meer na ongevallen, doordat zij niet werden opgenomen op de ic. Van de nierpatiënten die dialyseren overleden er 15 procent meer.

  …..
  ‘Er is meer dan corona alleen’
  Volgens Leenen ‘heeft iedereen naar eer en geweten gehandeld’, maar is er tijdens corona wel ‘heel eenzijdig naar beddenschaarste gekeken’. ,,Inmiddels is iedereen wakker geworden: er is nog meer dan corona alleen! Bij die vierhonderd overleden patiënten gaat het om inhaalzorg die niet meer ingehaald kan worden.’’ Volgens hem gaat het vooral om mensen met matig tot ernstig hersenletsel, bijvoorbeeld na een ongeval met een e-bike, die anders wél op de ic waren beland.

  Transplantaties lagen tijdens de eerste coronagolf stil omdat uitstel een kleiner risico zou opleveren dan besmetting met corona, was destijds de afweging. ,,Achteraf gezien hadden we de transplantaties met levende donoren het beste door kunnen laten gaan”…..

  https://www.ed.nl/gezond/honderden-anderen-stierven-doordat-ics-vol-lagen-met-coronapatienten~abe1989f/

  Like

 19. Jan zegt:

  Minder inkomsten voor busbedrijf en hogere uitgaven voor reizigers, die noodgedwongen nu een taxi moeten nemen

  Corona noopt tot schrappen busritten in 2022
  EINDHOVEN – Corona heeft de afgelopen 18 maanden een enorme impact gehad op het aantal reizigers in het openbaar vervoer: dat nam met ongeveer de helft af. Het begint nu weer wat aan te trekken, maar toch ziet Hermes zich genoodzaakt om het mes te zetten in de dienstregeling van volgend jaar.
  ….
  De enorme terugloop van het aantal reizigers in 2020 en 2021 betekent een trendbreuk: tot vóór corona zat het ov-gebruik nog in de lift, aldus Hermes. De personele gevolgen zijn volgens een woordvoerder van het bedrijf tot op heden zeer beperkt gebleven. Niemand hoefde te worden ontslagen. Wel werden flexibele contracten niet verlengd of het aantal uren verminderd.
  https://www.ed.nl/eindhoven/corona-noopt-tot-schrappen-busritten-in-2022~ab57fd53/

  En staatssteun is hogere belastingen zodat de burger weer ergens op moet bezuinigen enz enz
  Maar de Rutte-maffia wist het zo goed, net als dat slinkse volk

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s