Zojuist verschenen: “De prijs van politieke correctheid”

“De Prijs van politieke correctheid” behelst een bundel van 101 leesstukjes. Het boek laat zich het best samenvatten door een greep uit de inhoudsopgave:

Politiek is een vuil spel * Leven zonder troost * Politieke scholing *  Postmodernisme * Waarom verschillen ethici zo van mening? * Hersenimplantaten & cyborgs * Het pragmatisme * De meltdown van het Westen * Democratie als beslissysteem * ‘Our money is the world’s money’ * Imperium * The Mighty Wurlitzer * Fake news * Rechtvaardigheid * De Money Masters * De grootste sponsor van terrorisme * Oorlog * Is Covid-19 een biowapen? * Oorlog tegen de man * De gelijkheidsideologie * Fenomenologie * Het kansbegrip * Wie controleert de rechter? * Zijn wij slim genoeg voor democratie? * ‘Weest kinderen in uw boosheid, maar niet in uw oordeel’ * Samenzweringstheorieën * Kan Amerika tezelfdertijd een oorlog tegen China én Rusland beginnen? * De informatiemaatschappij * De koude oorlog 2.0 vs China * Is Rusland onze vijand? * Diepe beginselen van Goed & Kwaad * Goede & kwade compromissen * Intellectuelen in de politiek * De Renaissance van Europa ? * De Natiestaat * Wereldpolitiek * De koude oorlog 2.0 vs Rusland * First Strike * e.v.a.

Fred Hamburg studeerde rechten en medicijnen. Tot zijn pensionering doceerde hij medische onderwerpen en ethische besliskunde. Daarnaast was hij speciaal adviseur van een stichting voor medische ethiek. In 2005 promoveerde hij in Leiden op het proefschrift ‘Een computermodel voor het ondersteunen van euthanasiebeslissingen’.

Fred Hamburg schreef boeken over onder andere besliskunde en politiek. Zijn twee laatste werken verschenen in 2018 (‘De ondergang van de Westerse democratie’, Bravenewbooks.nl/fredhamburg) en in 2020 (‘Jeanne d’Arc’s Grand Strategy’, Amsterdam Publishers).

U kunt het boek HIER bestellen!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Zojuist verschenen: “De prijs van politieke correctheid”

 1. Julia zegt:

  Het wordt met de dag treuriger met het ziekelijk linkse gedachtegoed vindt de discussie een nieuwe uiting van Nederland Betuttelland: „Langzaam begint er een maatschappij te ontstaan van vertrutting en steeds minder vrijheid en meer controles. Men mag niet dit, men mag niet dat: niet meer vet eten, geen 2=1 meer in de supermarkt als het gaat om alcohol, niet meer roken, alleen maar groenvoer in kantines, niet meer koken op gas, niet meer rijden op benzine…” Die betutteling ziet Thunderstrike ook: „Mooi Nederland glijdt meer en meer af tot een ’ik-vind-en-leg-jou-dit-op-landje’. We betuttelen maar wat graag en ventileren te pas en onpas onze ’ik-vind’-mening. Vroeger hing er in menig huis een spiegel bij de voordeur, zo kon je eens goed naar jezelf kijken voor je naar buiten ging en iets van een ander vond.”
  Eerst vlees, nu alcohol en nu is ook de zalm aan de beurt https://www.telegraaf.nl/nieuws/449961012/pvd-d-er-mag-in-het-openbaar-geen-omelet-of-zalm-eten Wat willen die linkse ziekelijke idioten dan dat wij allen massaal uitsluitend aan het konijnenvoer gaan en alleen nog water mogen nuttigen? Ben benieuwd wat geen vlees, geen vis, etc. tot een afzwakking van de gezondheid zal gaan leiden. Dus gif prikken is wel een weldaad voor onze gezondheid? Dat linkse facisme brengt niet alleen schade toe aan de algehele samenleving maar ook aan onze gezondheid. Een stukje vis hoe kwalijk is dat, een lekker omelet hoe schadelijk is dat? Die linkse doorgeslagen idioten gaan ons nu nog vertellen wat wij nog mogen eten, drinken en zullen er alles aan doen om alle pleziertjes en lekkernijen en vooral gezonde vis de nek om te draaien. Laat al die linkse idioten zich verzamelen en opsluiten in een kamp zodat zij afgesloten zijn van een normale samenleving waar zij haar eigen linkse idiote waanzin kunnen voorzetten en eens ophouden met het vergallen en met bemoeien van de rest van het volk die nog wel het gezonde verstand op een rijtje hebben. Hoe ziek is de politieke correctheid en het linkse gedachten goed. De betutteling en dictatuur kent blijkbaar geen grenzen meer. Kappen met al die betuttelingen dat heet vrijheid en democratie. Wie laat zich nog langer als een onderdanige kleuter behandelen. Knettergek.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  ‘Een computermodel voor het ondersteunen van euthanasiebeslissingen’.

  Waarbij aan de computer meteen een spuitmechanisme is gekoppeld dat tot injectie van slaap middelen en hart stilstand middelen overgaat als de computer tot de bevinding komt dat euthanasie op zijn plaats is.

  Dan ga ik liever naar de Gamma koop12 meter touw en maak dan een wandeling door het nabij gelegen bos.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s