Aan Esther Ouwehand

(Door: Jan Dijkgraaf)

Hoi Esther!

Het begon gisteren opeens heel erg te stinken. Die geur waaide vanaf jullie digitale partijcongres helemaal naar het Friese platteland. Het was de geur van hypocrisie. Bestuursleden en politici van jouw Partij voor de Dieren mogen voortaan als ze in functie zijn geen dierlijke producten meer eten en drinken. Dat staat in de nieuwe gedragsregels. Vanwege hun ‘voorbeeldfunctie’. Hoe hypocriet wil je het hebben?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Aan Esther Ouwehand

 1. Monalisa zegt:

  Van de Partij voor de Dieren mag de kat van u buren wel in uw tuin schijten, en vele Nederlanders gestort worden in hun slaap omdat velen een Haan 🐓 hebben in hun tuin, het word tijd voor vele Nederlanders om een buks aan te schaffen.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Monalisa Koeien mogen hun behoefte niet meer doen vanwege de CO 2 uitstoot en worden verbannen maar die massaal schijtende katten kunnen van de PvdD raak schijten in tuinen van anderen. Inderdaad tijd om maar een buks aan te gaan schaffen niet normaal wat al die eigenaren van katten anderen aan doen door deze dieren eeuwig op straat te laten zwerven om er zelf maar geen overlast van te hebben. Wat doet dit soort mensen überhaupt met huisdieren o ze zijn zo bezeten van hun lieve kat of poes. Zelf heb ik flink overlast van die loslopende vervuilers in mijn tuin maar ik ga nu de buren aansprakelijk stellen door ze de rekening te presenteren voor de maatregelen die ik tegen deze schijters moet treffen lampjes, korrels, speciale planten, etc. Het moet verboden worden en katten dienen net als honden aan de lijn te worden uitgelaten. Ik ben er helemaal klaar mee een dier zal ik er niet op afrekenen die weet niet beter maar de eigenaars hiervan zal ik er mee gaan confronteren door allereerst die viezigheid op een schep voor eigen voordeur te werpen. Niet goedschiks dan maar kwaadschiks.

   Like

 2. Bas zegt:

  Voor de klimaatgekken: het is idd allemaal hysterie!

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Vragen voor de echte jagers en verzamelaars, die voor 100% met en van de natuur leven:

  Wat is t belangrijkste in het leven? Antwoord: VLEES
  Wanneer ben je gelukkig? Antwoord: ALS WE VLEES HEBBEN
  Wat is jullie grootste probleem? Antwoord: ALS ER GEEN VLEES IS

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Je moet er niet aan denken dat je dat in het donker tegen komt.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  “Grappig” is dat, gisteren stond er een artikel over haar en haar burn-out in het AD en daar kwam ze uit als een sympathieke hardwerkende vrouw, wat dan verzwegen wordt is dat vegetariërs en veganisten bijna per definitie extreem-links zijn, wat het een met het ander te maken heeft zal wel altijd een onopgelost raadsel zijn.
  Het gekke is dat dierenwelzijn me zeer aanspreekt maar op een totaal andere manier dan de malloten van de Dierenpartij, ik ben dan ook geen vegetariër omdat ik ervan overtuigd ben dat we als omnivoor op de wereld zijn gekomen en dat het schadelijk is daar niet aan toe te geven.
  Dat pleit ons echter niet vrij om dat niet zo humaan als mogelijk is te doen.
  Als gevolg daarvan ben ik dus ook tegen de bio-industrie, en ik ben er ook van overtuigd dat het niet nodig is. Enige nadeel ervan is dat daar een prijskaartje aan hangt maar dat ben ik bereid voor lief te nemen onder voorwaarde dat het verschil ook echt bij de producent terecht komt.
  Dat is echter niet het geval en dus gaat de schaalvergroting vrolijk door.
  Dat is echter allemaal niet besteed aan linkse knuffelaars, die hebben nooit anders geleerd dan dat ondernemers uitsluitend uitbuiters zijn.

  Geliked door 1 persoon

 6. Verwardeman zegt:

  Zolang er roofdieren zijn , zal ik vlees eten .

  Like

 7. Julia zegt:

  Niet zo vreemd dat dit ziekelijke linkse potstuk wartaal gaat uitslaan ze krijgt te weinig omega en gezonde stoffen naar binnen. Totaal een doorgeslagen en gewoon massaal negeren.

  Like

 8. Jan zegt:

  Esther Ouwehand, zonder dieren heb je geen kringlooplandbouw
  Een biologische melkveehoudster richt zich tot Esther Ouwehand van de Partij voor de Dieren. ‘Jij wil liefst iedereen van het vlees af’.

  Beste Esther. Jij zegt dat je kringloopboeren wilt helpen, maar waarom heb je je ten tijde van de fosfaatreductie niet ingezet om de biologische en biodynamische koeien te redden van het slagersmes? Het zijn toch de sectoren waar jij je hard voor wilt maken? Tegelijk wil je liefst iedereen van het vlees af door middel van de vleestax.

  Mooie diepstrooisel stal
  Je wilt boeren helpen om te verduurzamen. Ga je je dan ook inzetten om die niet diervriendelijke emissiearme stallen verplichting voor 2024 van tafel te krijgen? Zodat wij straks onze oude afgeschreven stal tot een mooie diepstrooisel stal mogen verbouwen voor onze dieren, om zo in de toekomst over hoogwaardige stromest te kunnen beschikken? Om maar even in het kader van de kringloopgedachte te blijven.
  …..
  https://www.ed.nl/opinie/esther-ouwehand-zonder-dieren-heb-je-geen-kringlooplandbouw~a9462a5e/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F

  Vegetariërs en veganisten zijn geestelijke en lichamelijke terroristen

  Like

 9. Bas zegt:

  Caroline van der Plas ‘De wereldvoedselvoorraad is maar 11 weken’…

  Like

 10. Peter zegt:

  Dieren achter een hek laten staan ,zonder vreten ,in een ijskoude winter,die sterven van de honger ,ik ben en zal het nooit vergeten ,voor zoiets hebben we geen partij voor de dieren nodig .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s