Duitsers moeten tegen hun wil nog meer asielzoekers opnemen

(Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

Bijna twee derde deel van de Duitsers wijst de opname van meer asielzoekers af. Dat blijkt uit een representatieve peiling van het opinieonderzoeksinstituut Civey in opdracht van de Duitse Diaconie. De door de Evangelische Kerk gedragen Diaconie wilde daarmee blijkbaar naar aanleiding van “Wereldvluchtelingendag” op 20 juni haar oproep tot de opname van meer asielzoekers democratisch legitimeren. Dat had echter een averechts effect.

Want democratisch legitiem zou dientengevolge heel duidelijk een opnamestop zijn: 62,5% van de Duitsers is niet geïnteresseerd in de opname van nog meer asiel eisende mensen in ons land. Slechts een minderheid van 14,4% wil “in ieder geval” de poorten voor nog meer “vluchtelingen” openen.

Dit stemmingsbeeld is vooral opmerkelijk gezien tegen de achtergrond van de voortdurende multiculturele besproeiing van de Duitse publieke opinie door de politiek, de massamedia, de kerken, de vakbonden en andere organisaties. De ideologie en de praktijk van de open grenzen is heel duidelijk de agenda van een minderheid in het volk, die zich met democratievijandige methodes – belastering, belachelijk maken, ondermijning door de geheime dienst, beroepsverboden en vooral de gelijkschakeling van de massamedia – niets aantrekt van de wil van het volk. Dezelfde spelers die deze methodes toepassen en bepleiten, wijzen overigens met de vinger bijvoorbeeld naar het democratievijandige regime van Loekasjenko in Wit-Rusland en roepen: “Houd de dief!”

Ulrich Lille, de president van de Diaconie, heeft blijkbaar begrepen dat zijn organisatie met de Civey-peiling een propagandistisch eigen doelpunt heeft gescoord. Hij eist nauwelijks verholen als consequentie uit het stemmingsbeeld een aandraaien van de volkspedagogische duimschroeven en verklaart de bevolkingsmeerderheid tot de door drift aangestuurde onderlaag:

“Wie zich sociaal bedreigd voelt, geen perspectief voor zichzelf en zijn kinderen ziet, op of onder het bestaansminimum leeft, sluit zichzelf innerlijk sneller af – ook tegenover gevluchte mensen.”

Van democratisch respect voor de wil van de bevolkingsmeerderheid is niet alleen, maar ook  bij Ulrich Lilie geen sprake, die verklaart:

“De opname van nog meer vluchtelingen blijft een van de voornaamste taken voor een van de rijkste landen.”

Bron:
pi-news.net
Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op Duitsers moeten tegen hun wil nog meer asielzoekers opnemen

 1. Monalisa zegt:

  Tja dat verdrag met EU hè, tot 2050 25 miljoen vreemden komen naar Europa maak je borst maar nat.

  Geliked door 1 persoon

 2. Marc zegt:

  Het propagandakanaal van de NOS liet op Het Journaal weer eens een subversieve actie op het strand van Scheveningen zien. Middels 44.000 herdenkingspaaltjes (in de vorm van een islamitisch teken; dus niet het traditionele kruis!) wordt het volk wederom gehersenspoeld door ene mevrouw Miedema, die uitgebreid het woord mocht voeren. Het wicht had het over de ‘aandacht die moet komen voor de 44.000 vluchtelingen die op hun tocht naar Europa slachtoffer zijn geworden’.

  Slachtoffer van wie? vraag ik mij dan af. Is het niet zo dat ze uit eigen beweging de beslissing hebben genomen? Is het niet feitelijk een welbewuste keuze voor zelfmoord? Sterker nog, van moord ook, met name op hun eigen kinderen, die ze nota bene bewust in gevaar hebben gebracht.
  Daarnaast is het zo dat deze economische migranten (want dat zijn het!) de wet overtreden omdat ze illegaal Europa zijn binnengetreden.

  Het verslag van de actie in Scheveningen werd kracht bijgezet door een Syriër. Daarmee maken zowel hij, Miedema als de NOS zich schuldig aan misleiding: 95% van deze illegalen komen uit tal van landen, maar niet Syrië. Bovendien kunnen die Syriërs beter terecht in Saudi-Arabië, want dat zijn hun volks- en geloofsgenoten. Het zijn Arabieren die Arabisch spreken en soennitisch moslim zijn. Precies de goede plek dus.

  Mevrouw Miedema, het NOS-Journaal en de Syriër dienen voor de rechter zich te verantwoorden voor grove misleiding van het Nederlandse volk.

  Geliked door 2 people

  • Johan zegt:

   En de grove misleiding gaat nog veel verder.
   Hoeveel ‘vluchtelingen’ zijn er aan het strand van Scheveningen aangespoeld in de afgelopen 20 jaar ? Juist…. ! NUL !
   Dus wat doen die houten paaltjes daar ?
   Verder is het zo, dat het aantal verdronken gelukzoekers afgezet moet worden tegen het
   totale aantal ‘vluchtelingen’, dat de overtocht per boot heeft gewaagd vanuit Noord-Afrika. Wanneer we dat doen, leert een eenvoudig rekensommetje, dat het risico op verdrinking slechts 0,37 % was in 2015. Dat jaar kwamen er ruim 1 miljoen ‘vluchtelingen’ aan op het Europese vasteland. Er werd vastgesteld dat er iets minder dan 4000 verdronken of verdwenen. Vergeleken met bijvoorbeeld het overlijdensrisico tijdens bevalling bij Afrikaanse vrouwen in Zuid Soedan, blijkt dat het zwangerschapsrisico vier keer zo groot is.
   Met andere woorden : Het valt behoorlijk mee met die ‘verschrikkelijke genocide’ op de Middellandse Zee.
   Het hele circus van houten paaltjes en kruisen plaatsen op het strand van Scheveningen was dan ook slechts een propagandastunt van enkele extreemlinkse organisaties.

   Like

   • karton zegt:

    44.000 Houten “herdenkingspaaltjes” bij Scheveningen. Over een paar weken lopen die “palenplanters” met hun spandoekjes te demonstreren tegen de bomenkap in de wereld ! Waarom in Scheveningen , dat strand speelt geen rol in dit gedoe. Als dat zwarte gajes niet in die bootjes stapt kan hen niks gebeuren en ‘t scheelt héél veel hout !

    Like

 3. Wappie zegt:

  Ja, je vraagt je toch inmiddels af waar je het beste heen kunt vluchten om die shit
  te ontkomen, Rusland? Polen of Hongarije? waar ze nog een beetje normaal zijn.
  Ze zijn hier compleet gestoord en het word steeds gekker, importeren accepteren en geen reet aan te doen en je moet het allemaal maar goed vinden.
  En zeg er maar niets van dan ben je islamofoob of rassist maar achter elke ideologie schuilt de
  tirranie om het er doorheen te drukken want dat is steeds de herhaling van honderden jaren
  de zelfde onderdrukking maar net even anders en in een nieuw jasje, steeds opnieuw.
  Ach Mohammed at het vergif van een joodse vrouw waaraan hij stierf, dat geeft toch hoop?

  Geliked door 1 persoon

 4. koosv8 zegt:

  Er komt een tijd dat ze hardlopend terug gaan. ZO ZIE IK HET GRAAG, ZO ZOU HET MOETEN ZIJN, EN IK HOOP HET. OF IK HET MEE MAAK
  DAT ZULLEN WE ZIEN.

  Geliked door 1 persoon

  • Joannes den Hollander zegt:

   Beste Koos, vermits u niet veel ouder bent dan mij (69) dan gaat u dit zeker nog meemaken. We zitten al jaren op een tijdbom. Dat die een keer ontploft kan niet uitblijven. Ik gok erop dat dit dan ook binnen 5 jaar gebeuren zal.

   Geliked door 1 persoon

 5. antiislamnu zegt:

  Echt om van te kotsen die landverraders soms droom ik dat ik ze stuk voor stuk neer schiet

  Geliked door 2 people

  • Henk Beije zegt:

   Het zijn de huidige NSBers, die landverraders. Ze spreken vaak over hun kinderen en kleinkinderen om hun standpunt kracht bij te zetten. Maar laten ze mij maar eens vertellen wat er voor hen overblijft in mijn eens zo mooie Nederland ?

   Like

 6. Steven zegt:

  “De opname van nog meer vluchtelingen blijft een van de voornaamste taken voor een van de rijkste landen.”… ja, totdat je straks zelf ook behoort tot één van de derde wereld landen!!!

  Geliked door 2 people

  • Hendrik de Zwijger zegt:

   Heel die import van gelukzoekers heeft ons als gemeenschap al 700 miljard gekost. Hiermee zouden we de bejaarden en behoeftigen een hele goede verzorging hebben kunnen geven, met gouden waterkranen in de badkamer, en dan bleef er nog genoeg miljarden over om onze toekomst te waarborgen.
   Nee, we sporen niet in het westen, en kijk waar de moslims naar toe trekken, niet naar een moslim land om de hoek, terwijl die landen toch dicht bij liggen.
   Maar de Christelijke God van het westen, die moet voor dat uitschot zorgen van de linkse kliek.

   Like

  • koosv8 zegt:

   Jesse James logica, van de huidige politiek. Steel van de rijken, en geef het aan de armen.

   Like

 7. Eppo zegt:

  https://www.ad.nl/gouda/drugsmarkt-in-gouda-in-handen-van-criminele-families-die-al-jarenlang-ongestoord-hun-gang-gaan~af4ee5f6/

  ,Al eerder, in 2015, bleek dat een aantal criminele families in Gouda de drugsmarkt in handen heeft. In al die jaren is dat niet veranderd. Deze families kunnen blijkbaar onaantastbaar hun gang te kunnen gaan.”

  ,,De getallen zijn inderdaad hoog”, reageert burgemeester Pieter Verhoeve(SGP)
  Voor de aanpak van criminele families, geldt dat de structuur zal worden geanalyseerd, vervolgt hij.

  Ze analyseren daar wat af in die StaD , de puinzooi van PvdA/VVD is Giga .

  Like

 8. Jan j zegt:

  Als de instellingen en vooral de particulieren die VOOR vluchtelingen zijn en ze niet ten laste van de samenleving komen da n vermoed ik dat er maar een paar binnenkomen.

  Like

 9. Julia zegt:

  De door en door rotte macht en dictatuur van de misdadige machtswellustelingen gaat nog veel verder https://www.frontnieuws.com/onze-identiteit-verdwijnt/ De totale samenleving is onderdrukt en er tegen beter weten in onderdoor gegaan. Nimmer zal deze misdaad terug te draaien zijn mede door het rotte misdadige linkse gedachtegoed en al haar aanhangers die het leven tot een horror hebben gemaakt. Men kan mensen benijden die geen kinderen hebben om deze te besparen voor de ziekelijke doorgeslagen waanzin dit gun je geen enkel kind.

  Like

 10. Qvic zegt:

  We moeten niet de politieke partij de schuld geven, maar we moeten overgaan om de personen in die politieke partij op hun eigen persoonlijke naam hoofd aansprakelijk maken. Want dan kunnen we aan hen persoonlijk schadeclaims indienen.Voor het leed die wij ervaren. Daar ligt hun linkse zwakke plek. Zolang zij opgaan in de menigte en kunnen schuilen achter hun politieke partij. Kunnen zij nagenoeg onzichtbaar de boel blijven saboteren voor de rest van autochtonen bevolking. Pak je eigen recht terug.

  Like

 11. jack black zegt:

  De oplossing ? Alle links-groen-rooie rotzooi die ervoor
  demonstreren dat ermeer komen moeten, 2 vluchtelingen
  verplicht mee naar huis geven !
  Wel op hun eigen kosten !
  Als dank worden hun dochters verkracht van deze
  moslim koppensnellers !

  Geliked door 1 persoon

 12. Jean zegt:

  Ik wacht op het cijfer: 25.000.000 vreemdelingen teruggestuurd tegen 2025.

  Like

 13. Hovawart zegt:

  Das deutsche sozial- und gesundheitssystem klapt binnenkort ineen en zullen veel klaplopers op zoek gaan naar groenere weiden, naar landen die nog wel in staat zijn om de rekening neer te leggen bij hun bevolking,………totdat ook de bodem van de staatskassen in zicht komen.

  Like

 14. Bob zegt:

  Men zegt democratie is de wil van
  het volk uitvoeren.
  De EU en Unie van europese landen
  is dan ook anti democratisch te noemen.
  Echte vluchtelingen worden weggewerkt
  want die zijn te lastig.

  Like

 15. karton zegt:

  Een Wereldvluchtelingendag ? Waar is die onzin voor nodig ?
  Doe mij maar een Wereldbakkerdag !
  Of een Wereldgroentemandag !
  Of een Wereldautomonteurdag !
  Of een Wereldmetselaar- en timmermandag (GÉÉN Fransje Timmermans a.u.b. !)
  Of een Wereldverpleegkundigendag ! enz. enz. enz.
  Dát zijn tenminste groepen waar de bevolking iets aan heeft !!!!!
  maar een Wereldvluchtelingendag ? De meeste burgers kotsen op die gasten !!!!

  Geliked door 1 persoon

 16. koddebeier zegt:

  Democratisch respect, nou dat ken je in bijna de hele EU wel vergeten.

  Like

 17. Dr. Heinz zegt:

  Wie als land de derdewereldland binnenhaalt, word zelf een derdewereldland!!!

  Like

 18. ronjaspers zegt:

  Bijna iedereen draait om de hete brij heen.Het zijn hoofdzakelijk soldaten van allah,ze worden door de satanische globalistische elite binnengehaald voor een oorlog tegen de europeanen.Moslims hebben in het verleden 2 keer geprobeerd om europa te veroveren,nu zijn we verraden van binnenuit.Rivieren van bloed zullen door europa stromen.

  Like

 19. janj zegt:

  Wat is nederland toch een rot land geworden.
  We vliegen van het een feest naar het andere, net alsof er helemaal niets aan de hand is en
  we trekken ons nergens iets van aan terwijl de hoge piefen intussen bestemmen wat zij willen.
  In Rotterdam wordt een wijk gesloopt waar mensen woonden met een kleine beurs, nu wordt het
  een wijk voor de gevulde beurs. In het nederlandse elftal stellen ze een crimineel op. Als ik
  iemand met een mes ongelukkig had gestoken, zat ik nu nog in de cel in afwachting van de
  rechtbank uitspraak en mijn werk mocht ik vergeten. Bij het cda zat een oplichter die tijdens de corona paniek miljonair is geworden en hij rijd gewoon rond met zijn auto van een ton en negen
  miljoen op zijn rekening, hoe is dit mogelijk.
  Ze laten maar volk binnen, wat moet je met deze mensen? nederland is nu al vol, je ziet het aan de rotzooi die overal in het land wordt getrapt en maar meer volk inlaten. wie betaald dit want bijna honderd procent krijg je de eerste 10 tot 20 jaar niet aan het werk en die gaan dan ook weer hard racisme roepen terwijl ze het al lang goed vinden, leven van de wao of bijstand. Maar de domme
  nederlander die niets in de gaten heeft, die betaald dit wel even allemaal. Wat een stommeriken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s