Peiling: meerderheid Amerikaanse artsen WEIGERT corona-prik

(Door: “9ForNews”)

Uit een peiling van de Association of American Physicians and Surgeons (AAPS) blijkt dat bijna 60% van de artsen niet volledig gevaccineerd is tegen corona. De peiling is gehouden onder zo’n 700 artsen. De meerderheid van de artsen weigert de corona-prik, schrijft de groep op haar website.

Dit staat in schril contrast met de bewering van de Amerikaanse artsenvereniging AMA dat 96% van de praktiserende artsen volledig gevaccineerd is. De AMA ondervroeg 300 respondenten.

“Het is verkeerd om een persoon die een prik weigert een ‘anti-vaxxer’ te noemen,” zei algemeen directeur van de AAPS Jane Orient. “Er zijn vrijwel geen artsen die ‘anti-antibiotica’ of ‘anti-operatie’ zijn.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Peiling: meerderheid Amerikaanse artsen WEIGERT corona-prik

 1. Julia zegt:

  Tja dit zijn toch echt wel mensen die weten met wat zij te maken hebben en wat de eventuele desastreuze gevolgen kunnen zijn.

  Like

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Nou is natuurlijk duidelijk dat die artsen er weinig of geen verstand van hebben. Hadden ze hun licht opgestoken bij Fauci, of bij Europese experts zoals Von der Leyen of Timmermans, dan hadden ze natuurlijk een andere keuze gemaakt. Ook een universeel denker als de President van de Filipijnen, Duterte, zou hen kunnen overtuigen van de dwalingen huns weegs.
  Ze beseffen niet dat ze met hun keuze de gezondheid van de hele wereld op het spel zetten.
  Zelf ben ik waarschijnlijk reddeloos verloren: geen vaccinazi, geen test, zelfs nooit een griepprik gehad. Ik denk dat ik dood ga.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 3. R Thomasson zegt:

  Alles is tegenwoordig gebaseerd op leugen en bedrog. De monsters aan de top zijn zo zeker van zichzelf, dat ze zelfs niet meer de moeite nemen aan hun leugens iets meer logica toe te voeren
  https://www.infowars.com/posts/holocaust-survivor-warns-great-reset-worse-than-hitlers-master-plan-this-is-global/. Het geldt niet enkel voor de globalistische monsters zoals Bill Gates, Soros en Schwab, maar ook voor hun loopjongens bij de EU. Gelukkig zijn er ook dappere mensen zoals artsen en wetenschappers die durven met de waarheid naar buiten te komen. Bijvoorbeeld deze vrouw (een Holocaust slachtoffer) en haar waarschuwingen voor de mensheid tegen de WEF, NWO en andere geldvampiers die gevaarlijker zijn voor de mensheid als Adolf Hitler en het nazi regime
  https://www.infowars.com/posts/holocaust-survivor-warns-great-reset-worse-than-hitlers-master-plan-this-is-global/

  Like

  • M. zegt:

   Ik zeg het al jaren de tweede wereldoorlog op herhaling toen werd ook de deur opengezet voor de vijanden van het volk gelijk nu gebeurd.
   De tweede wereld oorlog was nog netjes bij wat nu gebeurd.

   Like

 4. Bob zegt:

  Als U zich laat prikken en er komen
  problemen,dan zit dat tussen Uw oren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s