Tweet van Geert . . .

Sigrid #Kaagbaan heeft opnieuw lak aan eigen ideologie. Hypocriet.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Tweet van Geert . . .

 1. Julia zegt:

  Dat stuk hypocriete klimaat dictator denkt boven de wet te staan. Klimaathysterie doordrammen en vervolgens zelf met arrogantie op het vliegtuig stappen voor een paar honderd kilometer. Wie stoort zich nog aan deze doorgeschoten Palestijn lover en klimaat hysterica. Ze zal binnenkort wel snel weer een bejaarde NSB volksverlakker Van Agt die verlaat zelfs zijn Christen Partij wat uiteraard geen verkeerd besluit is maar de reden waarom is verwerpelijk https://www.telegraaf.nl/nieuws/1911266049/oud-premier-van-agt-verlaat-cda-vanwege-gebrek-steun-partij-aan-palestijnen Dus Kaag zet de champagne maar vast klaar.

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Hypocriet is nog netjes uitgedrukt !

  Geliked door 1 persoon

 3. Monalisa zegt:

  Voetballen gezien Rutte zat met de trainer van Macedonië te praten geen masker voor en geen 1,5 afstand hoe bestaat het.

  Like

  • Julia zegt:

   Monalisa Rutte heeft toch maling aan alles weet u nog zijn uitspraak ik laat mij niet testen als ik geen klachten heb. Hypocriet onderkruipsel en de trekpop van de Brusselse dictators en Bilderberg clan.

   Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   U bedoelt bij de wedstrijd FC Bijlmermeer vs Noord-Macedonië ?

   Like

  • Julia zegt:

   Monalia Wat verwacht u nu van Rutte het is een ruggengraatloos onderkruipsel en een trekpop van de elitaire machtswellustelingen. Rutte likt elke hiel. Het enige dat hij presteert is zich bemoeien met de interne aangelegenheden in andere landen waarschijnlijk alleen al om de reden dat hij van zijn eigen land door alles kapot te bezuinigen een grote chaos heeft gecreëerd waar hij zelf geen uitweg meer in ziet. Hij gaat in ieder geval samen met de Palestijn lover en volksverlakster Kaag wat op schrift stellen dus maak uw borst maar nat dan weten we zeker dat we met twee idioten te maken hebben die Nederland verder naar de ondergang zal brengen.

   Like

 4. R Thomasson zegt:

  Sigrid Kaag gaat voor ‘het klimaat en milieu’ zolang beide thema’s haar persoonlijke comfortabele leven niet aanraken. Reizen met de trein naar de “Hauptkommandantur’ in Luxemburg, is voor deze terroristenbruid met kapsones te min. Zij gaat niet met haar arrogante kont zitten tussen al het voetvolk. Daar is zij veel te goed voor. Haar houding laat zien hoe nep is haar hele bende.

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  Die klimaat hoax heeft niets met het klimaat te maken.Het is de depopulatie agenda 21 uit de NWO agenda.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Vliegtuigje naar Luxemburg, daarna leeg terug en vervolgens een dag later weer leeg naar Luxemburg om haar op te halen en dat dan allemaal terwijl er een Audi A6 met chauffeur ter beschikking staat.
  Het één zeggen en het ander doen moet een D66 uitvinding zijn.
  En dan nog wetende dat zij aan deze ministerspost kwam dankzij een onnavolgbare stoelendans.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s