Blijf wakker wappies!

(Door: “bozeoudeman”)

We zitten middenin de vernietigende gevolgen van een stel hersenloze dwazen uit met name de PvdA en de stichting 40-45, die vanaf 1945 het volledige Nederlandse volk schuldig hebben verklaard en op die manier enkele miljoenen onderdanige robotjes wisten te creëren, die braaf 2 miljoen islamieten binnenhaalden en straks ook nog eens 10 miljoen zwarte Afrikanen, die vooral islamitisch zullen zijn.

Want die multiculturele maatschappij moest/moet er hoe dan ook komen om nooit nogmaals een genocide te laten plaatsvinden als die in 40-45. Zo zijn dus de hersenloze dombo’s van toen de veroorzakers van de toekomstige genocide op straks bijna alle of vele blanke Europeanen, en dat willen die totale dwazen nog altijd niet eens toegeven.

Die vooral namaak linkse drollen wensen niet eerder te stoppen voordat alle voorspellingen uitkomen en groepen extreme islamieten en zwarten met machetes hele dorpen beginnen uit te roeien. En dan nog zullen ze alles blijven ontkennen via met name al die minderwaardige schooiers in de pers die zich onafhankelijke journalisten durven noemen. Het zijn enkel incidenten, zo zullen die schrijven!

Je moet het zo zien: in het verkeer vallen ook dagelijks veel dodelijke slachtoffers! Maria werd in de zeventiende eeuw ook met een hoofddoek afgebeeld! En nog veel meer van dit soort totaal verwarde en lichtelijk gestoorde verhalen waarmee alles goedgepraat wordt door een soort nieuwe NSB’ers die zich objectieve journalisten noemen.

Ook de Merkels en andere politieke krankzinnigen, die wellicht op de loonlijst staan bij Gates, Soros en andere moordlustige idioten, zullen nog harder dan ooit krijsen ‘dat iets enkel een incident is’. Wanneer wordt een volk ooit eens wakker? Antwoord: kijk naar de recente terreur inzake dat ‘vreselijke’ corona, dan weet je het: helaas nooit of wat positiever gesteld: veel te laat.

Kijk helaas ook naar sommige wappies die min of meer geestverruimende lofzangen over wappieland schrijven en artikelen pennen over op dit moment weinig realistische geestelijke hoogstandjes als goedbedoelde verdwaasden, die duidelijk met en of in hun (wiet)hoofden terug willen naar de jaren zestig en die blijkbaar helaas zo de realiteit van vandaag niet echt wensen te erkennen en inzien.

Zij lijken te willen vluchten naar iets imaginairs als wappieland, terwijl moordlustige terroristen de mensheid grotendeels willen uitroeien en het restant tot slaven maken. Onmensen die overal hun tentakels hebben, in regeringen, in bijna de volledige EU, in bijna de voltallige VN. We zullen deze onmensen niet kunnen overwinnen door in dromen weg te vluchten en denken dat dan alles aan onze deur voorbij zal gaan.

Blijf wakker mensen, enkel door toe te geven hoe erg een situatie is, kan nog leiden tot het vinden van een uitweg uit deze cyclus van geweld, terreur en vernietiging die moordlustige gekken ons toebedeeld hebben. Blijf asjeblieft wakker Wappies, bewaar die mooie hoogstaande idealen en dromen voor later! Nu is het nog oorlog, oorlog ons allen aangedaan door onder andere een schlemieltje in die EU.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Blijf wakker wappies!

 1. Andre zegt:

  Ik kwam deze gister tegen van het BPOC 2020 met Reiner Füllmich. Ze hebben dus nu diverse vaccines die ze laten onderzoeken op wat er nu eigenlijk echt inzit. Maar hier zit wel de oplossing en dat is samenwerken. Goed bezig.

  Like

 2. Marc zegt:

  Beste bozeoudeman,

  Je hebt gelijk, op een punt na: het is geen oorlog. Dat zou het pas zijn als mensen als wij de wapens opnemen om de straten in Brussel en Europese steden schoon te vegen en het vrij te maken van autochtoon gespuis die ons verraden.

  Helaas zitten wij zo niet in elkaar.

  Het resultaat is nu al dat er geen nationale gemeenschappen meer bestaan. Alleen de illusie van eenheid is er nog omdat er nog ‘verkiezingen’ zijn en nationale Oranje AndreHazusdagen met aan het hoofd ‘onze’ Willem, al pleepotten werpend. En als ‘we’ maar onbeperkt 44.000 ‘slachtoffers’ mogen ‘herdenken’ op een strand in Scheveningen … nou, dan zijn we toch zeker goed bezig?

  Dat is onze nationale ‘identiteit’!

  Nee, ook ik word daar niet blij van.

  Like

 3. geweld is alleen met een nog groter geweld te keren en niet overgave

  Like

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…in het verkeer vallen ook dagelijks veel dodelijke slachtoffers!”

  Nee, Bozeoudeman. Er vallen geen dodelijke slachtoffers, er vallen doden. Die slachtoffers zijn niet dodelijk (voor wie zijn ze dan dodelijk?) ze zijn dood. Da’s niet hetzelfde.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 5. antiislamnu zegt:

  Ik zie wel dat er hier en daar wat mensen wakker worden.
  Niet veel hoor dat niet maar de algehele comateuze volks hypnose begint af te brokkelen.

  Like

 6. Sinyo zegt:

  Ha “die ouwe mopperpot”. [goed bedoeld ;o)]
  “Ze zeiden toch dat zwart Afrika aan AIDs ten onder zou gaan?
  Nu komen ze hierheen en krijgen AID. . . . . . van onze cente.

  Like

 7. Jean zegt:

  Als niet snel keihard wordt ingegrepen is Europa een verloren continent a.g.v. dat links groen wanbeleid wat ons opzadelt met extremistisch barbaars geweld.

  Like

 8. M. zegt:

  Er word openlijk oorlog gevoerd tegen het eigen volk en het achterlijke volk zag dat het goed was want men is gek op het likken van de ballen van de beul anders voelt men zich niet genoeg deugen.
  Geestesziek zijn die lui die alles wat krom is recht lullen omdat de leugenaars op hun kut tv dat ook doen.
  Hersenloze bende.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s