Claim op immuniteit?

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Rattenkoningin der Europese Unie Von der Leyen heeft het door de aan de VN gerelateerde WHO opgelegde digitale vaccinatiepaspoort inmiddels bevestigd. De zogenaamde ‘complot-theoristen’ hadden hier (óók!) al voor gewaarschuwd, maar nu gaat het er volgens deze ronduit misselijkmakende trekpop van de VN voor heel Europa toch ècht van komen. Maar gebaseerd op wat?

Want gezien mijn laatste onderzoek naar wat het RIVM zèlf op haar website heeft gezet over de PCR-test en haar ‘foutmarges’ èn zij tevens claimen na de eerste vaccinatie drie maanden beschermd te zijn en na de tweede negen maanden, kan iedereen die gevaccineerd is nog steeds Covid-19 (en alle op stapel staande ANGST-varianten, die tegenwoordig klaarblijkelijk zelfs digitaal vanuit India naar Groot Brittannië blijken te kunnen reizen) krijgen en het doorgeven. Hoezo immuniteit? Hoezo werken zowel die zogenaamd ‘betrouwbaarste’ PCR-testen en de middels deze leugens (!) opgedrongen vaccinaties naar vermeend dan zo goed? Waarom is iedereen die zowel *enkel als *dubbel gevaccineerd is, dan nog steeds ZÓ doodsbang voor NIET-gevaccineerde personen alsof zij de pest mee zouden dragen? Waar halen zij het GORE   (!) lef vandaan ieder naïef/DOM (!) volgzame schaap wegens een verkoudheids-/influenza-virus, zó te besodemieteren? Wat is het werkelijke (!) achterliggende doel van de VN/WHO/EU-agenda voor wat betreft deze aantoonbaar NIET gewerkt hebbende lockdowns, avondklok en vaccinatie-DWANG!?

Het gesprek met de dame met de neurologische aandoening heeft bij mij veel vragen en, mijns inziens, logische afwegingen en conclusies geactiveerd. Enerzijds was ik uitermate geschokt dat specialisten van een gerenommeerd UMC (daar zet ik, net als bij de zoveelste ‘expert’ (en nu ook ‘de klimaatexperts’) op televisie, inmiddels ÓÓK steeds grotere vraagtekens bij), die zouden MÓETEN weten wat een bepaalde aandoening voor bepaalde mensen KÀN teweegbrengen, TÒCH adviseren zich te laten vaccineren. Klaarblijkelijk MOGEN er zelfs voor DÍE mensen geen uitzonderingen gemaakt worden, laat staan dat die door de ‘experts’ van ‘ons’ ronduit misdadige en frauduleuze (!) kabinet (demissionair – ik zou eerder zeggen Dementionair (!) – of niet) en daarmee hun naar vermeend ‘wetenschappelijke’ raadgever, het RIVM, zouden worden geaccepteerd. Ronduit autistisch en daarmee empathieloos. Spélen met andermans leven ter bevordering van het *NEP-prikje! Walgelijk!

Bloedonderzoek

Als bloedonderzoek, ondanks diverse negatieve (!) PCR-testen na ruim acht maanden nog steeds resten van het Covid-19 virus aantoont, kan het, mijns inziens logisch beredeneerd, NIET anders zijn dan dat er óók nog steeds antistoffen in uw immuunsysteem aanwezig dan wel actief zijn. Qua het gebruik van mondkapjes kom ik overigens tot exact dezelfde conclusie. Men adviseert u uw handen honderd keer per dag te ontsmetten en ontneemt uw lichaam daarmee de mogelijkheid om het immuunsysteem ZÈLF in werking te zetten tegen bacteriën en virussen, waardoor u feitelijk qua gezondheid ZWAKKER wordt in plaats van sterker. Ontsmetten beschermt u derhalve JUIST niet! Gewoon handen wassen met water en zeep volstaat! De rest is klinkklare ONZIN!

En zo zie ik het hergebruik van die vermaledijde mondkapjes eveneens. Men raadt u aan de mondkapjes meteen weg te gooien (wat iedereen die waar dan ook uit de bus stapt ook letterlijk ‘meteen’ meent te moeten doen…) om u daarmee te vrijwaren van ‘het virus’. IK redeneer echter anders. Als u een mondkapje hergebruikt, bij voorkeur MÈT aanwezigheid van het virus dat uw immuunsysteem eerder ZÈLF al efficiënt heeft aangepakt en opgelost, wordt uw immuunsysteem, elke keer dat u uw ‘besmette’ mondkapje opnieuw opzet, opnieuw geactiveerd om het virus te bestrijden waarmee u, omdat uw eigen afweersysteem steeds minder werk heeft om het zogenaamde ‘killer’virus te bestrijden, mijns inziens, blijvend immuun blijft.

Mijn advies: eet en leef gezond en blijf uw immuunsysteem versterken met vitamine C, D3 en zinkpreparaten en uw eigen lichaam lost voor negenennegentig procent de problemen zèlf op. Tenminste, als u verder gezond bent. Bij onderliggende kwalen en ziektes (mogelijk kanker als tot de verbeelding sprekend voorbeeld) is het immuunsysteem al (te) druk in gevecht tegen die betreffende ziekte en kan ondersteuning van mogelijk een vaccinatie zoals bij de griepprik, wèl behulpzaam en ethisch verantwoord zijn.

En daar ligt het probleem met de zogenaamd humane VN/WHO/WEF en de EU; zij hebben geen ènkel empatisch gevoel, laat staan ook maar énig ETHISCH verantwoordelijkheidsgevoel. De vacciNAZI’s met hun Fascins.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Claim op immuniteit?

 1. Julia zegt:

  Helemaal mee eens. Maar helaas blijken miljoenen mensen niet meer over realiteitszin te beschikken en hebben zich hierbij neergelegd. Het loopt met de dag meer de spuigaten uit rondom de propaganda en nu toch wel dwang tot vaccinatie. Vaccinatie wordt over niet al te lange tijd en indien men om welke reden dan ook niet is gevaccineerd wordt uitgesloten. De Filipijnse president Duterte heeft vaccinweigeraars gedreigd met celstraf. . ,,Je kunt kiezen”, sprak Duterte gisteren op televisie. ,,Laat je vaccineren of ik gooi je in de gevangenis.” De dreigende woorden van de president staan haaks op van de gezondheidsautoriteiten die wel aandringen op vaccinatie, maar altijd hebben gezegd dat inenten op vrijwillige basis gebeurde. Een hele slechte voorbode en puur NAZI praktijken.

  Geliked door 2 people

 2. karton zegt:

  Bij het betreden van een winkel doe ik mijn enige mondkapje op, die gebruik ik al vanaf het begin van die eis. Wél of geen virus in dat kapje ? Kan mij dat schelen,ik leef nog steeds en ook al redelijk lang. Ik stop me iedere dag helemaal vol met álle te verkrijgen Vitamines zoals A,B,C,D,E,F ,G enz. enz. t/m Z. Haal 1 X per maand een vitamine B12-prik ,ik laat me helemaal lek prikken om ’t bloed te laten onderzoeken, heb een nep-heup, m’n galblaas is verdwenen , heb O-benen én een “weelderige haardos” (volgens kenners !!!!) ik fiets als een Woutje Wagtmans door de omgeving, de rest gaat niet zo best meer, maar dat zal mij aan m’n reet roesten.
  Er komt géén vaccin tegen Covid in m’n lijf.

  Geliked door 1 persoon

 3. Hans de Jong zegt:

  Tegen iedereen die over vaccineren begint zeg ik:
  Alleen een mug mag mij prikken.
  Daarna kiijken de personen in kwestie mij schaapachtig aan en zeg ik tegen hen, nog een fijne dag en veel succes met je vaccinatie en paspoort.
  Zo maak ik niet veel vrienden, maar zit daar ook niet zo om te springen.

  Geliked door 1 persoon

 4. loNe zegt:

  Vooral die laatste alinea …

  Like

 5. Bas zegt:

  Het is ongehoord dat er anderhalf jaar zo goed als niets (!) is gedaan om de ic-capaciteit structureel te vergroten en dan straks in de herfst als het nieuwe griepseizoen begint het land wel weer op slot gooien om zo te voorkomen dat “we de zorg overbelasten”. Bizar en crimineel.

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Ijzersterke uitleg over de ‘zwevende’ A-status van COVID-19.
  Geen wettelijke grondslag betekent geen grondrecht beperkingen.

  “Hier is sprake van een Ambtsmisdrijf”

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  mRNA-vaccins lijken rode bloedcellen te beschadigen
  Door John M. Contino
  Onder verwijzing naar experts van het Meedan Digital Health Lab, beweert Reuters Fact Check krachtig dat de spike-eiwitten die door de COVID-vaccins worden geïnduceerd, cellen niet doden of beschadigen.

  Misschien wel, maar iets van de vaccins veroorzaakt vervormingen en schijnbare ontstekingen in rode bloedcellen, zoals blijkt uit beelden van microscopiefoto’s. Afbeeldingen van bloedcellen die voor en na de vaccins zijn genomen, zijn te zien vanaf ongeveer twee minuten in de video van vijf minuten. Rode bloedcellen na het vaccin vertonen ruwe in plaats van gladde randen, onregelmatige vormen en groepering in de loop van de tijd, wat wordt beschreven als de “beginvorm van trombose” of bloedstolsels. Er is meer onderzoek nodig om te bepalen wat deze celvervormingen precies veroorzaakt.

  Er zijn ook talrijke kleine witte deeltjes op de foto’s waarvan wordt aangenomen dat het lipide nanodeeltjes (LNP) zijn. De delicate mRNA-fragmenten van Pfizer- en Moderna-vaccins zijn ingekapseld in LNP, dat dient om het mRNA te beschermen tegen desintegratie voordat het zijn werk in ons lichaam kan doen. Pfizer voerde een biodistributiestudie uit waarbij ze ratten injecteerden met bioluminescent RNA-ingekapseld LNP, en ontdekten dat het LNP niet alleen voorbij de injectieplaats was gereisd, maar door de bloedsomloop en het immuunsysteem, en zich had opgehoopt in vrijwel elk orgaan in het lichaam.

  Ondertussen adviseren Spanje en Rusland naar verluidt burgers om vliegreizen te vermijden als ze zijn ingeënt tegen COVID-19. Het is algemeen bekend dat veel vliegen, vooral op internationale langeafstandsvluchten, bloedstolsels kan veroorzaken
  https://www.americanthinker.com/blog/2021/06/mrna_vaccines_appear_to_be_damaging_red_blood_cells.html

  Geliked door 2 people

 8. koddebeier zegt:

  Nederland is een EU dictatuur !! Door en door verrot door jarenlang corrupte kartelpartijen in de regering..

  Geliked door 1 persoon

 9. Bob zegt:

  Via de VN ,naar de EU tot volkomen slaaf
  gemaakt.

  Like

 10. hans zegt:

  Over dat cash geld beperken en uiteindelijk afschaffen beginnen ze nu ook te rommelen. i.v.m. mensen laten betalen voor cash opnemen. Hangt ook samen met het probeersel van deze virus hoax!
  Het begint gelukkig ook voorspelbaar te worden. Moet echt een grote opstand komen! Niet alleen hier, maar in heel Europa. Ze worden steeds brutaler!

  Like

 11. BigLJohn zegt:

  Het probleem ligt bij de mensen zelf. Zij WILLEN deze shit uit den Haag gewoon geloven en opvolgen. De afgelopen tijd was gewoon een proefperiode die uitgewezen heeft dat het men het volk, gelijk een klein kind, van alles kan wijsmaken en alle opgelegde regels kan doen opvolgen. Hoofdstuk twee in dit drama is de komende winter. Alles gaat weer terugkomen zoals de lockdowns en de avondklok, terwijl de mondkapjes, vaccinaties en 1,5 meter al blijvend geworden zijn. In 2025 moet het karwei geklaard zijn; het midden en klein bedrijf zal dan totaal verdwenen zijn, terwijl ons land rijp zal zijn voor het globale communisme naar Chinees model.

  Geliked door 1 persoon

 12. bozeoudeman zegt:

  MILITAIREN STA OP EN BESCHERM DE BEVOLKINGEN TEGEN DE GESTOORDE EN OF CORRUPTE POLITICI!

  Geliked door 1 persoon

 13. BigLJohn zegt:

  Er is geen betere afweer dan ons eigen immuunsysteem. Dit in tegenstelling tot het VEKSIEN. Ik zie Bill Gates nog het VEKSIEN aanprijzen, breed met zijn armen zwaaiend. Ook stelt men aldaar kado’tjes in het vooruitzicht als men zich maar laat inenten. Dat VEKSIEN versterkt ons immuunsysteem niet maar het tegendeel is waar, het breekt ons immuunsysteem geleidelijk aan af. Mochten ge-vaccineerden besmet worden door een virus, dan staat Magere Hein al met zijn zeis te zwaaien. Komende winter verwacht ik al een toename van doden veroorzaakt door het VEKSIEN. Daarna zal het steeds harder gaan, mede doordat men maar blijft doorspuiten en men degenen die NIET gevaccineerd zijn de schuld gaat geven van al deze besmettingen. Men zou bijna gaan praten over het Spaanse griep syndroom. Niet dat virus, maar de spuiten die men toen gaf deden 1/5 van de toenmalige wereldbevolking uitmoorden, zijnde 100.000.000 mensen.

  Geliked door 2 people

 14. Jan zegt:

  Ik raak niet besmet
  [video src="https://i.imgur.com/mRRy9Ki.mp4" /]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s