UEFA verbiedt stadionverlichting: Queer-lobby eist nu regenboogvlaggen i.p.v. Duitse vlaggen!

(Door: Michael van Laack – Vertaling: E.J. Bron)

Links op Twitter is geschokt door zo veel “intolerantie”. De stadions van het EK-voetbal moeten uniform verlicht blijven. München mag geen signaal in de vorm van een regenboogverlichting tegen de zogenaamd homofobe staat Hongarije en zijn gehate – omdat hij abortus-vijandig is – minister-president Orbán afgeven.

Of men zich daar aan zal houden? Hitler had het Olympisch Comité immers ook verzekerd dat de vlaggen van alle landen in plaats van uitsluitend vlaggen met hakenkruisen in de stadions zouden wapperen. Op veel sportplaatsen was het daarna anders.

De woordvoerder van de Duitse Voetbal Bond, Jens Grittner, zei gisteren: “De UEFA schrijft een uniform design voor. En er bestaan goede redenen om dit uniforme stadiondesign ook op te volgen.” De vertegenwoordigers van de regenboogkleuterschool

 reageerden geïrriteerd en beledigd op deze verklaring. Per slot van rekening bestaat er in Duitsland – behalve de migranten vanzelfsprekend – geen belangrijkere bevolkingsgroep dan de leden van de LGBTenz.-Community.

Het verzet sluit zich aaneen

Ook talrijke andere minder prominente leden van links op Twitter gaven onmiddellijk aanbevelingen hoe men zich zou moeten gedragen. Gewoon het verbod negeren. Want niet alleen bij de kwesties van de migratie en de klimaatverandering, maar gewoon ook met het oog op gender moet de wereld genezen aan Duitsland´s wezen.

En ook de lobby is strijdlustig. In plaats van Duitse vlaggen moeten de fans met de regenboogvlag zwaaien.

Queer-kleuterschool: “Ik wil, ik wil, ik wil!”

Axel Hellmann, woordvoerder van het bestuur van de voetbalclub Eintracht Frankfurt, en blijkbaar ook lid van de club van de beledigde leverworsten, kondigde koppig aan: Wanneer dat in München niet mag, dan laten wij gewoon plaatsvervangend voor heel Duitsland zien onder welke vlag wij bij elkaar komen, sinds de bondskanselier de zwart-rood-gouden vlag van ons heeft afgepakt.

Wie niet voor ons is, is tegen ons!

Al met al een koppige Queer-kleuterschool, die het niet gewend is wanneer men zijn lievelingsspeeltje niet aan hem geeft. Want in Duitsland houdt immers inmiddels iedereen zich koest zodra een homoseksueel “discriminatie” roept. Tolerantie moet dit symbool betekenen. En ook openheid. In werkelijkheid echter zijn de minsten van diegenen die zich onder deze vlag verzamelen ook maar in beginsel tolerant en open voor de argumenten van anderen.

Wie ons tegenspreekt, is homofoob. Wie niet doet wat wij willen, is een intolerante vijand van de vrijheid. De vrijheid, die zij bedoelen, is nooit de vrijheid van de ander. Maar hun vrijheid, het uitleven van hun links-groene ideologie. Met d eDuitsers kunnen ze dat doen. Met het buitenland niet, zoals de houding van de UEFA in deze pure politieke kwestie laat zien.

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: Michael van Laack

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op UEFA verbiedt stadionverlichting: Queer-lobby eist nu regenboogvlaggen i.p.v. Duitse vlaggen!

 1. Frits zegt:

  Mocht men zich niet aan het verbod houden dan is er maar 1 oplossing. Duitsland uitsluiten van verdere deelneming

  Like

 2. Rien E zegt:

  Ik dacht dat het eigenlijk om voetbal ging, kennelijk zit ik er naast. Stop de wereld, ik wil er af.

  Geliked door 1 persoon

 3. karton zegt:

  Laat ze lekker met het hun balletje spelen, die jongetjes in hun regenboog-bloesje , -kousjes en – broekjes ! Maar wél pas nadát zij hebben geknield vanwege een dode neger-crimineel in Amerika !
  Dat voetballende homo-zootje is helemáál gek geworden ! Laten ze gaan knielen voor álle NL-militairen die “voor niks” zijn gedood in verre buitenlanden als Syrië , Kosovo , Mali of Afghanistan.
  Of voor het slachtoffer dat, mogelijk, door de NL-voetballer Quincy Promes is gestoken met een mes. Blijf dan óók nog ff knielen voor álle niet-islamieten die door wél-islamieten zijn vermoord op vaak gruwelijke wijze.
  De tijd die dan nog overblijft van de 2 X 45 minuten, kunnen jullie gaan vullen met je spelletje met de bal. Ik denk dat alleen de pauze, van 15 minuten overblijft voor jullie spelletje, stelletje omhoog gevallen nietsnutten !

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Zullen we het gewoon bij sport en voetbal houden en even dat gezanik vergeten of moet nu alles onder de regenboog door. Respecteer een ieder en leef verder in plaats om van alles een grote hetze te maken. Als men zogenaamd discrimineert dan heeft men een hekel aan zwarten, als men nu niet met homo hetze meeloopt is men een homofoob. Een ieder die meeloopt met al die hetzes dulden blijkbaar geen tegenspraak en willen hun ideologie en gedachten iedereen door de strot duwen. Waarom zitten de voetballers op stoelen met de reclame van Qater is dat niet erg hypocriet. Zo ziet men hoe dom de massa meute kan zijn achter elkaar aan hobbelen zonder dat zij zich überhaupt ergens in verdiepen en niet verder kijken dan hun neus lang is. Even een kleine herinnering voor al die meelopers https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/bouw-stadions-wk-voetbal-qatar-eist-al-6-500-levens-in-tien-jaar~b5be341a/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F Whats next.

  Like

 5. Julia zegt:

  Terecht. Alleen gaat het mijn pet te boven de UEFA überhaupt de reclame op de stoelen van Qatar Airlines toestaat https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/bouw-stadions-wk-voetbal-qatar-eist-al-6-500-levens-in-tien-jaar~b5be341a/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F Ik dacht dat dit heel veel meer aandacht zou moeten krijgen dan dat gezanik en gedram over regenboog kleurtjes. Maar ja Qatar is uiteraard een grote sponsor en dan zijn alle principes over boord. Dus kappen nu met die regenboog en geniet van de sport en laat de zon schijnen. De algehele samenleving is al triest genoeg.

  Like

 6. Heniusz zegt:

  Quote: “UEFA verbiedt stadionverlichting: Queer-lobby eist nu regenboogvlaggen i.p.v. Duitse vlaggen!” Gaan deze idioten volgend jaar ook naar Qatar met hun regenboogvlaggen? Zou goed zijn, zijn we ze meteen kwijt. Maar het zal wel bij wensdenken blijven, daar hebben ze ballen niet voor, protesteren tegen die andere club van homofoben…

  Like

 7. Bas zegt:

  Sportief???
  Hier worden vrouwen onderdrukt, waar blijft de verontwaardiging???
  Deze persoon was eerst tot zijn 35e een volgroeide mannelijke gewichtheffer, en werd daarna pas “vrouw”….

  https://pbs.twimg.com/media/E4aiaFNXoAECKfp?format=jpg&name=medium

  Een transgender gewichtheffer toestaan ​​om deel te nemen aan de Olympische Spelen in Tokio is een verschrikkelijke fout die de rechten van vrouwen op gelijkheid en eerlijkheid vernietigt – en zal de Olympische droom voor vrouwelijke atleten vernietigen.
  https://dailymail.co.uk/news/article-9709005/PIERS-MORGAN-Allowing-transgender-weightlifter-compete-Tokyo-Olympics-mistake.html

  Like

  • karton zegt:

   Ik lees (bijna) alle reacties betr. transgenders , homo’s , lesbo’s enz. enz.
   Ik kan me er niet meer écht druk om maken, de ene persoon wil persé een vrouwelijke plassert dus…..weg pielemuis, de andere persoon wil persé géén vrouwelijke plassert meer, dus……wég met dat ding en de pielemuis van “meneer” nr. 1 ff verplaatsen. Je wordt er toch helemaal kotsmisselijk van ? Een vrouwelijk plassert lijkt mij erg lastig, je kunt nooit eens “lekker” tegen een boom plassen, tenzij je de meest vreemde houdingen gaat aannemen. Bij het hard rennen is een pielemuis erg lastig, het belemmert je ernstig in je bewegingen.
   Ik zie van elke verandering af , ik plas tegen bomen en ren NIET hard; ik laat het hierbij.

   Like

 8. Bob zegt:

  Sport is tegenwoordig big business en
  polituek.
  In de geschiedenis van de sport en beweging
  is gebleken dat zodra de sport betaald werd
  de maatschappij verloederte.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s