CARTOON

…Tja, ik vind mijn vrijheid gewoon belangrijk!!!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op CARTOON

 1. Bas zegt:

  https://www.frontnieuws.com/moslimmigranten-ondervraagd-verwesterde-moslimvrouwen-moeten-sterven-stenig-ze-gebruik-een-mes/

  Moslimmigranten ondervraagd: Verwesterde moslimvrouwen “moeten sterven – stenig ze, gebruik een mes”

  Wat zou er kunnen gebeuren als een vrouw zou weigeren de hoofdbedekking te dragen en zou besluiten zich als een normaal mens te kleden, vroeg nieuwsverslaggever Daniele Bonistalli zich af? “Ik neem een mes, en ik zet het hier (wijzend naar zijn nek) omdat ze moet sterven. Ik zou haar vermoorden; je moet een mes nemen en dit doen. Ze moet sterven”, aarzelde de moslim niet om te zeggen. De islamitische wet (sharia) vereist dat vrouwen zich bedekken.

  Een andere moslim die in de video wordt geïnterviewd, benadrukt dat islamitische families in 80% van de gevallen de huwelijken voor hun kinderen kiezen, terwijl er in de resterende 20% sprake is van een autonome beslissing. “Dit is de traditie van onze cultuur. De man beslist! De vrouw kan niet zeggen dat ze niet met iemand wil trouwen”. Mannen zijn de baas over vrouwen, volgens de woorden van Mohammed en de koran.

  Like

 2. Bas zegt:

  Tegenwoordige “vrouwenssport”

  Like

 3. delamontagne zegt:

  De “linkse” moslima is in ieder geval al behoorlijk geëmancipeerd [ vreemd woord in dit verband ]1
  Maar ik zou haar toch aanraden niet zo in Medina, of waar ook in ’t ACHTERLIJKE SaoudiieBabarije te gaan rondlopen………
  Gelukkig kan ze dit [nog] wel in Dts-land…………..

  Like

 4. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Mannelijke gewichtheffer wordt met 35 ‘vrouw’ en doet mee aan de olympische spelen….
  https://robhoogland.nl/we-zijn-allemaal-gemodificeerde-vissen/

  Laurel was vroeger een mannelijke gewichtheffer. In 2013 besloot hij een zij te worden en sindsdien is zij medicamenteus dusdanig behandeld dat zij qua hormoonhuishouding aan de IOC-normen voldoet, ofschoon experts erop blijven wijzen dat het toegelaten testosteronniveau op de Spelen „minstens vijf keer hoger is dan dat van een biologische vrouw.”

  Dit is geval numero zoveel. In tennis-, golf- en atletiekkringen zijn er eveneens voorbeelden van. Altijd weerklinkt hetzelfde bezwaar als dat van Anna Van Bellinghen: oneerlijke concurrentie. En dat is het ook. De vrijheid van het individu gaat boven heel veel, maar in de topsport mag geen ongelijkheid worden gecreëerd. Daarom is er bijvoorbeeld ook een dopingcontrole.

  Een transgender gewichtheffer toestaan ​​om deel te nemen aan de Olympische Spelen in Tokio is een verschrikkelijke fout die de rechten van vrouwen op gelijkheid en eerlijkheid vernietigt – en zal de Olympische droom voor vrouwelijke atleten vernietigen.
  https://dailymail.co.uk/news/article-9709005/PIERS-MORGAN-Allowing-transgender-weightlifter-compete-Tokyo-Olympics-mistake.html

  https://pbs.twimg.com/media/E4aiaFNXoAECKfp?format=jpg&name=medium

  Geliked door 2 people

 6. Bas zegt:

  Canada

  Terwijl christelijke predikanten gevangen worden gezet, hun eigen kerken omheind door autoriteiten en de congregaties in Canada worden verjaagd, bidden moslims over de wegen, geen enkele officier greep in.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s