Domme, domme Wilma

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Hahaha, kijk ik (heel af en toe doe ik dat nog) weer eens naar de JensenShow, is daar ineens een e-mail van ene gefrustreerde Wilma… Wilma vertegenwoordigt letterlijk het domste schaap van de onvoorstelbaar naïeve meerderheid van de bevolking die nog steeds ‘heilig’ gelooft in wat de VN/WHO/WEF/EU en ‘onze’ overheid doet. Die doen volgens Wilma – en al die andere wegkijkers en gemakkelijk beïnvloedbare, hersenloze sukkeltjes die zich laten vaccineren om “van het gezeik af te zijn” of “gewoon op vakantie te kunnen gaan”, (levensgevaarlijke gemakzucht en egoïsme derhalve!) – namelijk “zó hun best voor u en mij…” Nou Wilma, gezien uw intelligentie (onder andere concluderende uit uw zinsopbouw en woordkeuzes in uw e-mail) zou ik willen zeggen; slaapt u gerust nog even verder.

Een beetje extra aandacht voor Wilma

Wilma vindt het werk dat Robert Jensen doet namelijk schadelijk en gevaarlijk, omdat het families ‘zou scheiden’… Robert Jensen zou zelfs ‘moeten durven toegeven’ dat hij fout zit en – volgens hersenloze, oerdomme Wilma – kraamt Jensen gevaarlijke onzin uit. De waarheid is echter dat binnen de familie van domme Wilma een àndere mening of verkregen àndere inzichten klaarblijkelijk NIET getolereerd worden en dat ze van IEDEREEN verwacht, leest u; opgedrongen (!) wordt hetzelfde geïmplanteerde (ronduit achterlijke!)‘gedachtegoed’ na te papegaaien. Evenals de fascistische VN/WHO/WEF/EU, ‘onze’ overheid en daarmee onze welbekende, uitermate narcistische Hugo de Jonge dat van ú en de gehele bevolking verwachten; leest u eist en inmiddels oplegt. Wat een doodeng, gluiperig mannetje is het toch.

Mensen dienen namelijk doodsbang gemaakt te worden voor andere, helder nadenkende mensen, voor mensen met een logische redenatie en voor mensen die WÈL onderzoek doen naar de daadWERKELIJKE waarheid! Die worden om exact die reden LETTERLIJK gedemoniseerd als levensgevaarlijke anti-vaxxers, wappies of mogelijk zelfs terroristen die de samenleving willen ontwrichten. Tenminste, daar stuurt men vanuit de nazistische VN/WHO/WEF/EU en derhalve ‘onze’ overheid heel bewust op aan om mensen enerzijds te dwingen levensgevaarlijke vaccinaties te laten zetten en daarnaast de nagestreefde ‘totale controle’ over mensen te krijgen. Nazi-methodiek bij uitstek derhalve!

Daarmee de in 1947 vastgelegde internationale code voor ethisch klinisch onderzoek bij mensen TOTAAL NEGEREND! Een code die – naar aanleiding van de ronduit walgelijke medische experimenten op mensen in de naziconcentratiekampen – is vastgelegd in de “Code van Neurenberg”, maar waar de nazistische VN/WHO/WEF/EU en ‘onze’ overheid zich derhalve HEEL BEWUST (!) schuldig aan maken. Waarom denken zij daarmee weg te kunnen komen? Is het arrogantie of hebben zij zich zover ingegraven in de westerse recht(KROM)-systemen en zich daarmee juridisch ingedekt wanen dat zij zich volledig vrij voelen deze code met voeten te treden?

Wilma beklaagt zich overigens dat Jensen haar e-mailtje tot haar ontsteltenis in zijn show gebruikt en vindt dat ongepast… Een e-mail sturen naar een show die e-mails behandeld en dan gefrustreerd zijn dat die mail ook daadwerkelijk gebruikt wordt… hahaha, hoezo naïef?!

Wat ik overigens nog steeds hoogst opmerkelijk vind, is dat Robert Jensen ten aanzien van domme Wilma met een uitleg komt die qua onderzochte feiten en logica volledig onderbouwd is, maar hij zichzelf afvraagt wie hij is om ‘de schepper’ te bekritiseren. Is Jensen van jongs af aan mogelijk zèlf met hel en verdoemenis ingegeven/gehersenspoeld, en derhalve bang voor ‘god’?

Ik zou zeggen, beste Robert, vertel uw gehele uitleg ten aanzien van domme Wilma (ik vond hem treffend!) nog één keer exact zó, maar dan met ‘god’ en ‘religie’ als onderwerp… Ziet u nu werkelijk de overeenkomsten niet? Die hele ‘god’ bullshit is de allereerste en grootste HOAX ter wereld waar iedereen middels indoctrinatie en hersenspoeling bang voor is gemaakt (èn klaarblijkelijk nog steeds is), maar waarvan, net als alle doom-voorspellingen van de zogenaamde ‘experts’ qua nieuwe ijstijd, ozonlaag-bullshit en nu dan de ‘opwarming van de aarde met de daarmee naar vermeend gepaard gaande ‘klimaatverandering’, nog NOOIT iets bewezen is! Ú bent er zelf óók in getrapt!

Allah werd als eeuwige tweede, overigens naar het beeld van ‘god’, gekopieerd, aangepast en opnieuw ‘geschapen’ naar het gefrustreerde schizofrene brein van Moehammad, omdat zijn echtgenote ondanks alles wat hij bij elkaar probeerde te verzinnen tot zijn grote irritatie in de hersenspoeling van ‘god’ bleef geloven. Pas toen hij Allah als god uit de waterpijp had gezogen en zichzelf daarna uitriep tot ‘profeet’ voelde hij zich ‘op waarde’ gerespecteerd (aanbeden?) door zijn vrouw.

Laat u het bekritiseren van ‘god’ (en Allah) overigens maar aan mij over hoor. God schiep namelijk in zes dagen de gehele wereld en àlle dieren en vervolgens Adam. Uit zijn rib knutselde hij Eva, samen kregen zij dríe ZONEN… waaruit vervolgens de gehele mensheid is ontstaan…? Koekoek! Hoe dan? Kom op nou, dit intrigeert me zo. Leg het mij nog één keer uit alstublieft…
Deze ‘goede’ ‘god’ heeft echter ook Adolf Hitler, Heinrich Himmler, Klaus Schwab, Moehammad ibn ‘Abd Allah ibn ‘Abd al-Moettalib ibn Hasjim ibn ‘Abd Manaf al-Koeraisji ibn Kielaab ibn Moerra ibn Ka’b ibn Loe’ay ibn Ghalib ibn Fahr en al die andere, de wereld willen dominerende Nazi’s en psychopaten geschapen… Waarbij de laatste zeven letters klaarblijkelijk staan voor al hun oerdomme, doodsbange, hersenloze volgers… Goed man, die ‘god’. Ècht de goedheid zelve… O nee, maar dàn ligt het NIET aan ‘god’, maar aan de (door hèm geschapen!) mens? Had ‘god’ op dat moment mogelijk even geen voortschrijdend inzicht dan?

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

35 reacties op Domme, domme Wilma

 1. Ton Ruygrok zegt:

  ….Deze ‘goede’ ‘god’ heeft echter ook Adolf Hitler, Heinrich Himmler, Klaus Schwab, Moehammad ibn ‘Abd Allah ibn ‘Abd al-Moettalib ibn Hasjim ibn ‘Abd Manaf al-Koeraisji ibn Kielaab ibn Moerra ibn Ka’b ibn Loe’ay ibn Ghalib ibn Fahr en al die andere, de wereld willen dominerende Nazi’s en psychopaten geschapen… En ook E.N. Schilder

  Like

 2. fredjohan zegt:

  Waarom dat tussenzinnetje (heel af en toe doe ik dat nog) als u gebruik wilt maken van de kritiek van Jensen op Wilma?

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Wilma slaapt in een vrije wereld en word wakker in een dictatuur. Dat is wat Wilma aan het doen is. En zulke mensen slepen ons mee de afgrond in.

  Geliked door 8 people

 4. koddebeier zegt:

  Prachtig hoor zo’n “Code van Neurenberg”, maar wie gaat het handhaven en wie gaat er (echt) recht spreken ????? Als dit allemaal niet gaat gebeuren dan is die code bullshit en zijn er miljoenen voor niets gestorven aan medische experimenten en hebben de nieuwe opvolgers van Josef Mengele en hun handlangers vrij spel !

  Geliked door 6 people

  • M. zegt:

   Die hele Neurenberg was al een poppenkast op zich.
   Vandaar dat die code ook gewoon bullshit is en er niets gehandhaafd word door de wet die ook voor de duvel en zijn gevallenen dansen.
   Zoals ze altijd al hebben gedaan.

   Maar dit word de laatste ronde.
   Ze zullen nooit meer dansen, geen enkele viespeuk ter wereld.
   Ze hebben al verloren maar weten het zelf nog niet.

   Geliked door 1 persoon

 5. antiislamnu zegt:

  Moehammat ha ha die houden we er in erg leuk artikel.

  Like

 6. Jo zegt:

  Aan Drs Schilder..

  Adam en Eva hadden meer kinderen dan in de h.Schrift aangeven is.
  In het begin mochten broer en zus kinderen voortbrengen.. toen was de zonde ook nog niet zo doorontwikkeld als doorheen de tijden.

  Ik raad u ook aan het volgende te downloaden: –de geheimen van het oud verbond– en verder.. met de onderstaande link.
  Trouwens er is een toelichting op het scheppingsverhaal in Ezechiël 28:12-16 ..maar dat is meer voor de “ingewijden”.
  https://www.google.com/search?q=emmerick+emmanuel&oq=emmerick+emmanuel&aqs=chrome..69i57j33i160.20157j0j4&client=ms-android-samsung-ga-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  Like

  • karton zegt:

   @ Jo op 23-6-2021 om 17.07 u.
   Volgens u hadden Adam & Eva méér kinderen dan aangegeven; betekent dit dan niet dat geen enkel verhaaltje in dat zg. h.Schrift 100% betrouwbaar is ?
   En wáár staat vermeld dat Adam & Eva méér kinderen hadden dan staat geschreven in de h.Schrift : en als dat inderdaad “ergens” staat geschreven, is dát berichtje dan wél waar ?

   Geliked door 2 people

   • Harry zegt:

    Ik ben bang dat we , vanuit de bijbel gezien , één grote inteeltbende zijn !
    En dat uit zich dan in de huidige lbhgti gemeenschap , die ons hun incestueuze waanzin proberen op te dringen , alsof dat normaal zou zijn .
    Man en vrouw , is een normaal verschijnsel .
    Al het andere is een afwijking van de natuur en niet normaal of gezond .

    Geliked door 5 people

   • karton zegt:

    @ Harry op 23-6-2021 om 23.22 u. Ik vrees dat niet alleen , ik weet ‘t wel zeker ! In de “meest gelovige” omgeving komt de meeste inteelt voor. Óók onze Kamer zit er vol mee.

    Like

   • Jo zegt:

    @karton

    Je kunt zelf constateren dat de h.Schrift heel vaak minimale informatie geeft omtrent bepaalde zaken anders zou hij vele malen dikker zijn.
    Het nageslacht krijgen kon moreel aanvaardbaar zijn alleen via broer en zus en niet via moeder en zoon.. en ook was het maar zeer tijdelijk.. dit zijn [logische] gevolgtrekkingen die men verder mag en kan maken
    In Genesis 4:3 staat er dan ook : “geruime tijd later” ..of –na verloop van tijd– in een andere vertaling, dit zegt al genoeg dat er allerlei informatie achterwege wordt gelaten.

    Heb je je ook wel verder verdiept in de verwezen link ?!

    Like

   • delamontagne zegt:

    Nadat ik ’t allerlaatste stukje artikel had gelezen”………….de Goede God heeft echter ook Adolf Hitler, ….etc geschapen “, dacht ik; we wachten op de critici van de geleufscritici.
    En die kwamen onmiddellijk.
    De Heer Schilder werd er o.a. in verweten ook door diezelfde goede GOD te zijn geschapen als Adolf.
    Dat soort critici zou liever/beter eeuwen geleden in ’t toen nog Christ. gehele Europa hebben kunnen leven.
    Kritiek op’t bestaan van ene God stond gelijk aan de dood.
    Zoals nu nog in die vreselijke islamtische arab landen………..

    Like

 7. Svalbard zegt:

  Geachte heer Schilder, u bekritiseert het domme schaap Wilma wat al die cojona betreft. En ja, daar kan ik wel met u meegaan. Maar daarna begint u weer geheel de plank mis te slaan. U denkt dat God niet bestaat en een verzinsel is. Maar vermoedelijk gelooft u wel in een Oerknal en natuurlijk de Evolutietheorie. Is uw goed recht.
  Maar u heeft de klok horen luiden en u weet niet waar de klepel hangt. De evolutietheorie is zeer gevaarlijk en zeer slecht voor de mensheid. Het is een doctrine die inmiddels al ontelbare mensen het leven heeft gekost, of noemt u dat dan collateral damage?

  Geliked door 3 people

  • Harry zegt:

   Hoe weet jij , Svalbard, dat God wél bestaat ?
   Bestaat Sinterklaas ook , de kerstman en de paashaas ?
   Is het allemaal niet éven labiel ?

   Like

 8. Edwin Vissers zegt:

  blasfemisch ,en daar ga je voor betalen ,samen met alle afgoderij religies ,144.000 verzegeld

  Geliked door 1 persoon

 9. jvjovi7@gmail com zegt:

  Jensen heeft een uitstekend verdienmodel en is oersaai, want langdraaiig.

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  Goed geschreven!

  Like

 11. Hovawart zegt:

  Als de mensen niet langer willen doorwerken en de pensioenleeftijd niet stijgen kan, dan moeten er drastische ‘maatregelen’ genomen worden om het aantal pensioengerechtigden te nivelleren…..
  Het aantal ‘babyboomers’ en de vergrijzing zorgen enkel voor woningnood en dure zorgkosten…..
  Daarom wetenschappelijke euthanasieprikjes voor vele generaties die genetisch onwenselijk en anatomisch overbodig zijn, Build Back Better gaat enkel over nazistische genetica……

  Geliked door 1 persoon

 12. droevige mof zegt:

  Beste meneer Schilder, als Jensen het woord natuur had gebruikt in plaats van god, zou uw artikel dan korter zijn geweest? Er zijn echt betere en overtuigender kritieken op religie dan de jouwe. Paul Cliteur, bijvoorbeeld, schreef er onlangs (2015) een, Het Atheïstisch woordenboek. Hij had echter 366 bladzijden nodig, samen met een scherpe geest en kalme emoties, om geloofwaardig en overtuigend te blijven.
  We weten niet eens wat Jensen bedoelt met de term of het symbool god. Dat kan van alles zijn, we weten het niet. Voordat je kritiek levert, moet je weten wat je bekritiseert. Robert Jensen heeft tot nu toe nauwelijks iets gezegd over religie en God. En dat is maar goed ook.

  Like

 13. Henk der Niederlánder zegt:

  Overigens de laatste Jensen show.
  Wilma oeps Lachhuuuh

  Like

  • boorzalf zegt:

   Laatste Jensen show, denk het niet henkie,

   Geliked door 2 people

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Vooropgesteld dat Ik een en ander van afstand bekijk natuurlijk.
    Ik heb toch het idee dat steeds meer mensen in gaan zien dat er van het hele corona verhaal niet veel klopt @ Boorzalf.
    Niet in grote massa maar druppels gewijs maar wel ontegenzeglijk.
    Natuurlijk zullen er genoeg mensen zijn die blijven geloven dat de overheden te vertrouwen zijn en zelfs weigeren zelf enig onderzoek te doen.
    Zoals Ik zeg zie Ik een en ander aan over een afstand van een paar 1000 km maar als Ik links en rechts kijk hoe er gereageerd wordt zie Ik toch een langzame kentering in het geloof van hetgeen de MSM weet te brengen.
    Overigens eens uitgezocht hoe het zit met de prikken hier in Bulgarije en naar wat Ik hier gelezen heb en hoor van de mensen is de bereidheid hier niet hoger dan +/- 15 %

    Like

 14. Svalbard zegt:

  Beste Harry, het is onmogelijk om zowel het bestaan van God of het niet bestaan van God via wetenschappelijke methoden te bewijzen. Maar toch kunnen we weten dat God bestaat. De Bijbel is een boek dat uit het Oude Testament en het Nieuwe Testament bestaat. Het is niet een boek dat in een paar jaar is geschreven.
  God wil, dat wij de toekomst kunnen weten, en daarom bestaat een belangrijk deel van de Bijbel uit profetieën die door vele profeten in de loop der eeuwen op schrift zijn gesteld. Zo is uiteindelijk de Bijbel tot stand gekomen. Natuurlijk kan je blijven zeggen dat je de Bijbel onzin vindt en dat er geen God is. Maar de feiten spreken je toch echt tegen.
  Talloze vondsten, gedaan bij archeologische opgravingen, bewijzen de gebeurtenissen die in de Bijbel staan beschreven. Er worden in de Bijbel plaatsnamen genoemd, steden die zelfs nu nog steeds bestaan, zoals Damascus, Jericho, Bethlehem, Hebron, Jeruzalem en hier stop ik maar omdat mijn punt zo wel duidelijk is.
  Maar juist de toekomst staat in de Bijbel beschreven.
  We kunnen in Ezechiël hoofdstuk 37 de toestand van het Joodse Volk kort na de holocaust zien, en het daarop volgende herstel van Israël als onafhankelijke natie zien.
  Israël is terug van weggeweest na bijna 20 eeuwen, en ondanks de talloze verwoede pogingen van de vijandige buurlanden, ondanks hun enorme militaire overmacht, bleef Israël bestaan, omdat God dat heeft bepaald.
  Ik wil mijn reactie niet te lang maken, maar als je wil kan ik je een aantal bijzonder treffende voorbeelden geven, waaruit onweerlegbaar bewezen wordt dat de Bijbel zichzelf bewijst, en daaruit maar één conclusie getrokken kan worden. De vraag is nu: durf je dat aan? Laat dat maar weten.

  Svalbard

  Like

  • M. zegt:

   Precies, ik kan ook waslijsten neerzetten waarvan mensen in de geest van de duvel letterlijk gaan schuimbekken van woede en het zijn altijd dezelfde die met het schuim op de bek van woede totale onzin gaan uitkramen als je over God begint.
   Ze KUNNEN het niet eens negeren.
   Of er overheen lezen, want de geest van de duvel moet altijd zijn woede laten zien als er ook maar iets over God gezegd word.

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Zoals meestal als er in artikel ’t minste geringste komt te staan over wel-of-niet van bestaan van ene God, lopen de gemoederen hoog op.
    Van sommigen krijg je ’t idee dat ze niet zouden misstaan in ’t Saudie Barbarije van de islam, waar je voor ’t ontkennen van een oppermacht al de doodstraf krijgt.
    Die zelfde islam[god Allah, die door veel R.K.-geestelijken als dezelfde waar zij in geleuven, wordt gezien.
    WAT EEN AFGANG, god vereenzelvigen met dat islamitische satans-gedrocht.
    Maar wat de bijbel betreft………?
    Eeuwen en eeuwen oud en in die tijden had je geen HP of Hewleth Packer copiëer apparaten.
    Alles werd her/over-en weer overgschreven.
    Zou daar nou nooit eens een foutje in zijn geslopen ?
    In de Middeleeuwen deden de monnikken dat overschrijven en herschrijven, sloop weleens een foutje in
    Het begon al met Genesis…………

    Like

   • karton zegt:

    @ delamontagne. Jazeker , heel grove fouten ! Zoals bijv. Adam & Eva hadden 2 zonen , is onjuist volgens “ingewijden” , ze hadden vedl meer kinderen, moet in een bijlage vermeld staan ; nou, ik kan ‘t nergens vinden hoor ! Sprookjes.

    Like

  • Zeeuwse Babbelaar zegt:

   Amen, Svalbard !
   Shabbat Shalom.

   Like

 15. loNe zegt:

  …je masker [sic] valt weer af , schilder
  die duivelse kliek met die spuit
  zou juist een ‘bestaan van de duivel’ aannémelijk maken !

  en wat volgt daaruit , oh hogepriester des verstands … ?

  Like

 16. Svalbard zegt:

  Beste Delamontagne,

  De Heilige Schrift wordt door de Joden met het grootste respect behandeld. Men maakte inderdaad handmatig kopieën door ze over te schrijven.
  Als er ook maar één klein foutje was gemaakt, dan werd het betreffende hoofdstuk helemaal overnieuw gedaan.
  Dat kunnen we constateren aan de vondst van de Dode Zeerollen in de grotten van Qumran. Deze teksten van de Bijbel zijn 2000 jaar oud en komen exact overeen met de huidige teksten.
  Dus dit argument van je is niet steekhoudend!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s