Nog meer migratie: Is weldra half Afrika op weg naar Europa?

(Vertaling: E.J. Bron)

Studie voorspelt stijgende migratie

Volgens een studie zullen er tot 2030 meer dan 25 miljoen mensen uit Afrika en het Midden-Oosten in Europa leven. Zelfs strengere immigratiebepalingen zullen de komst van meerdere miljoenen niet verhinderen. Zogenaamd zou Europa echter profiteren, omdat het wegens de vergrijzende samenleving sowieso arbeidskrachten nodig heeft.

Tot het eind van de jaren 2020 zouden er meer dan 25 miljoen mensen uit Afrika en het Midden-Oosten in Europa kunnen leven. Tot dit resultaat kwam een studie, die de mogelijke ontwikkeling van toekomstige migratiebewegingen naar Europa heeft onderzocht. Alleen al in de komende 10 jaar zullen dientengevolge ongeveer 3,4 miljoen mensen naar de EU en naar Groot-Brittannië, Noorwegen, Zwitserland, Liechtenstein en IJsland stromen. Bij een versoepeling van de immigratiepolitiek zouden het ook 4,7 miljoen kunnen zijn. En zelfs bij een duidelijke verscherping van de immigratiebepalingen rekenen de makers van de studie desondanks op de komst van 2,5 miljoen mensen. Maar de studie van het Weense Instituut voor Internationale Economievergelijkingen (wiiw) heeft nog andere verrassingen in petto.

Stijgende welvaart zorgt voor meer migratie

Volgens de makers van de studie – Isilda Mara, Richard Grieveson, Sandra Kovacevic en Michael Landesmann – zouden strengere immigratiebepalingen alleen maar de illegale migratie versterken. Daarom pleiten zij ervoor dat Europa en Afrika zouden moeten inzetten op een partnerschap betreffende strategieën om de migratie te sturen. Zij adviseren een gecontroleerde komst uit Afrika en het Midden-Oosten. Bovendien zouden er meer mogelijkheden voor bijscholing en opleiding in Europa gecreëerd moeten worden – om na een bepaalde tijd weer naar het thuisland terug te keren en daar de economie aan te zwengelen. Bovendien zou het overmaken van geld vergemakkelijkt moeten worden.

Dat dit systeem van “op te leiden mensen” vermoedelijk tot gelijksoortige situaties en resultaten leidt zoals dit destijds bij de “gastarbeiders” het geval was, wordt grotendeels buiten beschouwing gelaten. Bovendien zal, volgens de makers van de studie van het “wiiw”, de migratie niet afnemen wanneer de inkomens en de welvaart in de landen van herkomst stijgen. Want tot nu toe zijn veel mensen zo arm dat zij zich geen mensensmokkelaars of andere kosten van de migratie kunnen veroorloven. Als de inkomens echter stijgen – wellicht ook door het gemakkelijker overmaken van geld – dan zou ook uit arme landen van herkomst de migratie wel eens kunnen toenemen.

Vergrijsd Europa

Als een van de belangrijkste redenen voor de toenemende migratie naar Europa stellen de makers van de studie bovendien de vergrijzende bevolking vast, die voor een komst uit landen met een overschot aan jonge mensen zou zorgen. Deze zouden in Europa als arbeidskrachten nodig zijn en op dit moment de enige reden voor een bevolkingsgroei in grote delen van Europa zijn, aldus de studie, die immigratie als alternatiefloze voorwaarde voor een stijgend bevolkingsaantal schildert.

Mogelijke maatregelen van de politiek om via familievriendelijke regelingen prikkels te creëren om het geboortecijfer te vergroten, zoals dit in enkele Europese landen gebeurt, worden gewoon buiten beschouwing gelaten. Veelmeer wordt benadrukt dat er al een tekort aan arbeidskrachten in Europa zou zijn, dat in de komende jaren nog erger zal worden.

Bovendien zouden migranten, die het land binnenkomen om te werken, duidelijk minder gebruikmaken van de sociale stelsels en zouden “nettobetalers” zijn, aldus de makers van de studie, die echter toegeven dat dit bij “extra binnenkomsten door bijvoorbeeld gezinshereniging” verandert. Of dan nog het omschreven nut voor het behoud van het sociale systeem in Europa behouden blijft, dat zogenaamd van migranten zou uitgaan, wordt verder niet duidelijk.

Veelmeer wordt nogmaals benadrukt dat legale migratie vergemakkelijkt zou moeten worden, omdat illegale migranten nauwelijks toegang tot de arbeidsmarkt zouden hebben en het voor hen ook moeilijk zou zijn om een baan te vinden die bij hun kwalificaties zou passen.

Bron:
wochtenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op Nog meer migratie: Is weldra half Afrika op weg naar Europa?

 1. Republikein zegt:

  Gevalletje lulkoek, Jan vd Beek als mp, geen lulkoek.

  Geliked door 1 persoon

 2. Monalisa zegt:

  Tja dat verdomde EU verdrag hè

  Like

 3. Yvonne zegt:

  Een hele boot met profvoetballers !! Wees welkom !

  Geliked door 1 persoon

 4. Harry Willemse zegt:

  Die toegang tot de arbeidsmarkt zal wel hier uit bestaan dat de marktkoopman wordt berooft door de geweldige aanwinsten uit exotische oorden.

  Like

 5. Andre zegt:

  Ik krijg hier kippenvel van en dat is niet best. Kaag buitenlandse zaken en D66 is eengiftige combinatie. D66 wil het volmaakte leven. Dit is ben je niet meer nodig dan ruimen we je op dat is 1. Het jaar 2030 dan heb je niets meer en ben je gelukkig dat is 2. 25 miljoen uitvreters zonder opleiding met het verkeerde geloof is 100% gezeik en dat is 3. Dit artikel slaat kant nog wal dus door links bedacht is 4. Dan nog iets heel engs en dat is de blockchain. Wij kennen dit van crypto munten maar het gaat veel verder want als de smart city een feit is gaan er heeeeel veeel baantjes verdwijnen die overbodig zijn. Welkom in de nieuwe Goelag aangestuurd vanuit Bruxxel ehh sorry Den Haag.

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   Andre Vandaar dat o.a. in Duitsland al volop proef wordt gedraaid om straks iedereen binnen het mislukte bolwerk EU van een minimaal basis inkomen te voorzien. Die massale import is niet meer te betalen en voor overbelasting van de gezondheidszorg nu wij de zure pruimen moeten tolereren door massale vaccinaties en dictatuur om zogenoemd onze zorg te ontlasten. U ziet toch ook de bui wel hangen de massale overbelasting voor onze gezondheidszorg vaart toch binnen dan moeten wij het tegen torenhoge premies en zwaar afgeschaalde gezondheidszorg waardoor er meer dodelijke slachtoffers en vooral ouderen mee moeten doen. Die algehele smerige politiek is toch allang bekokstoofd maar de blinde Nederlanders vinden dit blijkbaar normaal en blijven schouders ophalen. Maakt toch niet uit dat eigen kinderen geen woningen meer kunnen krijgen als de invasie maar van alle voorzieningen kunnen profiteren totdat we allemaal zijn kaal geplukt dan valt ook voor de invasie niet veel meer te halen en zal de criminaliteit de overhand hebben.

   Like

 6. Johan zegt:

  Mijn bloed begint alweer te koken. als ik al die onzin lees, waarom migratie vanuit Afrika noodzakelijk zou zijn.

  Geliked door 3 people

 7. BigLJohn zegt:

  Nog nooit in de geschiedenis van Europa importeerde Europa miljoenen losers om de economieën op te krikken. En toch; nog meer immigratie van; analfabeten, moslimfanaten, gelukszoekers, verkrachters en drugscriminelen. Al deze personen wensen zich niet aan onze cultuur aan te passen, ergo, zij willen deze vernietigen ten gunste van hun eigen sekte en doodscultus; de Islam. Europa is zodoende op weg een tweede Palestina te worden. Of het moet zijn dat de invloed van Klaus Swab zich doet gelden; Europa als een tweede China. Moslims zullen dit echter nooit accepteren. Mogelijk komt er dus een burgeroorlog tussen deze twee krachten. Die laffe Nederlanders zullen niet meedoen, nu al hebben ze het te druk met voetbal, hun telefoon en The Voice of Holland..

  Geliked door 2 people

 8. john van antwerpen zegt:

  Als ze verdrinken worden er herdinkingstekens geplaatst.
  Maar wie herdenkt al die vrachtwagenchauffeurs, buschauffeurs, buurtbewoners,
  vrouwen, Joden, winkelpersoneel enz. als ze verminkt, verbrand of vermoord worden ?
  Gedoogbeleid schept misbruik en heel de linkse elite kijkt voor deze sociologische wet weg.
  Europa verdrinkt onder problemen omdat de elite zich opdringd.
  En als je je eigen land niet op kan bouwen blijf dan thuis dan zielig elders te gaan schooien.
  Mensen die echt arm zijn kunnen zich nog geen bus kaartje permiteren om het dorpuit te komen
  maar ze geven wel hulp aan mensen die met veel geld (anders kan het niet) hierheen komen.
  Al die asielzoekers moeten maar de tuin van Merkel onder gaan schijten.

  Like

 9. HENK zegt:

  ze komen hier niet om te werken……………………..

  Geliked door 1 persoon

 10. Hovawart zegt:

  Half mannelijk Afrika, want het zijn overwegend ongehuwde jongemannen die van de zegeningen van de EU gebruik willen maken……….de Europeanen verdringen.

  Like

 11. Jackholland zegt:

  Ga nu eens in de schoenen van de afrikaanse negert staan of in de schoenen van alibaba uit het midden oosten. Er vanuit gaan dat ze schoenen hebben . Jij verdient in het armoedeland 100 euro pm voor 50 uur week in de week. Te weinig om te vreten wonen kinderen nr school te laten gaan dokter te betalen. Dan kom je nr nl , dan ga je niets doen je krijgt fatsoenlijk huis, dokter school wordt betaald , gratis interieur, ,enz enz dit is op zich al een vooruitgang van 1000 %, als ze zouden gaan werken zou de vooruitgang 1100 % zijn. Conclusie 1000 % vooruitgang is meer dan genoeg voor de negert en alibaba . En daarbij denken deze importpaupers dat geld gewoon uit een muur komt dus waarom zouden ze gaan werken? En zeg nou zelf wat zou jij doen als je in nl moet werken voor 2500 netto pm en in amerika zou je 10000 pm krijgen met een uitkering.? Dat spul hier naar toe laten komen met de gedachte dat Ze aan het arbeidsproces gn deelnemen is een utopie. Genetische luiheid lompheid aan elkaar rotzooien cultuur en hand ophouden fraude omkoperij gedrag krijg je niet uit dit volk wat al duizenden jaren zo leeft . Dat gaat hier gewoon door. Door steeds meer import krijgen ze door ons democratisch stelsel steeds meer macht. Het aantal sylvanas en mossels in de regering zal stijgen en nederland zal veranderen naar een pauperland gelijk de herkomstlanden van de gelukszoekers. Want welvaart heeft niets met geografische ligging te maken (zie israel) het heeft te maken met de wil om vooruit tekomen mentaliteit gedrag cultuur door te werken en te ondernemen van het volk wat er woont . En je ziet nl al duidelijjk veranderen kijk in de grote steden waar je jezelf in rabat aan de maas waant, of cairo aan de noordzee. Steden vol met licht en donker getinte klaplopers op klaarlichte dag . (Hoezo werken?)Schuifelend van de ene nr de andere marktkraam of gare onhygiënische supermarkt die eigendom is van een importpauper met uitkering en waar dochter van 12 met kopdoek aan de kassa zit.

  Geliked door 2 people

 12. Edwin Vissers zegt:

  En hier lopen kinderen met hun ouders en burgemeester wethouder over een regenboog pad ,
  wat een slachting word dit ,van Bijbelse proporties .

  Geliked door 1 persoon

 13. Jan zegt:

  Bovendien zouden migranten, die het land binnenkomen om te werken, duidelijk minder gebruikmaken van de sociale stelsels en zouden “nettobetalers” zijn…

  100% van die slampampers kan niks, zijn schooiers, dus is het binnenhalen van dit volk genocide op de inheemse bevolking van Europa.

  Feiten waarvan landverraders, linksvolk, niet houdt:
  Een gematigde natuurlijke afname en twee keer zoveel huwelijken

  Volgens voorlopige gegevens was het aantal geboorten in januari 2020 aanzienlijk, 9,4% hoger dan in dezelfde maand een jaar eerder. Het aantal doden daalde merkbaar met 17% ten opzichte van januari 2019. Hierdoor was in de eerste maand van 2020 de natuurlijke daling van 3.486 personen 47% lager dan in januari van het voorgaande jaar.
  …..
  https://www.ksh.hu/docs/eng/xftp/gyor/nep/enep2001.html

  DE AFRIKAANSE ASIELZOEKERS
  EEN MILJOEN ALLOCHTONEN MET EEN UITKERING

  Er is onvrede met de manier waarop het land geregeerd wordt. Men neemt de mening van het gewone volk niet serieus, men belooft van alles, maar men doet het niet. Men bezuinigt op grote schaal, maar wil niet erkennen dat het multiculturisme mislukt is, daardoor hebben we inmiddels één miljoen allochtonen die van een uitkering leven. Dit kost ons €25 miljard per jaar. Aan verplichtingen met betrekking tot toekomstige AOW verplichtingen aan migranten hebben wij inmiddels een schuld van pakweg €1.000.000.000.000 (één biljoen) opgebouwd. Voor dringend noodzakelijke zaken zoals hogere salarissen bij het onderwijs, meer geld voor de (ouderen)zorg, meer politie, meer salarissen voor marechausse, en dergelijke is geen geld meer. Dan zijn er de inmiddels honderdduizendenden migranten/gelukzoekers uit Afrika die dagelijks met drommen in gammele rubberboten de Middellandse Zee oversteken en op termijn onze beschaving onderuit zouden kunnen halen. Er komen alleen maar gelukzoekers bij, terugsturen van afgewezen asielzoekers lukt nauwelijks met als gevolg dat er in Duitsland alleen al bijna één miljoen afgewezen asielzoekers rondzwerven die van bedelen en stelen moeten leven.
  https://www.bol.com/nl/nl/p/de-afrikaanse-asielzoekers/9200000081576669/

  BIJSTAND WORDT STEEDS MEER ALLOCHTONENUITKERING!
  De massale instroom van asielzoekers en hun nagereisde familieleden in de bijstand versterkt het beeld van de bijstand als een allochtonen-uitkering.
  Niet-westerse allochtonen vormen ruim een tiende van de Nederlandse bevolking, maar de bijstand wordt voor bijna de helft bevolkt door deze bevolkingsgroep.
  De werkloosheid in Nederland neemt snel af. Op het eerste gezicht is het dan ook heel merkwaardig, dat het aantal bijstandsontvangers blijft stijgen. Die stijging is echter geheel te wijten aan de instroom van werkloze asielzoekers, vooral uit Syrië en Eritrea.
  Het aantal bijstandsontvangers nadert zodoende het recordaantal van een half miljoen. Vorig jaar steeg het aantal bijstandsontvangers al van 449.000 tot 467.000. Ook toen al was de stijging volledig te wijten aan de groei van het aantal niet-westerse allochtonen. In de eerste drie maanden van dit jaar heeft die trend zich voortgezet. Het aantal bijstandontvangers groeide door naar 474.000. Er kwamen 17.000 Syriërs in de bijstand bij en er stroomden slechts 2000 uit.
  Op zich is het niet verbazingwekkend dat het aantal erkende asielzoekers (‘statushouders’) in de bijstand groeit, na de hoge instroom in Nederland in 2015 en 2016. Het contrasteert echter wel met de voortdurende opgewekte beweringen van autoriteiten en Bekende Nederlanders over het opleidingsniveau en de werkkansen van met name de Syrische asielzoekers. Hun komst zou een verrijking voor Nederland betekenen.
  70 procent van Somaliërs in de bijstand
  Er valt nog niets definitiefs te zeggen over de vraag of de Syriërs gemiddeld succesvoller zullen zijn op de arbeidsmarkt dan asielzoekers die hen voorgingen. Zo slecht als de Somaliërs zullen ze het vast niet doen: 70 procent van de Somaliërs zit in de bijstand.
  https://eunmask.wordpress.com/2017/07/04/bijstand-wordt-steeds-meer-allochtonenuitkering/

  Geliked door 1 persoon

 14. M. zegt:

  De oorlog tegen het westen en de Europeanen …je moet wel stekeblind zijn om het niet te zien.

  Mensen die hierheen gehaald worden en niets hebben zullen gelukkig zijn in de huizen van de weggemaakte blanken.

  Geliked door 1 persoon

 15. Ravian zegt:

  De rijken in sub Sahara Afrika hoeven niet met de rubberboot, die komen gewoon met het vliegtuig naar Parijs, en dan met de limousine naar de Champs-Élysées, waarna ze weer behangen met veel verse door ontwikkelingshulp betaalde blingbling naar het oerwoud terug keren.
  De rest van sub Sahara Afrika heeft nog geen geld voor een fiets, die komen niet verder dan het volgende dorp.
  Dat wat er in Noord Afrika op het strand met de I-phone zit te spelen, met een paar duizend Euro op zak om de mensensmokkelaar van dienst te betalen, zijn voornamelijk pooiers, drugshandelaren, en andere criminelen.
  In linkse kringen noem je dat dan vervolgens “kansenparels”.
  Het is gewoon het gajes van Afrika dat in Europa, door de sociale dienst van een riant basis inkomen voorzien, de carrière voort komt zetten, in de prostitutie, de drugshandel, en in andere takken van criminele sport.
  Maar de onnozelaars zien enkel door de linkse NOS/NPO voorgeschotelde zieluge negertjes, in plaats van het gigantische Trojaanse paard dat de linkse EUSSR gebouwd heeft, met als doel de Europese naties en culturen te vernietigen.

  Like

 16. pcverhoeven479175 zegt:

  We krijgen de bevolking die we verdienen.

  Geliked door 1 persoon

 17. Bob zegt:

  Als legale mensen smokkelaars je een
  luilekkerland beloven, dan ben je wel gek
  als niet erheen gaat.
  In het geboorte is vaak een rijk land, maar
  dan moet je werken.
  Krijg je de gans met gouden eieren voor geschoteld
  dan ga je.
  Dat ziekenhuizen worden gesloten,bejaarden uit
  tehuizen geweerd, ook al zijn hulp behoevend,
  de zorg wordt afgebroken, daar is geen woord
  over gezegd.

  Like

 18. Bas zegt:

  Hoeveel wanhoop! Arme vluchtelingen (Afrikaanse illegale immigranten) op de vlucht voor marteling, oorlog en honger! Het zijn allemaal niet-begeleide minderjarigen met iPhones, koptelefoons, goed gekleed, stijlvol haar, nette baard, zilveren en gouden kettingen, luxe horloges, duikpakken en vakantietassen!

  Like

 19. Bas zegt:

  Alexandria (station), Afrikaanse illegale immigranten verwoesten alles. De treinstations (en niet alleen) van Italië zijn het grondgebied geworden van deze beesten die elke dag arriveerden met de boten, gevechten, steekpartijen, drugshandel en overvallen! Absolute degradatie, arm Italië.

  Like

 20. Bas zegt:

  Afrikaanse clandestienen vallen Sicilië binnen met smartphones, zonnebrillen en rugzakken, net als toeristen! Ze verlieten Libië en landden zelfstandig op het strand en verspreidden zich zonder enige controle. Heb je begrepen hoe de Delta-variant zich verspreidt? Zoals in de video dus.

  Like

 21. Bas zegt:

  Ouderen, vrouwen en kinderen vluchten met smartphones uit het detentiecentrum in Libië richting Italië. Zichtbaar ondervoed met duidelijke tekenen van marteling. Hoeveel lijden!

  Like

 22. Bas zegt:

  Napels, Afrikaanse illegale immigranten met communistische vlaggen eisen onmiddellijk documenten, werk en huis! Communisme is een absoluut kwaad. Enige oplossing voor massale repatriëring. In Italië zijn er 6 miljoen landgenoten die in absolute armoede leven, we moeten ze helpen!

  Like

 23. Bas zegt:

  De savanne in Italië. Lampedusa, vierhonderd Afro-islamitische illegale immigranten vallen massaal het eiland binnen. Het zijn allemaal mannen! Senioren, vrouwen en kinderen alleen in sprookjes! Ze brengen de oorlog in huis. Absoluut verval, arm Italië?

  Like

 24. Bas zegt:

  Rome (Colosseum). In een oogwenk gingen we van het luiden van de klokken naar de luidsprekers van de muezzins. Dit is de weg die Europa al enige tijd inslaat zonder een identiteit die afstand doet van geschiedenis en waarden. Het is niet onze manier

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s