Aan Mark Rutte


(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer Rutte,

Als God bestaat, dan moet Hij weinig van u hebben. U bent nu 54 jaar en wordt al uw hele leven door Hem gestraft. Met kleine dingen. Met dat totaal a-sportieve lichaam, waardoor u bij wedstrijdjes tijdens het gymen op school altijd als laatste werd gekozen. Met matige ogen, waardoor u heel jong aan de bril moest, waarvoor uw ouders u naar de meest oubollige opticien die in de hele stad te vinden was stuurden.

Met mensen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Aan Mark Rutte

 1. Julia zegt:

  Rutte ik kan helaas zijn leugens, huichelarij zijn eeuwige valse lach niet meer zien. Laat ik het over de terreur kakineuze madam Kaag maar helemaal niet hebben. Dit edele leugenachtig achterbaks tweetal gaan nu aan het schrijven waarbij Kaag dicteert en Rutte het onderdanige huichelachtig onderkruipsel notuleert. Ik zal verder maar niet schrijven wat ik verder over deze twee rotte appels denk anders sta ik in no time voor de rechter want vrijheid van meningsuiting is dit land verboden en uitsluitend een privilege voor zwarte haatzaaiers zoals o.a. Simons en Akwasi.

  Geliked door 2 people

 2. Tineke zegt:

  Als je de pijp erbij bedenkt zou het een zoon van Bernhard kunnen zijn!

  Like

  • dutchess43 zegt:

   Zou me niks verbazen als hij dat in het echtie was Tineke. Net zo achterbaks als Benno, behalve dat hij niet zo’n vrouwen lover is. Het blijkt steeds weer dat hij een heel goede vriend is van Oranje.

   Geliked door 1 persoon

 3. Klaas zegt:

  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ !

  Like

 4. Hovawart zegt:

  De politieke arena in de Pays-Bah, en in de dependance in Brussel, zijn gevuld met incompetente plucheklevers, gesjeesde actrices en omhooggevallen leraren, voormalige nieuwslezers, parochianen van isis of de paus, en wereldvreemde ambtenaren die allen meebeslissen over de toekomst van het land maar niet eens kunnen vertellen wat ze vandaag in hun broodtrommeltjes voor beleg op hun boterhammetjes hebben gesmeerd……..of de prijs van een pak melk weten te raden…of waar ze hun dagelijkse boodschappen doen.
  Stop met het uitzenden van de tenenkrommende debatten op tv, al die mediageile intriganten komen zelden in de plenaire zaal, behalve als er een uitzending is….ze zijn nooit langer aanwezig in Den Haag dan twintig uur per week, maar dat stemt wel hoofdelijk over de toekomst van onze kinderen.
  De ministeriele incompetentie viert hoogtij, het onvermogen stijgt er tot het absolute toppunt, en dit land verdient zoveel beter maar krijgt binnenkort een zes- of in het gunstige geval een vijf-partijenkabinet,…..Nexit NU!….ik blijf het toch zeggen hoor, ‘Hang op, klik weg, bel uw bank’ want op allerlei manieren zitten deze oplichters enkel achter uw digitale identiteit en uw persoonlijke gegevens aan. …….(zucht);b

  Like

 5. Julia zegt:

  https://www.youtube.com/watch?v=W0shS7QJq6U Nee Rutte we weten allemaal dat u zich heel veel dingen niet kunt herinneren en het dus flink aan uw geheugen schort weet u nog hoe u de oren is gewassen door Poetin waar de man u de volkomen waarheid zei. Pedofielen hebben in ons land alle vrijheden gehad zonder dat zij bij Wet werden aangepakt. Geen wonder dat u stelt https://www.ad.nl/buitenland/rutte-wil-geen-top-met-poetin-niet-waar-ik-bij-ben-in-ieder-geval~a24ae74e/ De angst is dat u opnieuw wordt geconfronteerd met de enorme wantoestanden in uw eigen land zowel op politiek niveau als de zogenoemde Nederlandse rechtstaat.

  Like

 6. Julia zegt:

  Sorry eigenlijk uit ergenis heb ik in mijn eerdere reactie wat slippen over het toetsenbord gemaakt. Maar ik kan dit onderkruipsel, leugenaar en huichelaar niet meer aanhoren pretenties voeren als alles in je eigen land kapot is bezuinig, corruptie binnen Justitie waar haatzaaiers vrij spel hebben en geen enkele tegenspraak op uw wanbeleid wordt geduld. Moet je dan nog dergelijke arrogantie kunnen voeren in plaats je kapot te schamen wat u zelf de laatste jaren voor een ellende hebt binnengehaald, de belastingbetalers uitkleedt om mooi weer te spelen door veel geld te blijven storten naar bodemloze putten en o.a. gehandicapten moeten smeken om de nodige voorzieningen, u talloze gezinnen willens en wetens de grootste ellende heeft aangericht. U bent de meest waardeloze onbenul waar ons land nu al jaren mee is gestraft en de komende jaren wordt gestraft. Kortom dit is wat ik over u denk en ik kan voor een dergelijke leugenaar, lafaard en volksverrader geen goed woord of respect meer over hebben. Drank maakt alles kapot wat u lief is maar uw wanbeleid maakt nog heel veel meer kapot.

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  Die kneus kan niet eens interrumperen nu hij demissionair is. Hakkel hakkel hakkel……….

  video
  https://www.telegraaf.nl/video/3660784/kaag-woest-gelukkig-zult-u-kelderen-in-peilingen

  Kaag, omhooggevallen kakwijf gaat potje schelden.

  Like

 8. Jan zegt:

  De VVD vindt het prima om na de zomervakantie weer in lockdown te gaan

  Like

 9. kruisridder zegt:

  Acht bruine partijen en een zwarte partij met wie Rutte in zee gaat. Daarmee geeft hij aan dat hij absoluut afstamt van een foute moeder en opa in de Tweede Wereldoorlog.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s