Australië wil cursussen over “kritische rassentheorie” verbieden

(Vertaling: E.J. Bron)

Links-extreme ideologie dient gestopt te worden

De ideologie van de “kritische rassentheorie” is een tendentieuze links-extreme hetze-campagne, die er van uitgaat dat alle mensen racisten zijn. Deze vorm van indoctrinatie zou van de scholen in Australië verbannen moeten worden, zegt Senator Pauline Hanson (foto).

In de VS en in andere landen van de westelijke wereld worden blanke werknemers in overheidsdienst en grote ondernemingen evenals blanke studenten ertoe gedwongen om cursussen te volgen, waarin zij zich er gedwongen over moeten laten beleren dat zij in de kern van hun ziel allemaal racisten zouden zijn. Zulke gedwongen opgelegde cursussen worden eufemistisch als “kritische rassentheorie” ideologisch gepropageerd en desbetreffend verkocht. In zijn ambtstijd als Amerikaans president had Donald Trump deze gedwongen cursussen bij de overheid laten verbieden. Dit verbod werd ondertussen door de regering-Biden weer opgeheven.

In Australië treedt de Senaat nu tegen deze gedwongen cursussen op. Het voorstel tot het verbod van de verbreiding van deze “tendentieuze linkse ideologie” op scholen en universiteiten in Australië zou gestopt moeten worden, had Senator Pauline Hanson gezegd. De Senaat heeft haar voorstel met een meerderheid aangenomen. Nu wordt de Australische regering ertoe opgeroepen om ervoor te zorgen dat deze linkse ideologieën gestopt worden.

Daarover zei Pauline Hanson na de stemming dat nu de strijd ervoor zou doorgaan dat de regering haar belofte houdt en de scholen en onze kinderen behoedt voor deze splijtende, radicale linkse indoctrinatie. Pauline Hanson behoort volgens een mediabericht in de eeuwigen lijst tot de 100 invloedrijkste Australiërs aller tijden en is een van de slechts 11 vrouwen op deze lijst.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Australië wil cursussen over “kritische rassentheorie” verbieden

 1. Bas zegt:

  Activist:
  “Over een jaar of 40 zijn er geen blanken meer…jullie zijn het redden niet waard”

  https://pbs.twimg.com/media/E4rhproXIAI01Px?format=png&name=900×900

  Geliked door 1 persoon

  • Marc zegt:

   Zou die Wise weten dat de Ashkenazische (Oost-Europese) joden die door Hitler vermoord werden feitelijk Turkse Chazaren waren? Zou hij weten dat de nazi’s met stomheid geslagen waren toen ze bij hun verovering van Oost-Europa zoveel Slavische mensen met blond haar en blauwe ogen tegenkwamen, waarbij Himmlers SS overging tot arisering van grote groepen mensen onder deze Slavische volken? Zou Wise überhaupt weten dat de term ‘Slavische volken’ ontstond doordat deze volken door Turkse Ottomanen als rekruteringsgebied voor zowel hun leger van Janitsaren (gehersenspoelde Oekrainse en Poolse kinderen die opgeleid werden tot Turkse elite-soldaten) maar ook als hun grootste slavenmarkt fungeerde? Zou Wise weten dat huidskleur geen rol speelde in de genocide die de nazi’s pleegden? Zou Wise weten dat huidskleur geen rol speelde bij het ontstaan van het westerse kolonialisme? Zou Wise weten dat het inlandse Afrikaanse racisme inhoudt dat, hoe minder zwart een huid is, hoe beter Afrikanen zijn? Zou Wise weten dat hij zelf blank is?

   Enz.

   Desalniettemin denk ik dat CRT ontstaan is vanuit de Europese manier van denken over racisme. En dat is altijd al hele grote flauwekul geweest.

   Geliked door 1 persoon

 2. kruisridder zegt:

  Pauline Hanson heeft tenminste nog het gezonde verstand.

  Like

 3. Marc zegt:

  Een zwarte vader aan het woord op een school in Illinois, VS. Hij is niet altijd goed te verstaan omdat hij nogal haastig en gedreven praat, maar zijn mening is duidelijk: hoe had hij ooit twee graden in medicijnen kunnen halen als hij door zijn blanke omgeving onderdrukt zou zijn?

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Ondertussen is alles white supremacy…..
  Een waanzinnige bashed zelfs de Franse keuken

  Mathilde Cohen is professor in de rechten aan de Universiteit van Connecticut en schrijft ook over Franse eetgewoonten, met het argument dat voedsel wordt gebruikt om blankheid te versterken als de dominante raciale identiteit in Frankrijk

  Volgens Mathilde Cohen, in haar artikel “The Whiteness of French Food. Law, Race, and Eating Culture in France”: “Als voedsel centraal staat in de Franse identiteit, is de ontkenning van het bestaan van raciale verschillen en hun impact

  https://pbs.twimg.com/media/E4uZL28XoAQ3spB?format=jpg&name=240×240
  De psychotische blik in die ogen spreek boekdelen….

  Like

 5. Bas zegt:

  Shaun King wil gerechtigheid voor vernield standbeeld van George Floyd – een jaar geleden eiste hij dat Jezusbeelden werden afgebroken

  Shaun King wil gerechtigheid voor vernield standbeeld van George Floyd – een jaar geleden eiste hij dat Jezusbeelden…
  Het was nog maar een jaar geleden dat King opriep tot het neerhalen van standbeelden in naam van sociale rechtvaardigheid, waarbij hij volledig verkondigde dat het afbreken van standbeelden een vorm van politieke toespraak was.
  thepostmillennial.co

  Shaun King wants justice for vandalized George Floyd statue—a year ago he demanded Jesus statues be…
  It was just a year ago that King was calling for statues to be pulled down in the name of social justice, proclaiming fully that the tearing down of statues as a form of political speech.
  thepostmillennial.com

  Like

 6. Bas zegt:

  Rip
  Promovendus die wilde bewijzen dat het rechtssysteem ‘racistisch tegen zwarten’ was, doodgestoken door zwarte man in Chicago

  Promovendus die wilde bewijzen dat het rechtssysteem ‘racistisch tegen zwarten’ was, doodgestoken…
  Anat Kimchi, een 31-jarige in Israël geboren promovendus en wetenschapper aan de Universiteit van Maryland, schreef een paper gepubliceerd in het Journal of Quantitative Criminology in
  informationliberation.com

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s