Hoezo gelijkspel: Hongarije morele winnaar!

De Hongaarse spelers lieten zich door de pijnlijke regenboogflitser niet irriteren en legden bij het volkslied trots de hand op het hart.

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

Duitsland, dat zichzelf in de afgelopen dagen op de meest erbarmelijke wijze heeft laten zien, is een compleet opgehitste, door ideologische waanzin bezeten staat geworden. Het regenboog-voorspel betreffende de EK-wedstrijd van het in Antifa-zwart geklede Duitse “team” tegen het hartstochtelijke Hongaarse nationale elftal zal als een schandalig hoofdstuk van multimediaal georkestreerd sportpolitiek misbruik in herinnering blijven.

En dit misbruik ging alleen maar uit van een agressieve “publieke opinie” in Duitsland. Maar de dappere Hongaren hebben in München, van het volkslied voor de aftrap tot aan het trots met hun fans gezongen volkslied na het einde van de wedstrijd, dit misbruik tot op het bot geblameerd. Wie op zo´n manier afscheid neemt van een toernooi, gaat als trotse winnaar naar huis terug.

En omgekeerd: wie op deze manier en onder deze omstandigheden een ronde verder komt, zoals het Antifa-“team”, die mag niet op sympathie hopen van al diegenen die behalve hun hart ook nog verstand en fatsoen bezitten. Het gaat er niet om de min of meer ideologisch-politiek geïnstrumentaliseerde jonge Duitse spelers iets te verwijten. Veelmeer gaat het er juist uit patriottische redenen om dat je je duidelijk distantieert van het walgelijke gedweep om zelfs zo´n vriendschappelijk verbonden land als Hongarije naar aanleiding van een voetbalwedstrijd de moraliserende arrogantie van het nieuwe Duitse bontisme opvoedkundig te laten voelen.

Uitgerekend de door corrupte ontwikkelingen en structuren getekende Duitse Voetbalbond DFB inclusief trainer Joachim Löw hebben zich, op de speeldag nog extra opgestookt door bondskanselier Merkel, niet alleen niet verzet tegen deze arrogantie, maar het uitdelen van regenboogvlaggetjes ook nog bevorderd. Om de eer van de meeste toeschouwers in de Arena in München echter te redden, dient genoemd te worden dat tot teleurstelling van het ZDF, dat de wedstrijd live uitzond, het zwart-rood-goud van de Duitse fans domineerde. Daaraan veranderde ook de idioot met een regenboogvlag op het speelveld niets, een “held” geheel volgens de smaak van de heersende waanzin.

Het DFB-“team” is een ronde verder en moet nu naar Londen naar de Britse knielers. Wanneer men zich er niet toe laat verleiden om voor het beginsignaal eveneens neer te knielen, dan zouden ze in ieder geval sportief en politiek nog een positief signaal kunnen afgeven. Maar tot dat moment zullen er vast en zeker enkele telefoontjes uit Berlijn zijn gekomen. Ik heb van 1954 tot nu alle grote toernooien op tv of live gevolgd. Als de “Mannschaft” volgende week dinsdag om 18.00 uur dan ook nog gaat knielen, dan is de wedstrijd in Londen voor mij afgelopen nog voordat hij begonnen is.

Bron:
pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Hoezo gelijkspel: Hongarije morele winnaar!

 1. Andre zegt:

  Weet je wat gelijk spel is? Als die pisvlek met zn regenboog vlaggetje ook 3 ton aan zn gender neutrale Unterhose krijgt!

  https://sputniknews.com/sport/201602181034994596-lokomotiv-tarasov-fine-putin-t-shirt/

  Dan is het pas gelijk spel. Maarja links moet altijd vals spelen dat zit ze in de genen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jean zegt:

  Lees de tekst volledig van dhr Orban en je bent volledig met hem eens, KINDEREN MOETEN ALTIJD BESCHERMD WORDEN.
  Laat het een kind van 10 jaar maar eens uitleggen aan de klasgenootjes dat mama papa is of papa mama is……

  Geliked door 1 persoon

 3. koosv8 zegt:

  Sport en politiek is ziek. Ik kan alleen maar hopen, dat alle mannen die zich een gleuf laten aanmeten, het hele vrouwen sport gebeuren om zeep gaan helpen binnen afzienbare tijd!!!En dan hebben ze gewonnen….toch?????

  Geliked door 1 persoon

 4. Blaffertje zegt:

  Prachtig.
  Het hele team is blank.
  Moet je bij ons kijken.
  Je denkt minsten dat er een Afrikaans land speelt en geen Nederland las je al dat zwarte volk over het veld ziet rennen.

  Geliked door 2 people

 5. Bob zegt:

  Duitsland is zijn Nazi-verleden nog steeds
  niet kwijt.
  Iets dergelijks was er in de Hitler tijd
  gebeurd.

  Geliked door 1 persoon

 6. kruisridder zegt:

  Duitsland speelde al graag in het zwart in de Nazi-periode.

  Like

 7. Pingback: 20210628 Over een morele winnaar – Home

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s