Linkse hypocrisie!

Er is één ding waar homoseksuelen niet op zitten te wachten: hetero goed gevoel linksen, die nu allemaal LGBTI-vriendelijk doen en Hongarije aan de kaak stellen, maar wanneer je de dodelijke situatie voor homoseksuelen in islamitische landen aanspreekt, dan word je uitgescholden voor rechtse en nazi, zelfs voor flikker.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; Ali Utlu)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Linkse hypocrisie!

 1. Julia zegt:

  Tja dat wordt even vergeten blijkbaar door die linkse zieke politici en de vele aanhangers die nu zo nodig met een regenboog vlag lopen te zwaaien.

  Like

 2. Ravian zegt:

  Het kan wedijveren met die Zweeds “feministen” die bij door “asielzoekers” verkrachte vrouwen op bezoek gingen om die er van te overtuigen geen aangifte te doen, omdat dit “zo slecht afstraalde” op die asielzoekers.
  LGBTenz. idioten, valse feministen, racistische BLM’ers, milieu gekkies, klimaat wappies, welkom welkom in mijn land klootzakken; het zijn allemaal in de eerste plaats vieze Marxisten, en de rest is gewoon een kruiwagen voor dat vieze Marxisme.

  Geliked door 1 persoon

 3. karton zegt:

  Over dit soort terechtstellingen hoor je die Haagse Bende nooit, er wordt geen demonstratie georganiseerd of protest ingediend; het linkse gajes vindt dit kennelijk allemaal prima; maar oh-wéé als Hongarije zegt : “Geen mensen/kinderen onder een bepaalde leeftijd indoctrineren met perverse ideeën of filmpjes/tekeningen”. De gehele EUSSR-“leiding” is van de leg omdat Hongarije z’n eigen wetten invoert. Mogelijk is de EUSSR-“leiding” zo van streek omdat hij of zij regelmatig ge- cq misbruik maakt van Hongaarse jongetjes en/of meisjes ?
  Hoe groter geest hoe groter beest !!!!!

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Dit zal nimmer in de linkse media en vooral bij Op1 niet terr sprake komen de realiteit mag niet naar buiten worden gebracht. Het kan toch niet zo zijn dat de regenboogvlag de hoofdrol speelt en Rutte mee jankt met een stel linkse zielenpoten dan ook. Ik weet dat een weldenkende homo of andere seksueel geaarde hier wel terdege van op de hoogte is en zeer zeker niet met de massahysterie mee huppelt. Het is onmenselijk wat in vele Islam landen met homo’s gebeurt en dat de wereld hierover zwijgt en nu massaal lopen te huppelen met een regenboogvlag. Het gaat om respect voor ieder mens en daar zijn geen vlaggen of hetze tegen een land als Hongarije voor nodig.

   Like

 4. Bas zegt:

  Iets anders links

  ferdinand meeus
  Wie zijn toch die klimaat alarm wetenschappers ? Waar leven ze ? Wat eten ze ? Hier een groepje van het VN Klimaatpanel IPCC op 6-daagse teambuilding in Kathmandu om de alarm toeters te repeteren… allemaal met de fiets zeker…die CO2 uitstoot valt best mee

  https://pbs.twimg.com/media/E4qvUd2XIAgCXn4?format=jpg&name=large

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s