VIDEO Geert Wilders: “Homo´s in Hongarije veiliger dan in Nederland”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO Geert Wilders: “Homo´s in Hongarije veiliger dan in Nederland”

 1. Julia zegt:

  Wuilders heeft wel terdege een punt. Rutte importeert de hatende Islam die uit landen komen waar homoseksuelen worden opgepakt, gestenigd en zelfs van balkons worden gesmeten. Maar daar hoor je dit stuk onderkruipsel niet over evenals zijn rechterhand Kaag die zelfs Plestijnse terroristische organisaties geldzakjes brengt. Wat moet je een domme hypocriet zijn om je nu te bemoeien met Hongarije. Nee hij zoekt zijn mede slappe vriendjes binnen de EU lidstaten die van hetzelfde laken en pak zijn omdat hij zelf de confrontatie met Orban of Poetin niet aankan c.q. niet aan durft.

  Geliked door 1 persoon

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  De vraag is.
  Wat zegt Geert hier nou verkeerd.
  Helemaal niks natuurlijk, maar de liegende lamlul denkt punten te moeten scoren over de rug van Viktor Orban, terwijl Orban meer integriteit in de nagel van zijn pink heeft dan de leugenaar Rutte in zijn hele lijf.

  Like

 3. karton zegt:

  Ach ja, die heer Wilders toch ! Hij zegt toch precies zoals ’t is ?!
  Die Quasimodo Rutte en Qut Quag moeten zich hun ogen uit hun kop schamen met hun geblaat en gekonkel ! Wat dhr. Wilders zegt over het opgeheven vingertje van Nederland, het is helemaal juist ! Strontkever Rutte die anderen de les leest terwijl de vent zélf álles aan elkaar liegt en iedereen bedriegt , Quag die miljoenen naar de Palestijnen sluist waarmee dat tuig raketten koopt/bouwt om Israël te beschieten, wát een zootje , die twee voorop …….Rutte & Quag.

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  De LHGBT agenda is bedoelt om pedofilie te legaliseren.

  Like

 5. Mary zegt:

  Ha Rutte en mensenrechten…… hij heeft geen enkel respect voor mensen in het algemeen, of het nu het Nederlandse volk is of de hele wereldbevolking, Rutte heeft alleen respect voor mensen met macht zoals de naziclub van Klaus Schwab of ene Soros etc. kijk hem dan verheugd kijken in hun nabijheid, Rutte is een walgelijk mannetje die werkt voor een walgelijk clubje.

  Geliked door 1 persoon

 6. Monalisa zegt:

  Zo weer een mooie uitleg. Hier kan Rutte het mee doe.

  Like

 7. Monalisa zegt:

  Rutte: ’Hongarije heeft niks te zoeken in EU’ Rutte gaat de EU opblazen 😂😂😂

  Geliked door 2 people

 8. Bas zegt:

  Like

 9. Bas zegt:

  Ondertussen kinderen in Nederland…

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/863450884/honderden-jongeren-worden-op-vakantie-uitgehuwelijkt-of-achtergelaten-zonder-paspoort?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=seeding-telegraaf

  Honderden jongeren worden op vakantie uitgehuwelijkt of achtergelaten zonder paspoort

  DEN HAAG – Met de zomervakantie voor de deur dreigen straks honderden jongeren slachtoffer te worden van huwelijksdwang of achterlating. Daarvoor waarschuwt het Landelijk Knooppunt Huwelijksdwang en Achterlating (LKHA).

  Volgens de organisatie worden ze onder het mom van vakantie meegenomen naar het buitenland, waar het gedwongen huwelijk vervolgens plaatsvindt of waar ze zonder paspoort en communicatiemiddelen worden achtergelaten. Soms willen ouders voorkomen dat hun kind te veel verwesterst en zich verder afkeert van de familietradities en de cultuur van het land van herkomst.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s