VIDEO Pepijn van Houwelingen (FvD) over Hongarije: Soevereiniteit respecteren!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO Pepijn van Houwelingen (FvD) over Hongarije: Soevereiniteit respecteren!

 1. Jan zegt:

  Rutte draait helemaal door: “Orbán is schaamteloos. We moeten hem op de knieën krijgen”

  Reactie FvD :

  Wilders:

  Orban: Rutte is een communistische gek
  Hongaarse premier Orbán vergelijkt Rutte met communisten
  Het optreden van premier Mark Rutte op de EU-top over het coronaherstelfonds en de nieuwe begroting doet denken aan de communistische dictatuur uit de Koude Oorlog, vindt de Hongaarse premier Viktor Orbán. Rutte ‘haat’ zijn Hongaarse collega en Hongarije, stelt Orbán. ,,Hij valt zó hard aan.’’

  https://www.ad.nl/buitenland/hongaarse-premier-orban-vergelijkt-rutte-met-communisten~a3e83a48/?referrer=https%3A%2F%2Fduckduckgo.com%2F

  Geliked door 2 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Ja “Heer” Sjoerdsma die verdomde inhoud.

  Like

 3. karton zegt:

  Rutte leest Hongarije de les ?! Niet te, deze leugenaar/bedrieger die tegen anderen zegt wat ze wel/niet moeten doen. Deze minkukel moet zich eens leren te gedragen !

  Geliked door 1 persoon

 4. Rien E zegt:

  Prima betoog door dhr van Houwelingen, geen woord gelogen. Daarentegen het tenenkrommende slappe verweer van d66 mannetje sjoerdsma. Zijn naam verraadt een friese afkomst maar zijn gewauwel verraadt een verradersachtergrond. Wat een walgelijke partij is d66 de afgelopen decennia geworden. Ooit op gestemd, maar sinds bert bakker, herinnert u zich die kwal nog, nooit meer, toen is wmb de neergang ingezet en het wordt nooit meer wat, wat ik je brom.

  Geliked door 1 persoon

 5. Blaffertje zegt:

  Chapeau.
  Ik had het niet beter kunnen zeggen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Rutte &co, ‘kreupele platgeesten: +100

  D666 is toch een echte kneuzensekte, niet op het onderwerp ingaan. Heeft het niveau van Rutte die nooit iets anders kan mauwen dat Wilders ‘weg liep’ uit de regering.

  Like

 7. Albert Smulders zegt:

  Hier mijn niet-calvinistisch vingertje voor Oprutten 🖕

  Like

 8. Sinyo zegt:

  De splinter in andermans ogen zien, maar de balk in eigen ogen in geen geval.
  Op Och-Gutte-Gutte is dit nog niet eens van toepassing . . .
  Deze figuur is hersenloos en heeft een enorme plaat voor zijn kop.
  De grote jongen uithangen. Zoals die baasjes vroeger op het schoolplein. Maar die kon je nog wel eens op hun (grote) bek slaan uit het oog van de meester.
  Ik herhaal: in mijn jeugd geindoctineerd met V.V.V. Volk-Vaderland-Vorstenhuis.
  Niks meer van over. Het Volk dan? Juist het Volk dat ik bedoel. Haar stemgedrag overschrijdt mijn voorstellingsvermogen. Iene Miene Mutte die Dwaze (kaa)Grutte

  Like

 9. Peacepipe zegt:

  Als Rutte meent de Hongaarse minister president op deze manier de les te kunnen lezen betreffende vermeende anti-homo wetgeving in zijn land, dan staat de moslimgemeenschap in Nederland nog wat ter wachten.
  Het spreekt natuurlijk vanzelf dat de grenzen van Europa voor moslims nu gesloten gaan worden.
  Of is Rutte dan weer in eens veel minder heldhaftig. Hoewel, heldhaftig? Hij kan wel zonder enig risico de Hongaren de maat nemen, maar t.a.v. Moslim gemeenschap in Europa en dus ook Nederland ligt dat wel anders. Hier durft hij zich niet op dezelfde manier afkeurend uit te laten. Dat geldt natuurlijk ook voor die “helden” in Brussel.
  Het doel van deze “stoere” praat is de aandacht af te leiden van het eigen ondemocratische handelen en falen van de Europese Commissie.

  Like

 10. Julia zegt:

  Soevereiniteit van ons land heeft het onderkruipsel Rutte allang overgeheveld aan Brussel. Democratie weet die gewetenloze leugenaar niet meer wat dit betekent. Orban luistert naar zijn volk en houdt normen en waarden in stand. Rutte jankt mee om zijn homo vriendje in Luxemburg en laat geen traan om wat hij in Nederland heeft aangedaan en inmiddels vele levens op zijn geweten heeft door zijn bezuinigingen in de zorg, jeugdzorg vooral niet te vergeten, het opsluiten van ouderen en nog heel veel meer dat kan hij zich namelijk niet meer herinneren. Deze machtswellusteling is knap ziek in zijn bovenkamer en bezeten door de duivel. Homohaters massaal binnenhalen maar ondertussen de jankende huichelaar uithangen. Wat walg ik van deze gewetenloze man en niet alleen Rutte maar wat te denken van De Jonge die nu even de burgemeesters de les leest en zelf van alle kanten faalt over de rest van het politieke tuig zoals Hoekstra en Kaag zullen we het nog niet hebben. De politiek is ziek en door en door rot. Voorlopig kan hij van o.a. Orban nog wat leren in ieder geval daadkracht, leiderschap en achter eigen volk en land staan in plaats dat te verkwanselen.

  Like

 11. Meine zegt:

  Het geval Sjoerdsma herhaald keer op keer algemene beschuldigingen. Hij zal nooit specifiek worden, want dat kan hij niet. Het heeft geen nut om de loze beschuldigingen te weerleggen. Het gaat ook niet om de beschuldiging zelf. Het gaat om de herhaling, herhalen en nog een keer herhalen, zodat de beschuldiging blijft hangen. Reken maar dat het ANP (net gekocht door een linkse organisatie) nu in de kranten gaat zetten: “van Houwelingen ontkent beschuldigingen (vul zelf maar in wat, als het maar slecht is..)” Dan moet Pepijn gaan ontkennen, en kan het ANP zeggen: “Ja, het klopt, van Houwelingen is slecht…” Het maakt niet uit wat je zegt tegen een narcistische psychopaat, hij denkt altijd dat hij/zij/het gelijk heeft.

  Ik dacht dat zwart maken niet meer mocht van d66….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s