Rutte oogst kritiek met ‘schaamteloze’ uitspraken over Hongarije: ‘We moeten juist de EU op haar knieën krijgen’

(Door: “9ForNews”)

Premier Rutte zou Hongarije het liefst uit de EU zetten als het land zich zo blijft opstellen, zei hij bij aankomst op de EU-top in Brussel. “Voor mij hebben ze dan niets meer te zoeken in de EU,” zei Rutte, die de Hongaarse premier Viktor Orbán ‘schaamteloos’ noemde. Aanleiding is een wet die verbiedt dat onder meer onderwijs en media jongeren confronteren met bijvoorbeeld homoseksualiteit en transgenders. De premier noemde die wet eerder ‘onacceptabel en achterlijk’.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

66 reacties op Rutte oogst kritiek met ‘schaamteloze’ uitspraken over Hongarije: ‘We moeten juist de EU op haar knieën krijgen’

 1. Edwin Vissers zegt:

  Bedenk dat de politie en leger deze satanischomo’s beschermend !

  Geliked door 2 people

 2. Bas zegt:

  Komt hij nu eindelijk uit de kast?

  Geliked door 2 people

 3. Cathja zegt:

  Vanmorgen las ik hoe men Hongarije wenst te dwingen om zich aan de EU-regels te houden. En wie nam het woord weer eens, om te laten zien dat ‘onwillige landen’ wel even gedrild zullen worden…?
  Uiteraard ‘onze demissionaire MP’, die denkt dat hij dat wel even zal regelen.
  Ik walg enorm van die kerel.
  Het is verschrikkelijk als je zo iemand als hij als MP hebt….; geen empathie jegens anderen, maar belust op eigen macht een aanzien.

  Ik hoop dat we geen Rutte IV krijgen, maar ik vrees het ergste!

  Geliked door 6 people

  • Yvonne zegt:

   Deze man heeft grootheidswaanzin zie ook de achterlijke blik in zijn ogen
   Pas een foto hoe meneer zijn koffie drinkt met zijn kopje aan het linker oor vast houdt zelfs dat irriteert me ik heb zo de pest aan die man ik wou dat hij een enkel kimboektoe of weet ik veel nam
   Nog 4 jaar tegen die tronie aankijken trek ik niet meer

   Geliked door 1 persoon

  • Veldmuis zegt:

   Rutte is met afstand de grootste hypocriet en land-verkwanselaar onder de zon. We hebben toch nog allemaal 1000 Euro, van deze lulhannes, van de Vereniging Van Dieven.

   Like

 4. Bas zegt:

  “Het schijnt dat als je homo’s ophangt aan hijskranen, onze regering zwijgt en zich heel gedienstig gedraagt. Misschien een tip voor Orban.”

  https://pbs.twimg.com/media/E4r0QAsXoAcNX2o?format=png&name=small

  “Sterker nog, Nederland laat het toe dat homohaat wordt onderwezen op bepaalde Nederlandse scholen.”

  Geliked door 3 people

 5. Bas zegt:

  Ondertussen
  Als Gay kun je in Boedapest de vakantie van je leven hebben.

  Gay Budapest Guide 2021 – bars, clubs, saunas & more
  The best gay bars & dance clubs, gay-rated hotels, gay saunas, cruise clubs and more in Budapest, Hungary. Exclusive reviews, maps & discounts.
  travelgay.com

  Geliked door 4 people

 6. Julia zegt:

  Die vent is totaal aan het doorslaan dit was ook het geval met o.a. .Hitler. Rutte heeft ze absoluut niet meer op een rij. https://www.telegraaf.nl/nieuws/731806184/rutte-na-heftig-debat-met-orban-iedereen-had-wel-tranen-in-zijn-ogen Schaamteloze, ziekelijke machtslust heeft van hem een meester gemaakt tenminste weet u Rutte waar heel veel mensen tranen in de ogen van krijgen over het feit dat u het leven van duizenden gezinnen kapot heeft gemaakt en nog wel willens en wetens, weet u Rutte dat ouderen in verpleeghuizen lagen een nog liggen te verkommeren o.a. in vuile luiers omdat u de zorgsector totaal de nek heeft omgedraaid, weet u Rutte dat u discrimineert om al uw nieuwkomertjes van woningen te voorzien en voor Jan Modaal geen kans is op überhaupt een betaalbare woning kortom de lijst met uw misdaden en leugens kent geen einde meer. Nu janken omdat toevallig een vriendje van u dat heerschap uit Luxemburg zich geraakt voelt, stoere taal uitslaan en zelf een land dat langzaamaan ten gronde gaat en waar corruptie en fraudes hoogtij vieren geen macht meer te hebben of te laf bent deze wantoestanden aan te pakken. Weet u heer Rutte dat u zo snel mogelijk kunt oprotten daar zal ik geen traan om laten eerdere de rood/wit/blauw vlag uithangen. U staat niet voor uw land en volk u bent een demissionair geval met een te grote mond en teveel bemoeienissen met de verkeerde dingen maar lacht met uw valse lach de grote problemen in uw eigen land weg. Hoe durft u überhaupt nog misdaad tegen de menselijkheid in uw mond te nemen u bent zelf het voorbeeld hoe deze te schenden net als het negeren van onze grondwetten en de Neurenberg code.

  Geliked door 11 people

  • Cathja zegt:

   @Julia

   Niets aan toe te voegen.
   Rutte staat voor alles waar een fatsoenlijk en eerlijk mens zich verre van wil houden. Iedereen de maat nemen, terwijl hij zelf in 10 jaar tijd ons mooie land de vernieling in geholpen heeft.
   Je moet toch wel een beste stoornis in je bovenkamer hebben als je meent in je recht te staan met het bekritiseren van anderen. Orbán is de MP van een vrij en democratisch land, en dat kan niet worden gezegd van Nederland. De Hongaren mogen best trots zijn op zichzelf en op hun President.

   Like

   • ronjaspers zegt:

    Cathja.Vergeet zijn voorganger niet vrijmetselaar,psychopaat en bilderberger bakellende.

    Like

  • Jan zegt:

   Mark Mengele liet mensen in verzorginghuizen bewust dood gaan door hen hydroxychloroquine of ivermectine te onthouden én in het directe begin geen maatregelen te nemen.

   Geliked door 2 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Dan nog eens even anders bekijken.
   Dus het gajes had tranen in hun ogen omdat een homo uit Luxemburg ook een zielig verhaaltje op dacht te moeten hangen.
   Heeft datzelfde gajes al tranen in de ogen gehad om hetgeen ze in hun respectievelijke landen de mensen hebben aangedaan.
   Bedrijven in heel Europa naar de kloten geholpen, mensen die zonder werk kwamen, zelfmoorden, mensen invalide en dood spuiten met een experimenteel goedje waar op de lange termijn geen zicht is op de bijwerking.
   En Jan lul komt vertellen dat als een of andere homo uit Luxemburg een jankverhaal op hangt ze de tranen in hun ogen krijgen.
   Zeg Rutte, flikker op naar Timboektoe en kom nooit meer terug arrogante lul.

   Geliked door 6 people

  • karton zegt:

   @ Julia op 25-6-2021 om 08.14 u. U heeft hem geheel korrekt omschreven Julia, hij liegt en bedriegt ons keer op keer maar hij is ook “sterk” in ‘t het “anderen de les lezen” ! Rutte behoort tot het tuig van de richel , een vent die het leven niet waard is, althans in mijn ogen niet.

   Geliked door 2 people

  • Yvonne zegt:

   Wij Nederlanders staan 13 jaar of langer op de wachtlijst voor een sociale huurwoning !!!

   Geliked door 2 people

 7. karton zegt:

  Ach die Quasimodo toch ! Zielig mannetje geworden. Hij mag zo af en toe iets vanaf de zijlijn roepen van z’n maitresse , meestal onzin. Hierna moet hij van Frau Merkel en Ursje v.d.Leyen snel z’n bek weer houden. Deze leugenaar annex bedrieger moet zsm van het toneel verdwijnen, hij heeft al veel te veel kapot gemaakt en gaat , smerig grijnzend, gewoon verder.

  Geliked door 4 people

  • hannah zegt:

   zijn maitresse zal wel een maitre zijn, hij durft niet uit de kast te komen die lafaard …

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ hannah op 25-6-2021 om 10.56 u. Denkt u dat écht ? Zodra die viespeuk uit de kast komt moet hij ogenblikkelijk in die kast terug geschopt worden , een busje Cyklon-B in de kast gooien, op slot draaien , sleutel weggooien en nooit meer aandacht aan besteden !

    Like

  • absurdist01 zegt:

   Om met zijn donderdagse leerlingen te spreken……….tijd voor hem te gaan slapen.

   Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Oost-Europa, inclusief Oostenrijk en Griekenland, schaart zich achter de LGBTQ-wet van Hongarije om kinderen (jongeren onder de 18) te beschermen tegen een stortvloed aan seksuele en woke-indoctrinatie in het onderwijs.

  https://pbs.twimg.com/media/E4oUvi1XMAU_PYC?format=jpg&name=large

  Geliked door 5 people

 9. Bas zegt:

  Vladimir Poetin geeft Mark Rutte koekje van eigen deeg!
  Nadat onze Minister President zich beklaagde over homorechten in sommige gebieden in Rusland gaf Vladimir Poetin hem een korte uitleg over cultuurverschillen…
  youtube.com

  Geliked door 6 people

 10. Bas zegt:

  Over ex-topman van justitie Joris D. zijn al jarenlange geruchten over zijn pedofiele connecties met minderjarigen jongens. De grote vriend van Joris D. is de 54 jarige alleenstaande Mark M. uit DenHaag. Mark M. stopt al jaren alle onderzoeken in de doofpot.

  https://pbs.twimg.com/media/E4q7t3KXMAMJesZ?format=jpg&name=900×900

  Geliked door 4 people

  • karton zegt:

   @ Bas. ‘t Is niet voor niks dat Quasimodo mordicus tégen die Hongaarse wet is; hij wil z’n vieze vriendjes beschermen natuurlijk. ‘t Is één grote zwijnenstal , dat héle “Den Haag”, z.s.m. met een fijne stofkam en pesticide er op af !!

   Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   De psychopaat en bilderberger kutte is een pedo.

   Like

 11. Bas zegt:

  Russich journaal over stichting Martijn en Demmink

  Geliked door 4 people

  • Alex Delarge zegt:

   Die viespeuk van Martijn woont hier in Hengelo. Er is hier lokaal een groot pedo en kindepornonetwerk ontstaan maar het word verzwegen.

   Like

 12. Henk der Niederlánder zegt:

  Kijk duidelijk is dat de EU als de dood is voor de Visegrad groep.
  Dit hele gedoe is niks meer en niks minder als een poging om de Visegrad groep te splijten.
  Toch ben Ik ervan overtuigd dat dit niet gaat lukken want als de Visegrad groep met zijn allen opstappen is het gebeurd met de EU

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   Te WALGELIJK voor woorden!
   Waarom worden jonge kinderen hiermee geconfronteerd?
   Om ervoor te zorgen dat zij, eenmaal volwassen, net zo hersenloos zullen leven als deze walgelijke figuren? Alles wat een mens maakt tot wat een mens moet zijn, ontbreekt aan deze perverse figuren.
   Arme kinderen…..
   Slechte ouders die het toelaten dat hun kinderen hieraan worden blootgesteld.

   Geliked door 2 people

  • vangie1206j zegt:

   Walgelijk

   Geliked door 3 people

  • boorzalf zegt:

   Voor dit soort dieren hadden ze voor 1945 speciale “hokken” voor.

   Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Of dit normaal is ? / /, zijn er mensen die dit WEL normaal vinden ?
   Ik ben nog uit de tijd dat er over homo-sexuelen “Fluisterend” werd gesproken.
   En als je ze in de familje had, dan sprak je er niet over.
   Of dat goed was, NEE. Maar de extremiteiten die je tegenwoordig als normaal moet ervaren/vinden, ook niet.
   Of ik iets tegen hen heb, NEE.
   Heb zelf hier 2 kennissenen wonen samen in huis.
   Maar dit is niet Parijs, dus er zal in de boern’gemeenschap wel over worden geroddeld….
   (islammers zijn er hier gelukkig niet )
   Maar om kinderen met zulks te confronteren………………………1
   zal wel oud zijn, maar ik vind ’t niet alleen Absurd, ik vind het verderfelijk VULGAIRE.
   Ook dat hele gay-grachten-gedoe ! in amsterdam, brengt dat nu de emancipatie van de homo-gemeenschap dichterbij?

   Geliked door 2 people

  • Ravian zegt:

   Nee, en het heeft ook niets met homofilie te maken, dit zijn gewoon exhibitionistische uitingen van seksuele perversiteiten.
   En zodra je daar kinderen bij betrekt is het ook een vorm van pedofilie; geestelijke seksuele mishandeling van minderjarigen.
   Dit is net zo wenselijk als een hoop stront op je bord met eten.

   Geliked door 1 persoon

 13. Harry zegt:

  Rare instantie , die EU !
  Engeland werd maximaal gedwarsboomd en gedreigd met miljardenboetes toen ze zo verstandig waren om zélf de EU te verlaten , nu dreigen ze ( althans die sexueel vage schizo die bij ons de baas speelt ) om Orban uit de EU te gooien .
  En waarom ?
  Om één of ander niet -pro-homo regeltje !

  Nou was Engeland een grote nettobetaler en Hongarije niet .
  Zit daar het verschil in behandeling ?

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Rutte is een EU hielenlikker, want na Den Haag wil hij natuurlijk naar Brussel.

  Geliked door 1 persoon

 15. Jean zegt:

  Heeft die Rutte iets met homo’s e/o transgenders???
  Ik ga voor 100% voor de bescherming van onze kinderen w.w.z. ik ben het voor 100% eens met dhr Orban.

  Geliked door 2 people

  • M. zegt:

   Ik ook. Het gaat niet over homo’s maar over het perverteren van kinderen in de klas die daar nog niet aan toe zijn.
   Mensen die kinderen perverteren daar moet je de kinderen tegen beschermen want dat zijn viespeuken eerste klas.
   Ophoeren met die vieze smeerlappen.

   Like

 16. guusvelraeds zegt:

  Waarom we de EU en haar fascistoïde neo-liberale corporate state totaal op de knieën moeten krijgen.

  https://unser-mitteleuropa.com/maske-verweigert-frau-nackt-in-maennergefaengnis-gedemuetigt-5-tage-in-haft/

  Geliked door 1 persoon

 17. kruisridder zegt:

  Hongarije is een land dat volgens de normen, waarden en tradities leeft. Daar is het geen losgeslagen bende zoals in Nederland met verwijfde kerels in het leger dat zo z’n zwakke punten kent.

  Geliked door 1 persoon

 18. M. zegt:

  Hongarije danst niet genoeg voor de duvel vandaar dat Rutte zijn schaamteloze waanzin uitkraamt en de homo’s in zijn eigen land in graag gevaar brengt met onbeperkte import van voor de duvel dansend volk met een tering hekel aan homo’s.

  Geliked door 2 people

  • Yvonne zegt:

   Ach nog een paar jaar en wagens met hijskranen gaan gouden tijden tegemoet
   Ze hangen alleen de verkeerden op ! Mensen die op hun eigen geslacht vallen die niet eens een vlieg doodslaan en anderen die Nederland om zeep helpen lopen grijnzend over het Binnenhof en liegen of het gedrukt staat

   Geliked door 1 persoon

 19. kruisridder zegt:

  Daarom zijn de Britten gelukkig op tijd uit deze nazistisch-satanische genootschap gestapt.

  Geliked door 2 people

 20. Bas zegt:

  Samen met Frankrijk hebben we ooit NEE gestemd
  tegen de EU grondwet en toch is het doorgedrukt

  https://pbs.twimg.com/media/E4tjlSMVgAUzupx?format=jpg&name=large

  Geliked door 2 people

 21. Ronald B zegt:

  De grootste leugenaar in de Nederlandse politiek ooit èn tevens dancefestivalganger heeft eigenlijk totaal geen recht van spreken…dat zou hij toch moeten weten….miezerig kereltje..

  Like

 22. Jan zegt:

  Joost Niemoller
  @JoostNiemoller
  Ik zag dat de verse Hongarije haat van Rutte bij de NPO als een nieuwe trofee wordt binnen gehaald. Nergens wordt uitgelegd wat de wet in Hongarije behelst. Massale verdwazing gekoppeld aan vijandbeeld is levensgevaarlijk, dat heeft de geschiedenis geleerd.

  Geliked door 2 people

 23. Bob zegt:

  De knechtje Rutte mag van de dictators
  in Brussel iets roepen.
  Je hoort Rutte noch Brussel iets zeggen
  over de kind soldaten in Gaza, het gebruik
  van de bevolking als schild.
  Deze verontwaardiging van de EU laat
  het discrimerende gedrag van de EU zien.
  DE dictators en hun knechten willen de
  inwoners van Europa tot slaaf maken
  zonder eigen wil.

  Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Al die EU motherfuckers zijn vieze gore smeerlappen

   Like

   • karton zegt:

    @ M. op 25-6-2021 om 19.58 u.
    Of ze ’t allemaal zijn, weet ik niet, @M.
    Maar ik las enige tijd geleden wél diverse artikelen over het gedrag van vele EUSSR-figuurtjes, waarvan “de honden geen brood lusten”.
    Zo zouden diverse vrouwelijke “parlementariërs” zich als snollen gedragen, maar dan zónder dat er voor hoeft te worden betaald, één en ander speelt zich af in de door óns betaalde burelen te Brussel en/of Straatsburg. En als er veel snollen zijn zullen er ook veel :”gebruikers” zijn, denk ik. Diverse vrouwelijke leden hebben zich beklaagd omdat hun mannelijke collega’s met hun geslachtsdeel, hun pielemuis dus, uit hun pantalons áchter hun bureautje zitten, of soms zelfs aan zelfbevrediging gaan doen als hun vrouwelijke collega’s erbij staan. (mogelijk als een soort publiek ?)
    Afijn, die verhalen gelezen hebbende begrijp ik enigszins waarom nietsnutten als een Fransje Timmermans of Gait Verhofstadt zich met alle kracht vastklampen aan hun pluche aldaar.
    Brussel & Straatsburg = Sodom & Gomorra !
    Bevolkt door het laagste van het laagste.

    Geliked door 1 persoon

   • vangie1206j zegt:

    Het enige wat ik zie gebeuren is de totale verloedering van de mensheid aangestuurd door de regerings dictators.

    Like

 24. Hovawart zegt:

  Dat Geert z’n schatje een Hongaarse diplomate is mag toeval zijn…….
  Rutte speelt vals als een valse nicht….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s