LOL! EU-leiders keren zich tegen oproep Rutte om vertrek Hongarije

(Door: Wout Willemsen)

Zowel de Franse president Emmanuel Macron als de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen (foto), keren zich tegen de oproep van onze eigen demissionaire premier Mark Rutte om Hongarije te laten vertrekken uit de Europese Unie. “Er zijn tien miljoen goede reden” om het land erbij te houden, stelt Von der Leyen.

De EU als gemeenschap van waarden is een totale grap. De unie kan Hongarije er niet uittrappen omdat dit niet in het verdrag van de EU is opgenomen, landen kunnen alleen zélf vertrekken. Rutte blies wel hoog van de toren dat Hongarije er maar uit moest stappen, maar voelt er zelf ook niks voor om het voor de EU mogelijk te maken lidmaatschappen in te kunnen trekken, zegt hij volgens De Telegraaf.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op LOL! EU-leiders keren zich tegen oproep Rutte om vertrek Hongarije

 1. Zeeuwse Babbelaar zegt:

  Ha, afgang nummer zoveel van trol Rutte.

  Like

 2. karton zegt:

  Die Rutte toch ! Hoe gek moet iemand het maken om levenslang opgesloten te worden ?

  Like

 3. Hovawart zegt:

  De totale macht opeisen, mensenrechten, een kernwaarde die we allemaal delen, moeten opgeven door de ongekende dwang van wetenschapsbeoefenaren en multinationale farmaceuten, onze liberale beginselen en ons internationale standpunten inzake land- en lichaamssoevereiniteit opgeven, de maatschappij onderdrukken maar duizenden gelukzoekers blijven importeren, Ik denk dat het die macht is waar de Brusselse eurocraten niet mee kunnen omgaan en het stijgt hen naar het hoofd………het word tijd voor een Europese Lente in plaats van wederom een herfst van lock downs en gedwongen maatregelen.

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Het grote bedrog is niet dat men Hongarije uit de EU, maar wel Turkije bij de EU willen toelaten. Disgusting! Non, quelle horreur !

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Like

 6. Julia zegt:

  Het hypocriete onderkruipsel en hielenlikker Rutte wordt nu genaaid door de misdadige clan in Brussel. Wel komisch en wie lacht namelijk zijn aartsvijand Orban. Rutte kan wat mij betreft niet genoeg voor paal te staan. Uiteindelijk heeft hij door zijn gehate wereldleider Putin in 2013 hem ook al flink de oren gewassen. Ook niet vreemd dat dit onderkruipsel niet bij de EU vergadering wil zijn als Putin daarbij aanwezig is want dat is de gelegenheid dat Putin hem wederom flink zijn oren zal wassen o.a. over zijn tranen, zijn onterechte bemoeienissen met Hongarije en zijn enorme wanbeleid. Triest dat Nederland vertegenwoordigd wordt door deze mislukkeling.

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   Voor de diep arrogante Ursula von der Leyen is Marky Boy altijd der kleine holländische personeelschef van Unilever gebleven. Een loopjongen.
   Hij heeft een klus niet precies, correct en tot op de minuut gedaan, dus RRRaus!!!!

   Geliked door 1 persoon

 7. BigLJohn zegt:

  Die stomme Rutte. Hij heeft zijn roeping gemist. Hij had vogelverschrikker moeten worden bij een of andere boer.

  Like

 8. Hovawart zegt:

  Mark zal na z’n verkeerd geïnterpreteerde hersenscheet ongetwijfeld een Macbeth-momentje hebben gehad een ” Is this a dagger which I see before me”, het spreekwoordelijk ”iemand een dolk in de rug steken” iemand op een achterbakse of trouweloze manier grote of onherstelbare schade toebrengen, zijn toekomst in Brussel vermoord…….net als een decennium van VVD-PvdA-D66-terreur de Nederlandse maatschappij heeft doodgestoken.

  Like

 9. henk zegt:

  Die Rutte ! wordt het geen tijd deze man in een gesloten GGZ te gaan plaatsen ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s